Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Acil] Sevgiliye yapılmaması gereken şeyi yaptım

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

Madcat said:

Lord_Argos said:

Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :)

böyle erkeklik olmaz olsun ya, kadının kaşarı ne kadar iğrençse erkeğin ki de bir o kadar iğrenç.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

µh said:

tek eşli olamıyorsan niye gidip malak gibi sevgili yapıyorsun, hiçbiriyle sevgili olma ne bok yiyorsan ye yok illa birine sevgilim diyorsan niye arkasından bu kadar iş çeviriyorsun aptal mısın

seks, abazalık.
Bence bunların yanında başka bir ilkel güdüyle de yapılıyor.Kendini görmek istediği imajdan duyulan tatmin.Herkesin ilgi gösterdiği herkesi elde ettiği alfa erkek hissi
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

caps

Arkadaşlar ben bittim acil yardım lazım!

Sevgilime yanlışlıkla az evvel yanından geldiğim kızın adıyla hitap ettim maalesef sabah o mesajı okuyacak ve diri diri gömecek :(

6 saatim var community feeling pls!

eğer Hazal ortak arkadaşınız,onun da tanıdığı birisi değilse "seni denedim,nasıl?" falan diye aptala yat. başka da şansın yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

downwhereiam said:

bingildak said:

Madcat said:

Lord_Argos said:

Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :)

böyle erkeklik olmaz olsun ya, kadının kaşarı ne kadar iğrençse erkeğin ki de bir o kadar iğrenç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...