DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Az önce bitirdim ik bölümü, ulen o kadar bekliyoruz şöyle bir ihtişamlı giriş olur vs gayet tırt bir ilk bölüm. 3-4 ü leak olarak izleyenlerin de ağzının suyu akmadığına göre, kitaptan ayrılan dizi bildiğin mok çukur una gidiyor kaliba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 progamer said: http://i.imgur.com/TJP6Ah4.jpg http://i.imgur.com/ZVN1oSS.jpg http://imgur.com/a/IlWT6 ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 5 senedir aynı muhabbet. bu dizi hep böyleydi zaten, aksiyon dizisi değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Laorxun sposunu görünce izlemeden duramadım, Allah belasını diyebiliyorum sadece dördüncü bölümden sonra. Boğazım tıkandı şimdi yazamıyorum daha. 4 5 sezon dövüşünü bekledikten sonra 50snde yüzsüz mooklara öldürtürlerse yakarım o seti. Yama-ji gibi harcayacak imansızlar off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 s05e02 Arya'nin Braavos sokaklarinda guvercinle takilmasi bana UO Atlantic gunlerimi hatirlatti. Brit'te gezip, gucum baska seye yetmedigi icin kus avlayip, tuyunden ok yapiyor, etini de yiyordum. Tam bir soylu vagabond hanimefendiymisim, supermisim lan ben :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ema 15 vanq kryss i iyi değerlendiremiyor ama kız. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Buddha said: Görüntü kalitesi nasıl 2-3-4. bölümlerin? netteki sitelerde 720p olanlar var ancak nedendir bilmiyorum çok çok yavaş yüklüyor. dolayısıyla 360 izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 S05E04 Şerefsiz senarist göt, senin neyine lan Barristan Selmy'i öldürmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 8ê kadar seyredenler nereden izliyor ben 4. bölüme kadar buldum , görüntüde fena değildi. Varsa öle birşey özelden link atarmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 4 bölüm değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 woops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 kaldı 3 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 "smirking whore" dediği yerde dağıldım direk sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 macta gene olay cikti, hakemi polisler zor cikardi sahadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kelly c o kaşlar sdf birde Jon'un seçimi bu kadar hızlı geçtilerse ADWD'nin sonuna gelirler bu sezon heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Meh 1-2. Bolumler. Leak izlemiyim haftalarca beklemiyim diyorumda bombos ikinci bolum. Arya ol. Noolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dublöre gel maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dublör 3 kat daha iyi bu kezodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dublorün ten rengi fotoğrafta daha koyu olduğu için çok net daha iyi duruyor kontrasttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ALLAHUEKBEEEEER ALLLAHUEKBEEEEAAAAAAARRRRR!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 said: Virgin untill marriage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 said: Virgin untill marriage Kezban lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 https://vine.co/tags/allahuakbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 tüm bölümler düşseydi bir sefer de oturup izlerdim; ama şimdi 6 bölüm izle sonra 1 ay bekle pek hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 axedice said: ALLAHUEKBEEEEER ALLLAHUEKBEEEEAAAAAAARRRRR!!!1 Bu abla Kalisi'nin nerde dublörü ki? Banyoda falan poposunu gördüğümüz kim bu kız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar