Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Sdfsd bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kuduz aşısını yenilememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Oski said: terbiyeli konus ya salak malak baslamissin. soyledigim sey cok net. suarez sorunlu bi insan belli. cezasini da cekicek tabii ki. ama ceza gormesi dunya kupasi zevkimizi azaltiyor ve niye bu kadar seviniliyor anlamiyorum diyorum. sacma sapan hitler ve yahudi ornegi, sokakta adam isirma ornegi veriyorsun. hukuk mukuk diyorsun, avukatim ben. kasma cok. su anda da Suarez'in savunmasini yapsam, cezasinin turnuva sonrasina ertelenmesini, turnuvayi izleyen milyar insanin zevki icin savunurum. baska biri de cikar ertelenmemesini savunur. kimse kimseye salak demez veya hukuk nosyonunu sorgulamaz.http://m.youtube.com/watch?v=vwow8in3ulw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 slm beyler ben geldim,hanginizi ısırim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 müller görevde. ne güzel yapıştırdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 simdi biz dusunelim, gana da atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yanlis gormuyosam gana 1 tane daha atar, bu mac da boyle biterse puan averaj esitleniyor noluyor, coin toss mu yoksa elemelerde atilan gollere falan mi bakacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 şu kondu mu ya : http://www.youtube.com/watch?v=3z4Hzo9UmrQ#t=127 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ahah çok iyiymiş will ferrell vidyosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Oski said: yanlis gormuyosam gana 1 tane daha atar, bu mac da boyle biterse puan averaj esitleniyor noluyor, coin toss mu yoksa elemelerde atilan gollere falan mi bakacaklar abd ganayı yendiği için çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 amerika çıksın istiyodum, amerikada keyifli olur maçları izlemek ama gerizekalı bunnar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Red oyle olmuyo sanirim dunya kupasinda. birbirlerine atilan gollere degil genel averaja bakilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 neyse zaten ona kalmiycak is. portekiz in 3 gol daha atmasi lazim onlar kazanirsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 suarez ceza yemis dahada gelmem brezilyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 abi alman disiplini böyle bişi işte, adamlar sallaya sallaya lider olmak üzereler, adamlar gol kaçırıyo diye hocaları kendini parçalayacak nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 almanya finale cikicak havasi vermio ama sanki. 2010 da cok daha iyiydiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 spiker de almanları pohpohlamaktan bitap düştü emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 gruptan lider çıkmayı garantilemişler normal yani. 2. turda başlar tekrar güzel maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 şu fotonun altına yazılcak onca resim varken. bizim insanımızın aklına ; kapitalizme ait herşeyin masada olduğunu yazmak gelmiş twitterdan sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 mac izlerken icki ictiler cerez yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ucaga ayakkabilariyla girmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 saka maka amerika buyuk ihtimal belcikayla eslesiyor. belcikanin bu formuyla amerika ceyrek final oynayabilir ben de cezayir e basayim bu arada unutmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 aquila said: ucaga ayakkabilariyla girmisler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar