liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 sabonis said: Banished, Swapper, Unepic bundle'a düşecekler diye ısrarla almadım. ha zaten alıp da oynamıcam orası ayrı ahsdufhauh wolf among us merak ediyorum, güzel indirim geldi, ilk anda %25 göstermişti. aynı şekilde transformers2 de iyi indirimde, ona da ilk anda %25 göstermişti küfür etmiştim. bunları alablirim belki wolf among us totalbiscuit'in itin götüne sokup cıkardığı oyun değil mi abi? bi izle istiyorsan önce.
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Killer said: liberal said: Killer'la atıyoruz abi gelecek olan gelsin şimdi ilk win geldi hız kaza getirir. 2ci de aldık elimize.
scorch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 scorch said: off wallet'imde son 6 dolarım kaldı çok çılgın indirimler geliyor habire ay sonuna kadar ekstra doldurmadan yaşamak istiyorum ya 6 dolarımla ühüh ABV GABEN http://i.imgur.com/KrNjDGg.png
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kingdom of amalur güzel bence de değer. dlcleri de iyiydi. story ve dialogları R.A. Salvatore yazdı.
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 liberal said: sabonis said: Banished, Swapper, Unepic bundle'a düşecekler diye ısrarla almadım. ha zaten alıp da oynamıcam orası ayrı ahsdufhauh wolf among us merak ediyorum, güzel indirim geldi, ilk anda %25 göstermişti. aynı şekilde transformers2 de iyi indirimde, ona da ilk anda %25 göstermişti küfür etmiştim. bunları alablirim belki wolf among us totalbiscuit'in itin götüne sokup cıkardığı oyun değil mi abi? bi izle istiyorsan önce. walking dead çok iyiydi wolf among us'ta sıçmışlar mı?
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 scorch said: scorch said: off wallet'imde son 6 dolarım kaldı çok çılgın indirimler geliyor habire ay sonuna kadar ekstra doldurmadan yaşamak istiyorum ya 6 dolarımla ühüh ABV GABEN http://i.imgur.com/KrNjDGg.png outlast dlc'si de %50 indirime girmiş, ona da bi bak derim.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 liberal said: sabonis said: Banished, Swapper, Unepic bundle'a düşecekler diye ısrarla almadım. ha zaten alıp da oynamıcam orası ayrı ahsdufhauh wolf among us merak ediyorum, güzel indirim geldi, ilk anda %25 göstermişti. aynı şekilde transformers2 de iyi indirimde, ona da ilk anda %25 göstermişti küfür etmiştim. bunları alablirim belki wolf among us totalbiscuit'in itin götüne sokup cıkardığı oyun değil mi abi? bi izle istiyorsan önce. senin bahsettiğin guise of the wolf diye kıytırık bişe. benim dediğim wolf among us, telltale'ın adventure oyunu, baya güzel reviewlar aldı yanlış hatırlamıyorsam.
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Swapper, witcher, tomb raider, hotline miami, terraria Temizim şu ana kadar ya. fantastik şeyler yapmaya gerek yok @sabonis evet ya karıştırmışım
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 amnesia baya sevmistim outlast alinir mi ? -- wolf among us heavy rain stili interaktif film gibi mi, biraz daha interaksiyon ieceriyor mu ?
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 35$ harcamışım şimdiye, 5 dolara da Tomb Raider alıp 40'a çıkacam heralde.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 anlaşılan her gün başka takıma kazandırcaklar. her takım 2 kere kazanıcak gibi duruyor
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 wolf among us çok fena dürtüyor "al beni, al beni" diye
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 aiyy pink tokenim elimde patlayacak gibi görünüyor. sonuncuyken 10 dolardan aldıydım, birinci şimdi 7 dolar :/
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 wolf among us beni de çok fena dürtüyor. biliyorum çok güzel de visual noveldan hallice sp oyuna da oyun diyesim gelmiyor açıkcası
Narius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Community's choicelarda bi yüz güldürmedi kaçan şeyleri flash salelerde çıksa bari.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Ben alacağım galiba wolf among us ı. Dailyde %66 gelmiş, daha da inmez heralde bu sezon. Hazır shadowrun da bitmişken iyi gider.
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kingdom of amalur alıcam yanına tomb raider mı yoksa sleeping dogs mu serpiştirsem karar veremedim
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Xenocide said: aiyy pink tokenim elimde patlayacak gibi görünüyor. sonuncuyken 10 dolardan aldıydım, birinci şimdi 7 dolar :/ millet yarışmanın rigged olduğunu anladı artık token, kart almıyorlar işte. kart fiyatları son güne doğru silineceği için 10 cente falan düşer herhalde.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Alcest said: Kingdom of amalur alıcam yanına tomb raider mı yoksa sleeping dogs mu serpiştirsem karar veremedim tomb raider bitince daha keyifli olur. sleeping dogsun da gideri var da ikisi arasın TR.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Yarışmayı görür görmez hileli olduğunu tahmin etmeniz lazımdı ya, olmama ihtimali yoktu.
Tori Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 5 takım 10 gün yok mu işte, her biri 2şer kez kazansın, fair play kazansın.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 aynen abi ona ayarlı olduguna eminim. suan pink'de olanların çılgınlar gibi badge craftladığına da inanmıyorum. şimdiye kadar nerdelerdi yani ?
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 hocam bizim mezarci blue kazanirsa yarin bilinki ayarli.
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Aynen bizim Blue agir mezarci. Benim friendlistte de en kalabalik grup blue.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ben de blue'yum lan o zaman mezarcı işi hakkaten doğru olabilir.
Öne çıkan mesajlar