Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

lord gaben ağzıyla kuş tutsa bazısına yaranamayacak.

said:
kentucky route zero
broken age
the stanley parable
octodad dadliest catch
brothers a tale of two sons
space engineers

istediğim çoğu oyunu iyi fiyattan aldım. broken age ve kentucky yakın tarihte daha fazla indirim görmez diye aldım yoksa episodelar bitince almak lazım. bir de kentucky'i çok merak ettiğim için bitmemiş olmasını göze aldım. space enginar daha uzun süre almayacaktım, arkadaş oynarız diyince aldım. gözüktüğünden daha patato çıktı.

among the sleep ve transistor isteyip de yeterince indirim görmediği için alamadığım oyunlar. hadi transistor yepyeni oyun da among the sleep'in 2 saatlik playtime ile bahanesi ne anlamadım. -15% şaka gibiydi.

the last door'u yorum okuyunca almaktan vazgeçtim. benim kafamda bir adam çok düz, sıradan hikaye diye yazmış.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bu sale'da aldıklarım ve almayı düşündüklerimi yaziim. bilmediğiniz 1-2 oyuna bakarsınız belki ilginizi falan çeker...

Aldıklarım:

One Finger Death Punch (aldığım en iyi oyun olabilir)
The Stanley Parable (baya başarılı Portal kafası narrative sevenler alsın)
Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion (saygıdan aldık 3 dolara)
Prison Architect (uzuuuuun süredir alacağım oyunlar listesinde tepelerdeydi, artık yeter dedim aldım, belki ben oynayana kadar 5 dolar olacak ama olsun)
Transformers Fall of Cybertron (3 dolar civarıydı)
Shadow Warrior (3 dolar)
Call of Juarez: Gunslinger (bu blood dragon alırken beleşe geldi diye bakıyorum)
Far Cry 3 - Blood Dragon (daha far cry 3 oynamadık anasını satiim bari oynamışken tam oynarız)
State of Decay (open world zombie apocalypse)
State of Decay - Breakdown
Divinity Original Sin (forum hype'ı ve çok ucuza bulunca dayanamadım)
Divinity Original Sin - Source Hunter DLC
The Wolf Among Us (4. episode'u çıkmış ben başlayıp bitirene kadar 5. de çıkar heralde)
Battleblock Theatre (khala tavsiye etti diye aldık ama bakalım)
Kerbal Space Program (çok merak ediyordum, pahalı olsa da bir ara bakacağım)
Risk of Rain (gift geldi)
Castle Crashers: Pink Knight ve Blacksmith (40 kuruştu aldım bulunsun)

Toplam 55 dolar harcamışım sanırım.

Al(a)madıklarım:

Shovel Knight (daha yepisyeni oyun, yeni gördüm, bunu okuyanlar da baksın baya güzele benziyor, 5 dolar olsun alalım hemen bundle falan beklemem)
Payday 2 (Kharon çok tavsiye etti ama kaçırdım, forumda oynayanlar varsa alalım akalım ortamlara, hala ucuza satılıyor)
Kentucky Route Zero (6 ayda 1 episode falan çıkarıyorlarmış şaka gibi, bütün episodelar çıkınca illa ki daha ucuzlar, ve oynamak için beklemek zorunda kalmam)
Walking Dead-2 (almıştım, geri satıp üstüne 2 dolar koyup Kerbal aldım, episode'lar tamamlandıktan 1 ay sonra falan 3.75'e buluruz)
Bioshock Infinite (Season pass ile ucuza bulsam alacaktım da, daha bioshock 2 bitirmedim onu bitiriim, evet biliyorum konu alakasız ama olsun)
Amazing Spiderman (hala 5 dolara düşmedi şu oyun, anlamıyorum, sırf spiderman diye alıcam yoksa iyi de değilmiş zaten)
Gunpoint (bundle'a düşer yakında diye dokunmadım)
Deadpool (bu da Spiderman gibi)
Unepic (bundle olsun)
Of Orcs and Men (eğlenceli hack&slash 3.75 olsun alıcam)
Among the Sleep (daha çok yeniydi ondan %15 geldi, %66 gelsin alırız kışın, 1.5 saat gameplay nedir)
Wolfenstein the New Order (daha 200 tane oyun var oynamayı bekleyen, 10 dolar olunca alıp oynamadığım oyunlar listesine ekleyebilirim ashdfuhau)
Nidhogg (bundle olsun 3-4 arkadaşa alıcam eğleniriz birkaç gün)
Papers Please (bundle olsun)
Ducktales (çocukluk anıları falan ama 3.75'ten fazla vermem)
Mark of the Ninja: Special Edition DLC (1.5 dolar falan olsun da alalım gerçi belki düştü de kaçırdım)
Yeni Thief (5 dolar olsun)
Maia (uzay koloni kurmaca, 5 dolar olsun)
Sir You Are Being Hunted (Güzel ilgi çekici survival oyunu ama 5 Dolar olsun)
Secret Ponchos (Tactical isometric combat, hem Early Access'ten çıksın hem ucuzlasın, hem de görelim community var mı)
Valiant Hearts (3.75 olsun pls)
Banished (5 dolar olsun)
The Swapper (bundle'da kaçırmıştım 1 dolardan fazla veresim gelmiyor)
The Bridge (bundle bekliyorum)
Retro City Rampage (bundle bekliyroum)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim aldıklarım
zarar 130TL :)

-State of Decay, State of Decay - Breakdown Steam Store and Retail Key, State of Decay - Lifeline

-Shadowrun Returns

-Sleeping Dogs

-L.A. Noire Complete Edition

-Fallout 3 - Game of the Year

-Batman Arkham City GOTY

-Company of Heroes 2

-BioShock Triple Pack

-How to Survive Retail and Steam

-Metro Last Light Complete
Sosyal ağlarda paylaş

Civcivhead said:

Abi ahaha. Gaben false

da işte fiyatlara ve indirimlere karışmıyor steam, oyunu/yapan koyan kimse o belirliyor hepsini :P

bundan öncesinde (2013 öncesi sanırım) oyunu yapan steame başvuruyordu şu şu fiyatı istiyoruz diye, steamkiler giriyordu siteye bu dataları.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ben de bu sale'da aldıklarım ve almayı düşündüklerimi yaziim. bilmediğiniz 1-2 oyuna bakarsınız belki ilginizi falan çeker...

Aldıklarım:

One Finger Death Punch (aldığım en iyi oyun olabilir)
The Stanley Parable (baya başarılı Portal kafası narrative sevenler alsın)
Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion (saygıdan aldık 3 dolara)
Prison Architect (uzuuuuun süredir alacağım oyunlar listesinde tepelerdeydi, artık yeter dedim aldım, belki ben oynayana kadar 5 dolar olacak ama olsun)
Transformers Fall of Cybertron (3 dolar civarıydı)
Shadow Warrior (3 dolar)
Call of Juarez: Gunslinger (bu blood dragon alırken beleşe geldi diye bakıyorum)
Far Cry 3 - Blood Dragon (daha far cry 3 oynamadık anasını satiim bari oynamışken tam oynarız)
State of Decay (open world zombie apocalypse)
State of Decay - Breakdown
Divinity Original Sin (forum hype'ı ve çok ucuza bulunca dayanamadım)
Divinity Original Sin - Source Hunter DLC
The Wolf Among Us (4. episode'u çıkmış ben başlayıp bitirene kadar 5. de çıkar heralde)
Battleblock Theatre (khala tavsiye etti diye aldık ama bakalım)
Kerbal Space Program (çok merak ediyordum, pahalı olsa da bir ara bakacağım)
Risk of Rain (gift geldi)
Castle Crashers: Pink Knight ve Blacksmith (40 kuruştu aldım bulunsun)

Toplam 55 dolar harcamışım sanırım.

Al(a)madıklarım:

Shovel Knight (daha yepisyeni oyun, yeni gördüm, bunu okuyanlar da baksın baya güzele benziyor, 5 dolar olsun alalım hemen bundle falan beklemem)
Payday 2 (Kharon çok tavsiye etti ama kaçırdım, forumda oynayanlar varsa alalım akalım ortamlara, hala ucuza satılıyor)
Kentucky Route Zero (6 ayda 1 episode falan çıkarıyorlarmış şaka gibi, bütün episodelar çıkınca illa ki daha ucuzlar, ve oynamak için beklemek zorunda kalmam)
Walking Dead-2 (almıştım, geri satıp üstüne 2 dolar koyup Kerbal aldım, episode'lar tamamlandıktan 1 ay sonra falan 3.75'e buluruz)
Bioshock Infinite (Season pass ile ucuza bulsam alacaktım da, daha bioshock 2 bitirmedim onu bitiriim, evet biliyorum konu alakasız ama olsun)
Amazing Spiderman (hala 5 dolara düşmedi şu oyun, anlamıyorum, sırf spiderman diye alıcam yoksa iyi de değilmiş zaten)
Gunpoint (bundle'a düşer yakında diye dokunmadım)
Deadpool (bu da Spiderman gibi)
Unepic (bundle olsun)
Of Orcs and Men (eğlenceli hack&slash 3.75 olsun alıcam)
Among the Sleep (daha çok yeniydi ondan %15 geldi, %66 gelsin alırız kışın, 1.5 saat gameplay nedir)
Wolfenstein the New Order (daha 200 tane oyun var oynamayı bekleyen, 10 dolar olunca alıp oynamadığım oyunlar listesine ekleyebilirim ashdfuhau)
Nidhogg (bundle olsun 3-4 arkadaşa alıcam eğleniriz birkaç gün)
Papers Please (bundle olsun)
Ducktales (çocukluk anıları falan ama 3.75'ten fazla vermem)
Mark of the Ninja: Special Edition DLC (1.5 dolar falan olsun da alalım gerçi belki düştü de kaçırdım)
Yeni Thief (5 dolar olsun)
Maia (uzay koloni kurmaca, 5 dolar olsun)
Sir You Are Being Hunted (Güzel ilgi çekici survival oyunu ama 5 Dolar olsun)
Secret Ponchos (Tactical isometric combat, hem Early Access'ten çıksın hem ucuzlasın, hem de görelim community var mı)
Valiant Hearts (3.75 olsun pls)
Banished (5 dolar olsun)
The Swapper (bundle'da kaçırmıştım 1 dolardan fazla veresim gelmiyor)
The Bridge (bundle bekliyorum)
Retro City Rampage (bundle bekliyroum)

Mezar soyguncusu alamadiklarinin listesini yapmis lel
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

Civcivhead said:

Abi ahaha. Gaben false

da işte fiyatlara ve indirimlere karışmıyor steam, oyunu/yapan koyan kimse o belirliyor hepsini :P

bundan öncesinde (2013 öncesi sanırım) oyunu yapan steame başvuruyordu şu şu fiyatı istiyoruz diye, steamkiler giriyordu siteye bu dataları.

ehuhu ya doğrudur. bakma sen çekiliş olayı çok kötüydü ondan duygusal yaklaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

29 Haziran 2014$8.49Satın Alma
XCOM: Enemy Unknown + The Bureau: XCOM Declassified

29 Haziran 2014$29.99Satın Alma
Wolfenstein: The New Order ROW

29 Haziran 2014$26.40Satın Alma
State of Decay, State of Decay - Breakdown Steam Store and Retail Key, State of Decay - Lifeline, Thief ROW

29 Haziran 2014$2.59Satın Alma
Commandos Pack

28 Haziran 2014$6.99Satın Alma
Chivalry Medieval Warfare with Chivalry Deadliest Warrior

28 Haziran 2014$0.99Satın Alma
Payday 2 Soundtrack Steam Store and Retail Key

28 Haziran 2014$5.54Satın Alma
PAYDAY 2: Gage Sniper Pack, PAYDAY 2: Gage Mod Courier, Payday 2: Armored Transport Steam Store and Retail Key, PAYDAY 2: Gage Weapon Pack #01, PAYDAY 2: Ye Olde Hoxton's Christmas Carols 4-Pack, PAYDAY 2: Gage Weapon Pack #02

24 Haziran 2014$9.99Satın Alma
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition

24 Haziran 2014$4.99Satın Alma
Arma II: Combined Operations (ROW)

23 Haziran 2014$1.64Satın Alma
Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2

22 Haziran 2014$17.11Satın Alma
Sleeping Dogs, Borderlands 2: Mechromancer Pack, Borderlands 2 Creature Slaughterdome DLC, Borderlands 2 Psycho Pack, Borderlands 2 Headhunter 1: Bloody Harvest, Borderlands 2: Headhunter 2: Wattle Gobbler, Borderlands 2: Headhunter 3: Mercenary Day, Borderlands 2: Headhunter 5: Son of Crawmerax, Borderlands 2: Headhunter 4: Wedding Day Massacre

22 Haziran 2014$3.99Satın Alma
Hitman Absolution

21 Haziran 2014$4.79Satın Alma
Metal Slug 3 Steam Store and Retail Key

21 Haziran 2014$13.59Satın Alma
Elder Scrolls V: Skyrim Legendary

21 Haziran 2014$3.74Satın Alma
Don't Starve

21 Haziran 2014$24.95Satın Alma
Assassin's Creed, Assassin's Creed II: Deluxe Edition, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations, Assassin's Creed 3 Standard Edition

21 Haziran 2014$17.99Satın Alma
Payday 2 - Four Pack

21 Haziran 2014$3.74Satın Alma
Shadowrun Returns

20 Haziran 2014$4.99Satın Alma
RAGE

20 Haziran 2014$3.74Satın Alma
Call of Juarez Gunslinger

20 Haziran 2014$5.24Satın Alma
Euro Truck Simulator 2 Gold Version

20 Haziran 2014$10.04Satın Alma
Van Helsing II

19 Haziran 2014$16.22Satın Alma
Far Cry 3, Dead Island Riptide, Far Cry 3 - Blood Dragon

toplam 227.74 $ ohhşşs
bi tek saints row 4 ve dark souls 2 alamadım saints row a GOTY bekle alma dediler, dark souls'u da son gün alacaktım dışarı çıkınca alamadım sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...