Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Madcat said: Dworgian said: bunu da izmirde yaşayan birinin söylemesi ne acı di mi lan fak my life. siz şımarıyorsunuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 tek eşli olamıyorsan niye gidip malak gibi sevgili yapıyorsun, hiçbiriyle sevgili olma ne bok yiyorsan ye yok illa birine sevgilim diyorsan niye arkasından bu kadar iş çeviriyorsun aptal mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ne güzel söylemiş lan adam. Yalansa mallık, gerçekse hem mallık hem adilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 çünkü argos sence bu ilişki nereye gidiyor sorusunu dodgelayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 µh said: tek eşli olamıyorsan niye gidip malak gibi sevgili yapıyorsun, hiçbiriyle sevgili olma ne bok yiyorsan ye yok illa birine sevgilim diyorsan niye arkasından bu kadar iş çeviriyorsun aptal mısın seks, abazalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 µh said: tek eşli olamıyorsan niye gidip malak gibi sevgili yapıyorsun, hiçbiriyle sevgili olma ne bok yiyorsan ye yok illa birine sevgilim diyorsan niye arkasından bu kadar iş çeviriyorsun aptal mısın bir de hepsini lisede sınıf arkadaşlarına anlatır gibi burada yazmıyor mu of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kiskanmayin lan adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ee çocuk öldümü şimdi noldu son bölümde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yapacaksa edebiyle yapsın, bir sevgilim olsun ama onun haber,i olmadan 1023813 cariyem olsun demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Seele said: Theridone said: Madcat said: ulan paticik oyle bi komunite ki adami 2 kizla takiliyor diye kral ilan etmisler. yazik olm gg iste 2 kizla takilan adam zaten kraldir lan kardes ne oldu izmirde yokluk mu var. Benim hic sevgilim olmadi ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 valla yıllar evvel ben de eski kız arkadaşımla yatarken bir diğer eskisi olan burcu demiştim sabahın 3'ünde evden kovmuştu bir daha görüşmedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bingildak said: Madcat said: Lord_Argos said: Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :) böyle erkeklik olmaz olsun ya, kadının kaşarı ne kadar iğrençse erkeğin ki de bir o kadar iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bingildak said: µh said: tek eşli olamıyorsan niye gidip malak gibi sevgili yapıyorsun, hiçbiriyle sevgili olma ne bok yiyorsan ye yok illa birine sevgilim diyorsan niye arkasından bu kadar iş çeviriyorsun aptal mısın seks, abazalık.Bence bunların yanında başka bir ilkel güdüyle de yapılıyor.Kendini görmek istediği imajdan duyulan tatmin.Herkesin ilgi gösterdiği herkesi elde ettiği alfa erkek hissi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 adama da suç bulmayalım azizim hatunlar piç/serseri adam seviyor. işinde gücünde düzgün adamı ne yapsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 totemic said: hatunlar piç/serseri adam seviyor http://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 totemic said: adama da suç bulmayalım azizim hatunlar piç/serseri adam seviyor. işinde gücünde düzgün adamı ne yapsınlar.. sagol panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ee nolmuş peki sonuç ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 totemic said: adama da suç bulmayalım azizim hatunlar piç/serseri adam seviyor. işinde gücünde düzgün adamı ne yapsınlar.. o böyle 16 - 28 yas bandinda oluyor. sonra hassssiktir bana evlenecek koca lazim diye. afrika cöllerinde susuz insan gibi geziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Dworgian said: Madcat said: Dworgian said: bunu da izmirde yaşayan birinin söylemesi ne acı di mi lan fak my life. siz şımarıyorsunuz bence niye simariyim abi vardi da biz mi bulmadik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Lord_Argos said: caps Arkadaşlar ben bittim acil yardım lazım! Sevgilime yanlışlıkla az evvel yanından geldiğim kızın adıyla hitap ettim maalesef sabah o mesajı okuyacak ve diri diri gömecek :( 6 saatim var community feeling pls! eğer Hazal ortak arkadaşınız,onun da tanıdığı birisi değilse "seni denedim,nasıl?" falan diye aptala yat. başka da şansın yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 0ne said: Kızın evine git, daha gözünü açamadan üstüne atla, sonra onu dusa yollayıp telefondaki mesajı sil. zaaaaaaaaaa bak bu da iyi fikir.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 downwhereiam said: bingildak said: Madcat said: Lord_Argos said: Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :) böyle erkeklik olmaz olsun ya, kadının kaşarı ne kadar iğrençse erkeğin ki de bir o kadar iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 heee, bu arada hemen facebook, hotmail, yahoo, watsap, telefon rehberinde HAZAL isminin yerine ilgisiz başka bir isim yaz. senin kızın ilk bakmak isteyeceği yerler oralar olacak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Niye tavsiye veriyorsunuz ki ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yardım isteyene yardım etmek gibi bir şey kodlanmış genlerimize millet olarak sanki gibi bir cevap versem B)- ama aldatılan kızı da düşününce, sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar