Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kış Uykusu (2014)

Komutan

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=B1pu28BBntI

Şimdiye kadar seyrettiğim Nuri Bilge Ceylan filmlerinden epey farklı geldi. Çünkü en azından benim seyrettiğim NBC filmlerinde konuşma çok azdır, bunda ise sürekli olarak dialoglar var. Bir tiyatro oyunu tadı aldım. O nedenle diğer NBC filmlerini sevmeyenler bunu sevebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

"3.5 saat" olması çok korkutuyo beni yaa... Bir yandan merak da ediyorum, gitmek de istiyorum da...

Ama Nuri Bilge Ceylan diyince aklımahep durağan uzağa bakmalı filmler geldiğinden, üzerine bir de 3.5 saat eklenince bir türlü gitmeye içim elvermiyor.

Evet, çok sanatsal değilim bu konuda.

ya ben de böyle düşündüm de baya dialog var filmde. o awkward pauselar falan olmasa zaten bi manası kalmazmış yani izleyince anlıyo insan sdlvö
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kesinlikle süresine takılmayın. Filmde diğerlerinde olmadığı kadar diyalog var ve oldukça akıcı gidiyor. Hatta izlerken diyalogları kaçırmamak için can kulağıyla dinliyorsun. Onun dışında karakterleri çok iyi tasvir ettiğinden izlerken acaba şimdi ne olacak diye deli gibi merak ediyorsun. Film bitiyor acaba şimdi napıyorlar modu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gidin abi türk filmlerine ne olursa olsun.. sonuçta bu filmde baya bir ödül alan bir film uluslararası piyasada.. başka bi ülkenin filmi olsaydı düşünmeden giderdik hepimiz.. bende yarın akşam gitmeyi düşünüyorum inşallah sahura yetişiriz.. patlamış mısır kola ile sahur yapmıyalım sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

film güzeldi ama akıcı olduğunu söyleyemeyeceğim. Sıkıcı kesinlikle değil ama akıcı da değil.
Bir zamanlar anadolu'da filmi hakkındaki görüşlerim zaman içinde olumlu yönde gelişmişti. Bunun hakkında şimdilik yorum hakkımı saklı tutuyorum o yüzden, hazmetmek lazım :).

Salon düşündüğümden daha doluydu, paticik'de 2-3 sayfayı aşmaz diyordum bakalım nolacak. Lafa gelince herkes Recep İvedik'e niye bu kadar gidiliyor der. Ancak, aslında Recep İvedik'in izleyici sayısı normal, kaliteli yapımların izleyici sayısı az.
Sosyal ağlarda paylaş

baya diyalog ağırlıklı bir film olmuş.
ikinci yarı ilk yarıya göre daha başarılı
gene bazı yerlerde çekimler ön plana çıkıyor ama bu filminde baya az nbc'nın
konu olarak şahsen pek sevmediğim bir konu bunalım yaşayan insanların yaşadığı mallamalar vs. o yüzden pek hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim filmin.
bir zamanlar anadolu hâlâ en iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...