Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Full patch notes: http://postimg.org/image/duvetjrvr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 power link o kadar nerflenmemiş ya, hala setimde tutarım solo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Yuh 4gb diyor lan downloada ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 biraz kasın lan cok tek kaldım. 46 olmak uzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 gene at gib kostun di mi sona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Biz de mi akademisyen olsaydık arkadaş. 40 gün okuldayım oynayamam diyor adam 46 oluyor ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 zaten 3 ay tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 guilde invite atabilir misiniz beyler CuteButPsycho nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Bana da guild invite lütfen; Nick: Masso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 aynen aynen. nick leishad. annene inv lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Arkadaşlar bayagı araştırdım bu oyunu tek bir sorum kaldı oyunda oyun içi parayla aylık ödeme yapılıyor muş.Bunun ne kadarı doğrudur ve yapılma oalsılığı nedir yüzde yüzmü? Şimdi oyun içinde kasınca direk o parayla aylık üyelik alınması bana biraz saçma geldi açıkcası ben net olarak anlamadım o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ben 2 credd aldım haftalar önce totalde 5+7 , 12plat tuttu 2 aylık , bildiğin her biri 1 aylık game time ekliyor zaten bu creddleri de biri 20$ a alıp oyun içinden sattığı için carbine her türlü kârlı çıkıyor bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Oyun içinde gold ile creed adı verilen bir item alıyorsun. Bu biraylık oyun süresine denk geliyor. İster kullanır ister satarsın. Bu creedi başka oyuncular siteden alıp satıyor bu yüzden piyasası her serverda farklı. Bizim serverda 7plat civarı mesela. Fiyatlar ilerde artacaktır 50lvl sayısı çoğaldıkça ama normal oynayan birisi ayda 2tane alabilir şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Cok iyimiş ozaman ama şöyle bir kısır döngü var adamlar almasa o creed dediğinizi aylık ücret ödemek zorundasınız.Şimdi oyun yeni olduğundan para için adamlar alıyor.Ama oyun diablodaki gibi olunca o cret olmıyacak gibi duruyor.Hımm aklıma pek yatmadı açıkcası.PVP durumu nasıl oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Creed fiyatı atarsa daha çok kişi parayla alabilir. Denge sağlanır. Pvp zevkli yeni patch gelicek daha iyi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Nihayet biraz vaktim var, bunun deneme süresi için falan invite'ı var mı bi el atsanız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 annen inc'in ts serverı varmı ya akalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 kaç kişi oynuyor şuan oyunu. herhangi bir bilgi var mı yayınlanmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Botları report etmek için addonlar çıkmaya başlamış bu arada http://www.reddit.com/r/WildStar/comments/29llrt/addon_botzapper_detects_and_reports/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 pasaktaylan said: Cok iyimiş ozaman ama şöyle bir kısır döngü var adamlar almasa o creed dediğinizi aylık ücret ödemek zorundasınız.Şimdi oyun yeni olduğundan para için adamlar alıyor.Ama oyun diablodaki gibi olunca o cret olmıyacak gibi duruyor.Hımm aklıma pek yatmadı açıkcası.PVP durumu nasıl oyunda? diabloyla kıyaslamamak gerekiyor , diabloda gold sink yok repair harici , böyle olmayınca itemlerin değerleri arttıkça artıyor yüz milyonlarca gold gerekiyor bi item için (ek paketle sink getirmeye çalıştılar gerçi craft fiyatlarını yukarı çekerek ama... iş işten geçtikten sonra) sonuç olarak diablo bi mmo değil , sürekli content gelip goldu tekrar işe yarar kılacak bi content gelmiyor belli aralıklarla wildstarda bi hayli sink var (EvE kadar olmasada), level 50 de amp resetlemek 50gold, 4-5 kere wipe yesen 20-30gold repair ücreti var bunların dışında 2.000-10.000 gold arası değişen mount ve mount customizationlar vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ts27.teamspeak3tr.net:4600 şifre pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 massosoit said: Bana da guild invite lütfen; Nick: Masso Otomatik decline ediyorsun, ya fakir edition var ya da inviteların filterlı. Diğer arkadaşlar online değil sanırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Senin nick neydi ? Olmadi oyuna girince ben msg atayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Xae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Şu salak divinty'i bıraksa da gelse insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar