bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 said: On respawning your current stock will be filled back up to 20 from those in storage. Same goes for quicksilver bullets iyiymiş said: chain attacks between trick modes by pressing L1 after an attack bu nasıl acaba said: Wolf Beasts spell trouble. You’ll first encounter a pair of them on the Great Bridge in Yharnam en route to the Cleric Beast. Throw a Pebble to lure one out, then fight it one-on-one, being mindful to hop backwards before it attacks. If that doesn’t work, melt ‘em with Molotovs. pebble nasıl kullanılıyo diye düşünüyodum bende asdasd said: Wear and tear. Inflicting less melee damage than normal? Your weapon is probably in disrepair. Keep your weapons in tip-top shape by visiting the workshop in Hunter’s Dream. hiç durability kontrol etmedim ya o kadar saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 O zaman ne iyi ettim de paylastim :P Edit: Oyunu bugun alirim buyuk ihtimal baya stream izledim millet zamaninin yarisini markette ya da skill aramakla geciriyor fln. 6-7 saatlik stream izlemisimdir en az ve bunun 2 saati neredeyse bu dedigim gereksiz beklemeler ile gecti :P allahtan ayni anda 2-3 tane aciyorum. 4.bosstan otesini gormedim streamlerde bu edindigim deneyim ile artik oynayabilirim diye dusunuyorum. (%90 ilk baslarda yerleri opecegim yine ama olsun) Oyun peynir ekmek gibi satmis durumda deli gibi stream yapan var benim friend list yarisi bu oyunu oynuyor o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 silah upgrade nerden oluyor ? o vendor ne zaman geliyor hunter's dreame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ilk evde hotwheels in yaninda istasyon Baslangicta var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Abi oyun çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ben de aldim bakalim download ediyor zaten bugun disarida olucam sabaha kadar illaki download bitmis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 On yukleme baya hizli bitiyor ya. 7 gb fln sanirim. Single basliyorsun canavar arkadan tamamliyor 20 kusur gb a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 PS4 de en sevdigim kisim bu olay zaten belli bir kismini download edip oynayabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 oyun ızdırap ama çok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 O kadar yorumdan sonra ilk boss a gelince gözüm korktu ama ilk seferde yatırdım gayette kolaydı ayaklarına yapışınca sürekli health regeneration oluyor :) onun haricinde atmosfer 10 numara Birde şu hunters dream de sandalyeli adamın solundan dışarı açılan kapının hemen solunda birşey var onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bir stream bakıyordum, adam baya zor bir boss u kesti, ama loot falan düşmedi ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Cleric i iki denemede kestim sonra father a gectim, bu boss saka mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 off youtube off işlenmede takıldı kaldı, halen video yayına girecek diye bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ikinci boss ta ilk deneme :) kesin 3. De uninstall yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Bozmuslar abi father i. Son phase de davranislar doğru olamaz. Pathing ile kesmesinler diye oynadilar herhalde. 3lu 5li combo yapiyor kacsan bile. Kesen adam kesiyor diye izledim. Adamda pistol var. Ates ediyor hareket bile yapmiyorken uslu köpek gibi oturuyor. Ben attack oncesi silah kullaniyor knockback i bırak attack bile iptal olmuyor. Buyuk ihtimal pistol almak gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Cleric herkes zor deyince tırsarak gittim. İlk seferde bossu tanıyayım diye çok kasmadım 50%'ye indi. 2.de de kestim. Oyun harika yalnız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 xlaidehlevar said: O kadar yorumdan sonra ilk boss a gelince gözüm korktu ama ilk seferde yatırdım gayette kolaydı ayaklarına yapışınca sürekli health regeneration oluyor :) onun haricinde atmosfer 10 numara Birde şu hunters dream de sandalyeli adamın solundan dışarı açılan kapının hemen solunda birşey var onu çözemedim nasil kastiysan gitmeden once lv kacsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Wispy said: Cleric herkes zor deyince tırsarak gittim. İlk seferde bossu tanıyayım diye çok kasmadım 50%'ye indi. 2.de de kestim. Oyun harika yalnız ya. Aynisini ben yasadim. Father a git telafi ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 oyun mükemmel görünüyor :( not so masterrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 SenariouS said: xlaidehlevar said: O kadar yorumdan sonra ilk boss a gelince gözüm korktu ama ilk seferde yatırdım gayette kolaydı ayaklarına yapışınca sürekli health regeneration oluyor :) onun haricinde atmosfer 10 numara Birde şu hunters dream de sandalyeli adamın solundan dışarı açılan kapının hemen solunda birşey var onu çözemedim nasil kastiysan gitmeden once lv kacsin ki İlk boss ta daha hic doll ile konuşmamıştım şimdi 21 Oyun evet harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 10k shard gitti das. Cooldown a birakitorumbirakiyorum ya oyunu. Yarin poe oynarim. Baya yordu bu aksam. 10k kaybetmen epicti bu arada. 8 fare blokladi hareket bile edemecimedemedim ehuehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bingildak said: birakitorumbirakiyorum . sdf sinirden yazamamışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 oyunun zorlugu ustunden espri yapmak yasaklanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Father Gascoigne den önce lantern var mı ? Clericten sonra 40dk ölmeden oraya geldim sonra bossa yattım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 5k daha gitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar