Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

Banished, Swapper, Unepic bundle'a düşecekler diye ısrarla almadım. ha zaten alıp da oynamıcam orası ayrı ahsdufhauh

wolf among us merak ediyorum, güzel indirim geldi, ilk anda %25 göstermişti.
aynı şekilde transformers2 de iyi indirimde, ona da ilk anda %25 göstermişti küfür etmiştim.

bunları alablirim belki

wolf among us totalbiscuit'in itin götüne sokup cıkardığı oyun değil mi abi? bi izle istiyorsan önce.
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

sabonis said:

Banished, Swapper, Unepic bundle'a düşecekler diye ısrarla almadım. ha zaten alıp da oynamıcam orası ayrı ahsdufhauh

aynı şekilde transformers2 de iyi indirimde, ona da ilk anda %25 göstermişti küfür etmiştim.

bunları alablirim belki

wolf among us totalbiscuit'in itin götüne sokup cıkardığı oyun değil mi abi? bi izle istiyorsan önce.

walking dead çok iyiydi wolf among us'ta sıçmışlar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

sabonis said:

bunları alablirim belki

senin bahsettiğin guise of the wolf diye kıytırık bişe.

benim dediğim wolf among us, telltale'ın adventure oyunu, baya güzel reviewlar aldı yanlış hatırlamıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

aiyy pink tokenim elimde patlayacak gibi görünüyor. sonuncuyken 10 dolardan aldıydım, birinci şimdi 7 dolar :/

millet yarışmanın rigged olduğunu anladı artık token, kart almıyorlar işte. kart fiyatları son güne doğru silineceği için 10 cente falan düşer herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...