Oski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 father gascoigne ile araniza mezar tasi koyun. mermileri islemeyecek veya cok nadir isleyecek ozellikle direk giriste yanyana 3-4 tane mezar tasindan olusan bi blok var. onun cevresinde pehlivan gibi done done cok rahat kesebilirsiniz. silahi da long mode'a alin gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 melee'de durmak her türlü daha iyi abi dene göreceksin ne demek istediğimi, çok hızlı hareket ediyorsun yakındayken uzakta olduğuna kıyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=bLupJlsOxHo parrylemeye alistirin kendinizi. hemen hemen her boss'un ataklari parrylenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bu konuda yavaş silah aldığım için çok pişmanım ya, pistolun tepki süresi çok daha iyi. ben boss fightta ne yaptıysam olmadı, içinden geçiyor mermiler resmen. saçma diye mi nedir anlamadım. pistol alayım dedim, ona da skill yetmedi. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Pistolun da damage yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 diğerininde hatırı sayılır bir damage'ı yok ya, tek olayı aoe olması işte. o da denk gelirse, secondary'nın olayı parry/riposte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 parry ne lan. Parry mi var oyunda sdfs. ben bir sağa sola atlayıp kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 saldırırken silahla ateş edince parry etmiş oluyorsun, dizlerinin üzerine çöküp tövbe ediyor, sende suratına dayayıp bloody shower yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hiç bir bok anlamadım. tövbe ediyor diyorsun sanırım. Üstteki videodaki gibiyse anladım. Ama o parry değil ki? direk CC gibi birşey. saldıramıyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 saldırısını savuşturuyorsun abi işte, adını ne demek istiyorsan de parry, riposte ne dersen o. videodaki olay. trollerde practice edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 o saldırırken mi ateş edince tövbe ediyor. hmm. Denemek lazım ya. dümdüz oynuyormuşum ben. Hatta bir süre targetlamayı da bilmiyordum da arkadaş söyledi. Targetlamadan kasıyordum öldürmeye. zor oluyordu tabi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 silahla interrupt etmen gerekiyor işte tam vururken. http://www.youtube.com/watch?v=NJxi_w6jwRg şu videoda anlatıyor sanırım bütün basic şeyleri. Hatta öbür videolarıda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ben de darksouls'u öyle oynamıştım ya das bunu izle 10 dk baya yardımcı olur http://www.youtube.com/watch?v=NJxi_w6jwRg yuh. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bakayım akşam bunlara. Aşırı zorlanmamın sebebi belli oldu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Hayata kusturdu beni bu oyun lan. Father Gascoine'in beast modeunu dovemiyorum, reskile bagladi pezevenk. Gamer degil lamermisim emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 baba çok kastıysa gidip öldürmeye çalışmak yerine pattern i öğrenip hayatta kalmaya çalışın öncelikli olarak, ölürken kolay recovery yapacağınız bir yerde ölün. hareketlerini öğrendikten sonra çok kasmıyor. ha bi de şey çok fark ediyor, kirkwall muydu neydi, duvar gibi silahla vurduğunda hareketlerini kesiyorsun(interrupt yani), o zaman baya faceroll oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 beast mode'da girdiğinde music box çal, sonra arkasına geçip hemen charge attack koy, stun yiyecek işte. Hemen visceral koy. Sonra saldırmaya başladığında da kaçmaya kasma direk silahla interrupt üstüne visceral atınca 2-3 seferde ölüyor zaten. 5-6 kere denediydim bende sonra kaçmak yerine saldırmayı deniyince direk geçtim sdf hatta http://www.youtube.com/watch?v=VjIxrPRbEsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 http://i.imgur.com/ngV2olo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=aRv4a8K8hYQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 kiz olsaydim verecegim tek kisi ya bu adam. o sesi yok mu hnnnnnnnnnnnnng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 sonunda oynamaya başladım. seri yapmaktan vazgeçince direkt yardırıyorum. ilk bossa geldim ama yetoluktan patladım. mantığı çözdüm ama, biraz echo toplayıp çökeceğim üstüne keserim. kanalizasyonlara gittim bir de ama tırsıp geri çıktım asfsd oralarda bir boklar var mı lel neyse yarın devam ederim. yoruldum. edit: bir de bu pistolu hiç kullanamıyorum ya, direkt paldır kültür baltam ile dalıyorum. pistolu etkin kullanma tutosu verecek var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 +1 pistol misafest yaşıyorum Parry/riposte tutosu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ya bu Gascoine'nin mekanından geçerken bi daha sarılı bi hunter saldırdı bana. Sonra siyahlı başka bi hunter araya girdi. Sonra sarı siyahı kesti. Sonra beninde kesti. Öyle bi anda kim bunlar, ne oluyor sdf orayı geçen biri bi spoiler versin pls. bide Ludwig'in kılıcı çok hoşuma gitti. Düz saw blade gidiyordum ama kılıç daha bi sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 siyahli olan, hunter of hunters covenant'inin npc'si o. ufak bir quest serisi var covenant'a girmek icin, ama sen daha ilk ayaginda olmesine musade ettigin icin artik girme sansin yok asdfdg. NG+ da falan denersin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 lol nasil cikmis ki daha en basinda orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar