Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

stannis'de güzel geldi. total war da skirmish açıp koymuşlar lksjdfs. ama yinede biraz daha uzatabilirlerdi. adam hemen mance'in yanına geldi amk binlerce kişi var lan orda

Mesaj tarihi:
lady stoneheart diye aratinca cikiyor. Baya sahane bir olaymis kitapda bu sezonda goreydik keske.

lady stoneheart (kitapdan spo)

catelyn stark i necromancy bilen biri uyandiriyormus. baya acimasiz bir kadin oluyormus sonra herkesi kestirip bictiriyormus falan.

Mesaj tarihi:
bayadır redditten follow-up for non readers gibi yazıları okuyorum zaten. dizinin bu kadar eksik kaldığını görünce okuyayım artık dedim. 3-4 ay sonra başlığa gelip "off daha 5 ay var :(" diyenlere tıhıhıhı diye gülücem.
Mesaj tarihi:

şey nasıl öldü bu arada abi?ben anlamadım. elbisesinin ipiyle mi boğdu tyrion? neden aptal gibi yatağın üstünde durdu boğulurken peki aşağı ittirseydi kendini.

Mesaj tarihi:
Gizli said:

şey nasıl öldü bu arada abi?ben anlamadım. elbisesinin ipiyle mi boğdu tyrion? neden aptal gibi yatağın üstünde durdu boğulurken peki aşağı ittirseydi kendini.

boynundaki altın zincirle boğdu. Hatta o kolyeyi tyrion verdiydi Shae'ye geçen sezon galba.

• Admin
Mesaj tarihi:

Kitabı dizinin gerisinden okuyan biri olarak finali beğendim gayet güzel olmuş. Ama bir çok kişinin de dediği gibi şu senaryoyu gerçekten bokmu var değiştiriyorlar.

Skeletonların guard zone girip tuzla buz olması uoyu hatırlattı.
Ağaçla bir olmuş dayı cocuga sürekli uçacaksın uçacaksın diyordu kerata siyah dragonun içine kaçacak olmasın.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...