liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 sabonis said: Banished, Swapper, Unepic bundle'a düşecekler diye ısrarla almadım. ha zaten alıp da oynamıcam orası ayrı ahsdufhauh wolf among us merak ediyorum, güzel indirim geldi, ilk anda %25 göstermişti. aynı şekilde transformers2 de iyi indirimde, ona da ilk anda %25 göstermişti küfür etmiştim. bunları alablirim belki wolf among us totalbiscuit'in itin götüne sokup cıkardığı oyun değil mi abi? bi izle istiyorsan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Killer said: liberal said: Killer'la atıyoruz abi gelecek olan gelsin şimdi ilk win geldi hız kaza getirir. 2ci de aldık elimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 scorch said: off wallet'imde son 6 dolarım kaldı çok çılgın indirimler geliyor habire ay sonuna kadar ekstra doldurmadan yaşamak istiyorum ya 6 dolarımla ühüh ABV GABEN http://i.imgur.com/KrNjDGg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kingdom of amalur güzel bence de değer. dlcleri de iyiydi. story ve dialogları R.A. Salvatore yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 liberal said: sabonis said: Banished, Swapper, Unepic bundle'a düşecekler diye ısrarla almadım. ha zaten alıp da oynamıcam orası ayrı ahsdufhauh wolf among us merak ediyorum, güzel indirim geldi, ilk anda %25 göstermişti. aynı şekilde transformers2 de iyi indirimde, ona da ilk anda %25 göstermişti küfür etmiştim. bunları alablirim belki wolf among us totalbiscuit'in itin götüne sokup cıkardığı oyun değil mi abi? bi izle istiyorsan önce. walking dead çok iyiydi wolf among us'ta sıçmışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 scorch said: scorch said: off wallet'imde son 6 dolarım kaldı çok çılgın indirimler geliyor habire ay sonuna kadar ekstra doldurmadan yaşamak istiyorum ya 6 dolarımla ühüh ABV GABEN http://i.imgur.com/KrNjDGg.png outlast dlc'si de %50 indirime girmiş, ona da bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 liberal said: sabonis said: Banished, Swapper, Unepic bundle'a düşecekler diye ısrarla almadım. ha zaten alıp da oynamıcam orası ayrı ahsdufhauh wolf among us merak ediyorum, güzel indirim geldi, ilk anda %25 göstermişti. aynı şekilde transformers2 de iyi indirimde, ona da ilk anda %25 göstermişti küfür etmiştim. bunları alablirim belki wolf among us totalbiscuit'in itin götüne sokup cıkardığı oyun değil mi abi? bi izle istiyorsan önce. senin bahsettiğin guise of the wolf diye kıytırık bişe. benim dediğim wolf among us, telltale'ın adventure oyunu, baya güzel reviewlar aldı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Swapper, witcher, tomb raider, hotline miami, terraria Temizim şu ana kadar ya. fantastik şeyler yapmaya gerek yok @sabonis evet ya karıştırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 amnesia baya sevmistim outlast alinir mi ? -- wolf among us heavy rain stili interaktif film gibi mi, biraz daha interaksiyon ieceriyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 35$ harcamışım şimdiye, 5 dolara da Tomb Raider alıp 40'a çıkacam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 anlaşılan her gün başka takıma kazandırcaklar. her takım 2 kere kazanıcak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 wolf among us çok fena dürtüyor "al beni, al beni" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 aiyy pink tokenim elimde patlayacak gibi görünüyor. sonuncuyken 10 dolardan aldıydım, birinci şimdi 7 dolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 wolf among us beni de çok fena dürtüyor. biliyorum çok güzel de visual noveldan hallice sp oyuna da oyun diyesim gelmiyor açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Community's choicelarda bi yüz güldürmedi kaçan şeyleri flash salelerde çıksa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Ben alacağım galiba wolf among us ı. Dailyde %66 gelmiş, daha da inmez heralde bu sezon. Hazır shadowrun da bitmişken iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kingdom of amalur alıcam yanına tomb raider mı yoksa sleeping dogs mu serpiştirsem karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Xenocide said: aiyy pink tokenim elimde patlayacak gibi görünüyor. sonuncuyken 10 dolardan aldıydım, birinci şimdi 7 dolar :/ millet yarışmanın rigged olduğunu anladı artık token, kart almıyorlar işte. kart fiyatları son güne doğru silineceği için 10 cente falan düşer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Alcest said: Kingdom of amalur alıcam yanına tomb raider mı yoksa sleeping dogs mu serpiştirsem karar veremedim tomb raider bitince daha keyifli olur. sleeping dogsun da gideri var da ikisi arasın TR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Yarışmayı görür görmez hileli olduğunu tahmin etmeniz lazımdı ya, olmama ihtimali yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 5 takım 10 gün yok mu işte, her biri 2şer kez kazansın, fair play kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 aynen abi ona ayarlı olduguna eminim. suan pink'de olanların çılgınlar gibi badge craftladığına da inanmıyorum. şimdiye kadar nerdelerdi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 hocam bizim mezarci blue kazanirsa yarin bilinki ayarli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Aynen bizim Blue agir mezarci. Benim friendlistte de en kalabalik grup blue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ben de blue'yum lan o zaman mezarcı işi hakkaten doğru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar