aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 buyuk gostermek icin para lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bunlarda da para yoksa kimde var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 parayi cuksuz kolelerin ask sahnelerine harcamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 stannis'de güzel geldi. total war da skirmish açıp koymuşlar lksjdfs. ama yinede biraz daha uzatabilirlerdi. adam hemen mance'in yanına geldi amk binlerce kişi var lan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 total war Yalnız total war'da ormana süvari sokarsan gg olur, grrm oynamamış belli ki ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 lady stoneheart diye aratinca cikiyor. Baya sahane bir olaymis kitapda bu sezonda goreydik keske. lady stoneheart (kitapdan spo) catelyn stark i necromancy bilen biri uyandiriyormus. baya acimasiz bir kadin oluyormus sonra herkesi kestirip bictiriyormus falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 herkesi değil bazı faction ve aileleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bunlar bu bütçeyle nasıl devam etcekler, diğer sezon bölge sayısı baya artacak. daha iron fleet i bile göremedik, bir ton karakter eklenmeli, çoğunu koymayacaklar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 biraz ceplerine az girsin ibnelerin adam gibi çeksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 4. kitaba gore yapicaklarsa bisey yok, en keko kitap 4, a feast for kezbans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 aynen aşırı sıkılmıştım 4ü okurken, mountain'ıda acı çekerken falan yapmadılar hiç ya dümdüz yatıyodu eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kitapların ingilizcesi ağır mı ağalar? derecelendirebilir misiniz dili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Normal seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yemekli bolumlerde acarsin sozlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bayadır redditten follow-up for non readers gibi yazıları okuyorum zaten. dizinin bu kadar eksik kaldığını görünce okuyayım artık dedim. 3-4 ay sonra başlığa gelip "off daha 5 ay var :(" diyenlere tıhıhıhı diye gülücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ooo sezon baslayinca da beraber begenmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 İnanılmaz iyiydi, hayatımda izlediğim en iyi sezon finali olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 tywin in hacetlenirken öleceğini hiç düşünmezdim. hound da işini gördükten hemen sonra öldü demek ki martin senaryonun bu bölümünü kabızken yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 martin değilde yönetmen hemoraj kurbanı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 lan tywin öldü mü ya şimdi? çok kritik yerlerinden vuramadı gibi geldi de sanki? shae in ölmesine nasıl mutlu oldum bi bilseniz, gebersin kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 şey nasıl öldü bu arada abi?ben anlamadım. elbisesinin ipiyle mi boğdu tyrion? neden aptal gibi yatağın üstünde durdu boğulurken peki aşağı ittirseydi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Gizli said: şey nasıl öldü bu arada abi?ben anlamadım. elbisesinin ipiyle mi boğdu tyrion? neden aptal gibi yatağın üstünde durdu boğulurken peki aşağı ittirseydi kendini. boynundaki altın zincirle boğdu. Hatta o kolyeyi tyrion verdiydi Shae'ye geçen sezon galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Kitabı dizinin gerisinden okuyan biri olarak finali beğendim gayet güzel olmuş. Ama bir çok kişinin de dediği gibi şu senaryoyu gerçekten bokmu var değiştiriyorlar. Skeletonların guard zone girip tuzla buz olması uoyu hatırlattı. Ağaçla bir olmuş dayı cocuga sürekli uçacaksın uçacaksın diyordu kerata siyah dragonun içine kaçacak olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 sürekli spoiler içinde mesaj atmak ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 mesajlarını spoiler içine yazarak konuya postalamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar