arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 axedice said: Uffff microsoft ne geçirmiş beaaa iFagler çıldırmış. Taa ordan pis koymuş microsoft acısı burdan hissedilmiş. Applecılar bi abdest alsınlar anca kendilerine gelirler. ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ferrarileri de lamborghiniyle yapiyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 axedice said: Uffff microsoft ne geçirmiş beaaa iFagler çıldırmış. Taa ordan pis koymuş microsoft acısı burdan hissedilmiş. Applecılar bi abdest alsınlar anca kendilerine gelirler. AHAHHAAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 axedice said: Uffff microsoft ne geçirmiş beaaa iFagler çıldırmış. Taa ordan pis koymuş microsoft acısı burdan hissedilmiş. Applecılar bi abdest alsınlar anca kendilerine gelirler. ahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Beyin hasarı gerçekten büyük eziyet ya. insanlık ayıbı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 holy shit http://www.troll.me/images/panic-face-king/holy-shit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Adamlar durup o üretim makinesini kendi OS leri ile çalıştırmaya kasıp lüzumsuz yatırım mı yapacaklardı? OS in kapsamıyla alakalı bir durum. Hyundai Toyota örneği isabetsiz olmuşsa başka bir örnek verelim.Mesela, Microsoft kendi afis, reklam, logo veya görsel marka değeri çalışmalarında iMac ile design yapmıyor mu diyorsunuz şimdi? Her OS'in kullanım alanı farklı. Siz belli konularda üstün olmaz aksine herşey bizim OS'de olsun derseniz hiçbirşeyde iyi olamazsınız. Hayatın tamamı böyle. En basitinden en akademiğine örneklerle; örn1."Her pozisyonda oynayan adam, hiçbir pozisyonda oynayamıyordur." - Rıdvan Dilmen örn2. Comparative Adv. Theory (Adam Smith / Ricardo / HOS hangisini isterseniz) not düşeyim, iphone harici apple ürün kullanmıyorum, kullanmadım. edit1: aşırı beyin yoksunu imla ve yazım hataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Muhendislikte filan Windows kullaniliyor zaten, bunda da garip bir sey yok. Benim muhendus arkadaslar var sirf kalitesi nedeniyle Macbook Air alip icine Windows yukleyen. Muhendislik ve oyun konularinda en iyi OS Windows. Oteki konularda OS X daha iyi ama bence. Development konusu ise konusulacak bir alan degil, ne icin yapiyorsan onu kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 xetraynex said: Madcat said: çok güzel konu beyler böyle olmaz. OĞLUM APPLE ÇALIŞANLARINDA SAMSUNG VARMIŞ. apple'in monitorlerini yillarca samsung uretti, samsung cok orada. islemcisi de intel. bi isletim sistemi vardi ellenmedik onda da gizli gizli Windows aciyolarmis gorduk hahah paralari sizden aliyo toplama bilgisayar gibi satiyolar la. adamlar varya. jet fadil yemin ediyom. is modelleri super. 2400 lira verdiğim macbook air'da Excel, Word, SPSS, R, Latex hep açık, windows hep açık; windowsta STATA ve e-views hep açık. Update'ten update'e restart atıyorum alete. Bazen dalıp analizlerin ya da yazdıklarımın save'lerini almadan kapağını kapatıyorum. Daha bir gıdım yavaşlamadı alet. Bir kez herhangi bir program çökmedi çalışırken, daha hiç save kaybetmedim. 10 GB kadar makale arşivi var, aradığım her şeyi tak diye buluyorum. Tek tuşla canavar gibi preview'ı var, neymiş ne değilmiş görüyorum. Bonus olarak dönem dönem haftada 50 60'a yakın usb bellek takmam gerekiyor gelen öğrenciler nedeniyle millete giren çıkan virüsün haddi hesabı yok, ben tertemizim. Bunların hepsini yapan aletin pili çalışırken ve üstüne müzik dinlerken bile 10 saate yakın dayanıyor; ağırlığı 1350 gram. Windows'u geçtim isterlerse taş ve sopalarla yapsınlar, umrumda değil açıkçası. Windows'un çıkan tüm sürümlerini kullandım, windows'la çalışan dünya kadar PC ve 2-3 tane laptop kullandım. Hiç birisi bu kadar stabil ve pratik değildi. Bir de son postları okumadım, söylenmiştir belki. Apple ürünleri yazılımıyla, donanımıyla vs. bir bütün. MacOS'un cnc makinesindeki kabiliyetine bakıp mac fail demek en hafif tabiriyle komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 macbook air'i tasarlayan eden herkesin ellerinden öpüyorum. emeği geçen herkese hakkım helal olsun. 3000 değil 9000 olsa bile parasını hak ederdi ağkü aleti. yemin ediyorum ekmek teknem. bazı günler 19-20 saat bilfiil kullanıyorum 3 senedir tık demedi lan. düşürdüm çizdim bok gibi kullanıyorum ama aha hala çalışıyor. arkada vmware'de linux açık, önümde safari'de onlarca tab, bi yanda 1700 sayfalık pdf, spotlight'ta bi arama yapıyorum yine çıkartıyor önüme allahıma kitabıma allah razı olsun şu kandil günü. windows da kurulu tabii alette hem bootcamp hem vm olarak, lazım oldukça kullanıyorum ki oluyor tabii. ama genelde, ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 "roket adam" said: bazı günler 19-20 saat bilfiil kullanıyorum 3 senedir tık demedi lan. düşürdüm çizdim bok gibi kullanıyorum ama aha hala çalışıyor. arkada vmware'de linux açık, önümde safari'de onlarca tab, bi yanda 1700 sayfalık pdf, spotlight'ta bi arama yapıyorum yine çıkartıyor önüme allahıma kitabıma abi gerçekten çok ağır iş yaptırıyormuşsun stress testten hallice valla helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Adamlar aleti insan kullanacak diye yapıyo.Ticari bir meta olmasının ötesinde kullanışlılık adına çok emek var yazılımından kasasına her yerinde aletin. Biraz daha pahalı olsada sadece kıymetini bilecek hakkını verecek adam satın alıp kullansa şu aletleri.Mainstream olmak macler için kullanan içinde külfet.Herkesin ulaşamadığı ama iç geçirerek baktığı ppc olarak kalsaydı bu aletler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 deadwoll said: 2400 lira verdiğim macbook air'da Excel, Word, SPSS, R, Latex hep açık, windows hep açık; windowsta STATA ve e-views hep açık. Update'ten update'e restart atıyorum alete. Bazen dalıp analizlerin ya da yazdıklarımın save'lerini almadan kapağını kapatıyorum. Daha bir gıdım yavaşlamadı alet. Bir kez herhangi bir program çökmedi çalışırken, daha hiç save kaybetmedim. 10 GB kadar makale arşivi var, aradığım her şeyi tak diye buluyorum. Tek tuşla canavar gibi preview'ı var, neymiş ne değilmiş görüyorum. Bonus olarak dönem dönem haftada 50 60'a yakın usb bellek takmam gerekiyor gelen öğrenciler nedeniyle millete giren çıkan virüsün haddi hesabı yok, ben tertemizim. Bunların hepsini yapan aletin pili çalışırken ve üstüne müzik dinlerken bile 10 saate yakın dayanıyor; ağırlığı 1350 gram. Windows'u geçtim isterlerse taş ve sopalarla yapsınlar, umrumda değil açıkçası. Windows'un çıkan tüm sürümlerini kullandım, windows'la çalışan dünya kadar PC ve 2-3 tane laptop kullandım. Hiç birisi bu kadar stabil ve pratik değildi. Bir de son postları okumadım, söylenmiştir belki. Apple ürünleri yazılımıyla, donanımıyla vs. bir bütün. MacOS'un cnc makinesindeki kabiliyetine bakıp mac fail demek en hafif tabiriyle komik. Pili 6-7-8 saat rahat giden ultrabooklar var, 10-12 olmasa da. Batarya omru disindaki herseyi Windows da yapiyor. Virusler icin not: Windows'ta USB disklerin autorun'larini kapatinca gpedit.msc'den hic sıkıntı olmuyor. Mac'te virus yok diye birsey yok, her gun hizla artiyor virusleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Apple'i sevmiyorum, iphone sahibi olmama ragmen (ilk, tek ve son apple urunu kullanisim). 2 nesil eski donanimi 2 kati fiyatina pazarliyor. Taa ilk mp3 playerlarindan beri ayni hikaye. Yok stabilite/pil omru/yuksek cozunurluk falan diyorlar. Her zaman bi tarafi eksik oluyor Apple urununun. Ya islemcisi, GPU'su kotu oluyor ya hoparloru dandik oluyor, hafizasi veya rami az oluyor. Diger windows urunleriyle de her zaman uyumsuz oluyor cirkefliginden. Kodugumun iphone 5'ine PC'den bi video dosyasi atilmiyor. 15 senedir falan windows kullaniyorum, bazi versiyonlari harici stabilite sorunu cekmedim. Stabilite sorunu oldugunda da eski versiyonunu yukleyebiliyorsunuz bir kac saatte cok bi sorun yaratmiyor. Yeni windows ciktiginda da hemen yuklemiyorum, pc oyunu gibi bir sure bekliyorum, ilk ciktiginda her zaman acigi oluyor, seri seri duzeltiyorlar microsofttakiler. Apple kullananlar genelde Windows'a cok pislik atiyorlar gordugum, yok virus yok cart curt diye. OSX belki viruslere karsi daha guvenlidir veya daha az kullanildigindan daha az virus yaziliyordur. 10+ senedir anti-virus programi kullanmiyorum, hicbir sorun yasamadim. 2-3 senede bir format ya atiyorum veya atmiyorum. O attigim da ya OS degistiricegim zamana denk geliyordur ya da yeni islemci alip OC'unu ayarladiktan sonradir. Ne performans ne stabilite sorunu yasiyorum. Bence kullananin kabiliyetiyle alakasli stabilitesi Windows'un. Tamam kolay molay ama gidip her gordugu linke clickleyip okumadan herseye accept cekenler itibariyle virus/malware etc. maruz kaliyorlar. 10 saat pil omru olayini falan da anlamiyorum, priz mi yok yasadiginiz memlekette. Muhendisim, Windows kullandigim her programla/oyunla calisiyor. En son cikan donanimla cok daha iyi fiyata cok daha yuksek performans aliyorum. Iphone'um da hediye geldi, Apple'a daha tek kurus para harcamadim, bundan sonra harcamam da. Ifaggotlar istedikleri kadar atsin tutsun, kral Windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 laptop alacam mac alayım bari neymiş bi görelim sdfs apple ürünlerini çok itici buluyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bi dk powershell e laf atilmis puhahha Sistem yonetimi yapilmaz developerlar icin gibi bi laf soylenmis filan... Bi windows core versionunu arastirin bakim nasi calisio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 @Bright bunlarin aynisini ben de yasiyorum. tamamen katiliyorum. batarya olarak 6-7-8 saat giden Windows Ultrabook'lar birsuru mevcut. Apple da Macbook Air 10-11 gidiyor. Cok sıkıntı degil fark. Microsoft yillardir batarya omrunu arttirarak ilerliyor. Birkac yila match ederler Apple ile zaten. Onemli bir isin var diyelim. Aldin Macbook Air'i, yine sarj aletini alip cikiyosun. 20 saat gitse sarji yine sarj aletini alacaksiniz. Kimse yolda kalmayi riske etmez. Nasil olsa sarj aletini alacagim icin, sarj'a takinca Macbook Air de her laptop da daha performansli calistigi icin bu sarj olayi gercekten buyuk bir kriter degil. Buyuk kriter olsa iFag'ler iPhone kullanmaz 1500 mah'lik bataryasi olan. Androidler var 3000 mah, 2 kati iPhone'un gider onlardan alirlar cunku daha uzun gidiyo bataryasi. Hem telefonda daha kritik batarya bitmesi. iPhone'a gelince batarya'dan hic bahsetmeyenler Macbook Air'e gelince "ama abiii bataryasi uzun gidiyooo" diyo. Sahane ya hahah Kisaca, cok guzel demissin, tamamen katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 XX said: Bi dk powershell e laf atilmis puhahha Sistem yonetimi yapilmaz developerlar icin gibi bi laf soylenmis filan... Bi windows core versionunu arastirin bakim nasi calisio... ben de demistim, Powershell = Linux shell + bircok extrasi var. Kullanmasi daha zor tabi, alisinca kolay hersey gibi. Hayır isin kotusu bunu diyen adam "ben hayatimda hic Windows kullanmadim neredeyse" de diyor. Sonra forumdaki credibilitesi yuzunden inaniliyor. helal lan. nerden aliyoz vpn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 xetraynex said: deadwoll said: 2400 lira verdiğim macbook air'da Excel, Word, SPSS, R, Latex hep açık, windows hep açık; windowsta STATA ve e-views hep açık. Update'ten update'e restart atıyorum alete. Bazen dalıp analizlerin ya da yazdıklarımın save'lerini almadan kapağını kapatıyorum. Daha bir gıdım yavaşlamadı alet. Bir kez herhangi bir program çökmedi çalışırken, daha hiç save kaybetmedim. 10 GB kadar makale arşivi var, aradığım her şeyi tak diye buluyorum. Tek tuşla canavar gibi preview'ı var, neymiş ne değilmiş görüyorum. Bonus olarak dönem dönem haftada 50 60'a yakın usb bellek takmam gerekiyor gelen öğrenciler nedeniyle millete giren çıkan virüsün haddi hesabı yok, ben tertemizim. Bunların hepsini yapan aletin pili çalışırken ve üstüne müzik dinlerken bile 10 saate yakın dayanıyor; ağırlığı 1350 gram. Windows'u geçtim isterlerse taş ve sopalarla yapsınlar, umrumda değil açıkçası. Windows'un çıkan tüm sürümlerini kullandım, windows'la çalışan dünya kadar PC ve 2-3 tane laptop kullandım. Hiç birisi bu kadar stabil ve pratik değildi. Bir de son postları okumadım, söylenmiştir belki. Apple ürünleri yazılımıyla, donanımıyla vs. bir bütün. MacOS'un cnc makinesindeki kabiliyetine bakıp mac fail demek en hafif tabiriyle komik. Pili 6-7-8 saat rahat giden ultrabooklar var, 10-12 olmasa da. Batarya omru disindaki herseyi Windows da yapiyor. Virusler icin not: Windows'ta USB disklerin autorun'larini kapatinca gpedit.msc'den hic sıkıntı olmuyor. Mac'te virus yok diye birsey yok, her gun hizla artiyor virusleri. Hali hazırda 2 tane win masaüstüm ve 1 tane de win work station'ım var. Kıyaslama yapabiliyorum çok şükür. Yok öyle bir olay ne yazık ki. Hele o ultrabook'lar fiyasko. Ben mac aldıktan sonra 2-3 kişi gidip ehehe 1500 liraya i7'lisini aldım bak diye geldiler, şimdi ödenekten macbook pro kovalıyorlar lol. Yoksa oppurtunist bir adamım windows'lu laptop kullanırım, gözünün yaşına bakmam mac'miş bilmemneymiş. Benim için tek handikapı projektöre bağlamak için illa dönüştürü gerekmesi, o işi de sağolsunlar sınıflara appleTV alıp çözdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Btw son mesajını görmedim, note 2 kullanıyorum ekran büyüklüğü ve pil ömrü için. Onu da belirteyim dsf. Pil ömrü ve ağırlık benim için inanılmaz önemli. Sınıflara yanımda bataryayla koşturup, sempozyumlarda vs. priz aramıyorum. Şehir değiştirirken otobüste, havaalanında şarj bitecek diye düşünerek açmıyorum aleti. Üstüne 10 aydır da pil aynı verimlilikte çalışıyor. Hani windows seviyorsunuzdur, sizin işinize daha çok yarıyordur vs. eyvallah ama; at gözlüğüyle bakıyorsunuz olaya direk. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, her insan da sizinle aynı şekilde ve aynı amaç için bilgisayar kullanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 deadwoll said: Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, her insan da sizinle aynı şekilde ve aynı amaç için bilgisayar kullanmıyor. Apple'ı sevmeyen biri olarak ve Microsoft/Apple karşılaştırmasında Microsoft tarafı ağır basan biri olarak diyorum ki, şurası en doğru yorum bence topaktaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Conclusions In one respect, PowerShell relies on the Unix concept that many small utilities are preferable to one large, custom-made utility. At the same time, it adopts an object-oriented approach that makes larger scale projects simpler at the cost of a steeper learning curve. The major problem with objects is that you need to invest significant time in discovering which function or object you need. The Get-Member cmdlet is likely to see much use in PowerShell. Bash is useful as a plain but straightforward tool for most daily tasks. If it comes to the need for advanced uses and complex data structures, you can branch out into object-oriented Python or the graphical capabilities of Tcl/ Tk. Kaynak : http://blogs.msdn.com/b/powershell/archive/2008/07/08/bash-vs-powershell.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Microsoft dedigimi destekliyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 xetraynex said: @Bright bunlarin aynisini ben de yasiyorum. tamamen katiliyorum. batarya olarak 6-7-8 saat giden Windows Ultrabook'lar birsuru mevcut. Apple da Macbook Air 10-11 gidiyor. Cok sıkıntı degil fark. Microsoft yillardir batarya omrunu arttirarak ilerliyor. Birkac yila match ederler Apple ile zaten. Onemli bir isin var diyelim. Aldin Macbook Air'i, yine sarj aletini alip cikiyosun. 20 saat gitse sarji yine sarj aletini alacaksiniz. Kimse yolda kalmayi riske etmez. Nasil olsa sarj aletini alacagim icin, sarj'a takinca Macbook Air de her laptop da daha performansli calistigi icin bu sarj olayi gercekten buyuk bir kriter degil. Buyuk kriter olsa iFag'ler iPhone kullanmaz 1500 mah'lik bataryasi olan. Androidler var 3000 mah, 2 kati iPhone'un gider onlardan alirlar cunku daha uzun gidiyo bataryasi. Hem telefonda daha kritik batarya bitmesi. iPhone'a gelince batarya'dan hic bahsetmeyenler Macbook Air'e gelince "ama abiii bataryasi uzun gidiyooo" diyo. Sahane ya hahah Kisaca, cok guzel demissin, tamamen katiliyorum. Çok kullanılan şeye bok atmak prim yapar, o yüzden kasma hacıt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 deadwoll said: Hali hazırda 2 tane win masaüstüm ve 1 tane de win work station'ım var. Kıyaslama yapabiliyorum çok şükür. Yok öyle bir olay ne yazık ki. Hele o ultrabook'lar fiyasko. Ben mac aldıktan sonra 2-3 kişi gidip ehehe 1500 liraya i7'lisini aldım bak diye geldiler, şimdi ödenekten macbook pro kovalıyorlar lol. Yoksa oppurtunist bir adamım windows'lu laptop kullanırım, gözünün yaşına bakmam mac'miş bilmemneymiş. Benim için tek handikapı projektöre bağlamak için illa dönüştürü gerekmesi, o işi de sağolsunlar sınıflara appleTV alıp çözdüler. al sana sarji cok giden windows laptoplar Best Battery Life: 10 Laptops That Last 7+ Hours al burada da ultrabook var 8.5 saat HP Spectre 13 Ultrabook review: a good deal, but with trade-offs http://o.aolcdn.com/hss/storage/adam/28960b7fff8c4f39360cc82924dfc7eb/DSC09968.jpg Isin guzeli Macbook parasina 2 tane bu aletten alirsin. Telefonun sarji bitiyosa portable charger alacaksin. Bende 5600 Mah var 3 kere sarj ediyor telefonu. Hic sıkıntım yok hem de 30 liraya aldim. 9000 mah'likler filan var, daha da buyukleri de var. Bu saydiklarin gercekten sorun degil. Herkesin ihtiyaclari farkli, farkli dunyamizdan bakiyoruz olaylara vs diyorsun, orasi dogru ama bir de "fact"ler var bir de arastirma yapmadan etmeden "o kotu det pis" demek var. Lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar