Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Komutan said: Hem diziyi yapanlara laf ediyorsunuz hem de kendiniz yalan yanlış biliyorsunuz. Hound bar kavgasında yaralanıyordu ve Rorge ile Biter'a hiç rastlamıyordu. ben yara için dedim öyle evet evet diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Baggio said: Daemir said: red viper vs. mountain dövüşünü brienne - hound kadar yapsalardı bari. resmen brienne-hound kapısmasından daha zevk aldım bir dövüş sahnesi olarak. Öyle bir kitle de var, Jaime ile Tyrion'un böcekli kuzen sahnesine "üff 10 dakka böcek dinledik HADİ AKSİYON GELSİN" de diyordu mesela aynı kitle. Hikayenin derinliğinden değil, olayların düz bir dizi gibi akmasından hoşlandıkları ve kitabı okumadıkları anlamına geliyor bu da. Aynı kitle Breaking Bad'in Fly bölümünde de kendini asmıştır diye tahmin ediyorum mesela. Tercih ve zevk tabii. Benim o bölümde en cok sevdiğim yer böcek mevzusuydu mesela. Hatta o bölümden tek aklımda kalan o. Jaime de oradan sonra kurtarmaya karar verdi diye düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Clauvn said: adamı civciv gibi kutuya koydular AHHAAHHAHAHAHA buna çok güldüm ya dfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 sabah benim oglani aradim ne yapiyon dedim diziyi izliyorum dedi . sana sonunda ne oluyor anlatayımmi dedim direk yüzüme kapadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 :)))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 jojen her çıktığı bölüm astımdan gidicek derken nasıl öldü garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 wot stannis'in gelip 30 saniyede tüm orduyu temizlemesi hoşuma gitmedi, tamam 20 dakka savaş izlemeyelim ama bari bi savaş olduğunu ima etselermiş hatta stannis'in bu kadar çabuk müdahale etmesi de hoşuma gitmedi, ben jon snow'dan bişeyler bekliyodum ne bileyim. sırf savaşı uzaktan seyretmeyelim diye dışarı çıkartmışlar adamı gibi olmuş. daenerys ve ergen ejderleri lol yalnız o sancılı süreci iyi veriyolar, eski kölelerin dertleri falan güzel. ama daha fazla uzatmazlar umarım o tür görüşmeleri, biraz fazla tekrar etmeye başladı bi de ser jorah napıyo acaba şimdiden özledim adamı bran stark sonunda bişeyler yapıcak galiba ama o amca kimdir nedir biraz daha açıklasalarmış keşke. old gods kahini falan gibi bişey mi acaba brienne-hound dövüşü amma sertti ya, güzel kurgulamışlar ama bunu oberyn-mountain dövüşüyle kıyaslamak elmalarla armutları toplamak gibi olur ayrıca hound'un ölmesine üzüldüm lan ben :( arya'nın coin pouch'unu alması filan da iyiydi ahah, dead men don't need silver arya'nın braavos hikayelerini iple çekiyorum shae ve tywin'in spoilerını haftalar öncesinden yemeseydim çok daha etkileyici olabilirdi benim için bölüm finali, şimdi çok normal geldi varys'in tyrion'a yardım etmesiyle ilgili yukarıda birisi jamie tehdit ettiği için yardım ediyo demiş ama ben varys'in gayet kendi isteğiyle yardım ettiğini düşünmüştüm. mahkeme sahnesi ve şimdi hangi sezon veya bölümde olduğunu hatırlamıyorum ama varys'in tyrion hakkında konuşurken "yedi krallığa barışı getirebilecek tek adam" demesi bana bunu düşündürttü. sadece jamie tehdit etti diye yaptıysa çok boktanmış. yalnız tyrion'ın ortalığı birbirine kattığını anlayınca onunla beraber gitmeye karar vermesi de çok iyiydi, baya ilginç şeyler izlemeyi umuyorum o ikili karşı kıyıya vardığında yalnız bölüm genel olarak çok "hadi heyecanlanın piçler" şeklinde bitti, herkesin düzeni bozuldu bişeyler oldu kim bekleyecek şimdi bir sene. karar verdim zaten başlıyorum kitaplara artık, ben de kitapta daha iyiydi goygoyuna katılıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 öncelikle yayında ve yapımda emeği geçen herkesin allah belasını versin.muhtemelen diziyi fazla uzatmamak için çoğu olayı atlayarak gidecekler bundan sonra. beni en çok üzen mance'in borusundan bahsedilmemesi oldu, duvarın özelliğinden hiç bahsedilmedi galiba dizide. ayrıca jamie tehdit etmiyor diyo hatırlıyorum, diyarın iyiliği için çalışıyor varys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 harbi la boruyu söylemediler hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bran allahla tanıştı ahaha bir de -valar morghulis -valar dohaeris sadece bana mı -la ilahe -ilallah gibi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 coldhand???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Gizli said: bran allahla tanıştı ahaha bir de -valar morghulis -valar dohaeris sadece bana mı -la ilahe -ilallah gibi geliyor?daha cok selamın aleykum aleykum selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 progamer said: jojen "This isn't what happened in the book" STABSTAB "The boooook" STABSTABSTABSTAB bu da mı dizinin uydurması hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 lan bildigin Brit mezardaki skeletonlar çıktıya dizide adfhadsufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Olmuyor =) Kitaptan Jojen bilgisi: Mağara girişinde ölmüyor; ama ileride bir zamanda öleceğini green sight'la gördüğünü söylüyor. Ki yanlış hatırlamıyorsam 5. kitabın sonunda hala hayattaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ben beğendim. valar morgulis ağalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 stanis bu herif nerden geldi ya wall a gitmesi için kuzeyden geçmesi gerekmiyor mu kimse de dur birader dememiş ayrıca 100klık yaban ordusunu 1 saldırı ile nasıl pes ettirdi lan yamyam var olm aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 100k lık orduyu 10 kişilik gibi hissettirdiler izleyiciye meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Kitabın uzun soluklu olmasıyla, dizideki 8-9 bölümlük gerilimler sonrası sezonun son bölümü olayları merak uyandıracak şekilde bırakma gerekliliğini kıyaslamak epey gereksiz. Kitapları okumamış birisi olarak diziden memnunum, şu diziyi izlerken kitap bilginize reset çekmeye çalışın derim, kendinizi de üzüyorsunuz bizi de :((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 stannis bravoos'a gitti ordan duvarın kuzeyine gemiyle geçti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Kitaptaki gelişmelerle ilgili fikri olmayan insanların diziden memnun olması normal. "Böyle iyi" demeleri ise saçma, çünkü kıyaslama yapabilecek bir veri yok elinizde. Dolayısıyla "öyle olsa daha güzel olurdu" diyenlere çemkirmeniz de biraz anlamsız oluyor. Özetle bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 oopps ben bravos ile dorne u karıştırmışım tamamdır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Vingthor said: ben beğendim. valar morgulis ağalar. son sahne mükemmeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 İşte diyoruz ki kıyaslamaktan vazgeçin, benim de diziye eleştirilerim yok değil, şu sahne böyle olsaydı şöyle olsaydı daha iyi olurdu demek için kitapları okumaya gerek yok. Kitapları okuyanların genel yanılgısı, dizi başlı başlına nasıl görünüyor objektif değerlendirememeleri çünkü kitaptaki detayları altyapı edinmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 diziyi izliyorum bitince kendime ben 14 yaşında mıyım diye soruyorum her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar