Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tori said:

Abi ya ben deja vu yaşıyorum ya da killer aynı şeyleri her sayfaya bir daha yazıyor

abi alıntılayamadım error falan verdi bişeyler oldu özel mesajdan aldım tekrar yapıştırdım dkgfdg

cevap tam alamadım sorulara
Mesaj tarihi:
Abi steam reviewler çok iyi ya. Hatta başlı başına pcnin konsollara avantajlarından biri olabilir :p

O kadar güzel yazılanlar var ki ign gamespot bilmemne halt etsin.

İlk çıktığında herkesin

said:

+ awesome graphics
+ awesome fun
+ awesome jokes
+ awesome gameplay
10/10 buy

gibisinden şeyler yazmasını bekliyordum ben hiçbir s*ke yaramıcak höhö diyordum ama öyle bir irdeliyor ki herifler, komünüte baya iyi lan. Okurken "şu da var mı ki" diye düşündüğüm şeyler bir sonraki cümlede karşıma çıkıyor falan sdsfdf.
Mesaj tarihi:
spec ops lines indirime girmiş hala oynamayan varsa bu fırsatı kaçırmasın, bir de wasteland 2 almayı düşünüyorum ama indirimli hali bile 40$ tam versiyonu çıkınca fiyatı ucuzlar mı?
Mesaj tarihi:
Watelandı ben 19 dolar düşmüş diye aldım. Ama tam versiyonu çıkmadan oynanmaz. Grafikler olarak halen çok işi var. Oyundaki yazılar kayboluyor ara ara, karakterler yok oluyor sadece silahlar kalıyor bunun gibi abuk hatalar var.
Mesaj tarihi:
steam'de kapalı nedense gfwl oyunları. ben amazon'dan almıştım, key alıp ekliyorsun steam'e. fiyatı da aynı.

http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Edition-Online/dp/B00917DBUE
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

dark souls 1 news'da gözüküyor ama store'da gözükmüyor ?

acil almam lazım help plx

Aynı fiyata amazonda varmış,

http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Edition-Online/dp/B00917DBUE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1403595963&sr=8-2&keywords=dark+souls

Steame ekliyosun buradan alıp, ben öyle yapmıştım. Yalnız amazonu kandırman lazım amerikada bir adres vererek.

Edit: Vay be aynı anda yazmışız ama benimki ikinç :(
Mesaj tarihi:
Xenus said:

Catze said:

saints row iv iyi mi alınır mı 10 dolara

goty edition bekle

Franchise pack var 18.74'e? Ne varsa atmışlar içine, GOTY'da bundan fazla ne olabilir? Ben de düşünüyorum da bekleyecem olmazsa :)
  • Yeni Oluştur...