Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 var sitesinde ve greenlight'ta ss'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 aferin la sam, şu fonksiyonu ilk kez kullanan mod gördüm benden beri sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bana nedense combat accaayip tırt olacakmış gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Guzel diyordum ama 2 kisiyi gordum. Iki kisi ile pek olmaz RPG. Yani olur ama Avadon gibi olur, boyle cooook vaat ile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 pek denenmemiş birşeyi yapmaya çalışıyorlar ve sadece iki kişiler ben de pek umutlu değilim ama baya ilgi çektiler. rockpaper falan daha birçok büyük gaming sitesinde haberleri çıktı muhtemelen şu an greenlight'da en çok ilgi çeken oyun. talesworld yardım eli uzatmaz veya kadroyu genişletmezlerse bu hype'ı karşılayamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Rpg'den ziyade strateji kısmı önemli olacak gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 2 kişiden oluşan ekip gibi durmuyor, grafikleri Skyrim'den güzel. Sadece 2 kişilerse oyun modellerden oluşur, gameplay ise sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 grafik model etc icin stock kaynak kullandiklari rivayet ediliyordu iki kisilerse akillca, altindan kalkamazlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Oyku, content filan olabilir Avadon gibi oyunlari dusununce ama o adamin 20 yillik deneyimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Sadece trailer'a kasmışlar gibi bir his var içimde. Destek lazım tabi. Voice acting falan eklenir zaten gelen desteği gördüklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 This game has been Greenlit by the Community! The community has shown their interest in this game. Valve has reached out to this developer to start moving things toward release on Steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 rock paper'la roportaj yapmışlar. http://www.rockpapershotgun.com/2014/06/05/northern-shadow-interview/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Oyun hype yaratmaya basliyor. 2 kisi nasil altlarindan kalkacaklar hala bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 unity motoru üstüne hazır model kullanarak yapabilirler sanırım. Forest mesela multi'si de olan bir oyun 4 kişi yapıyor, veya banished'i tek kişi yaptı. 2 kişi olmasının en büyük dezavantajını hikaye ve metinlerde yaşayacaklardır. Bu ikisinden birinin bu alanlarda da yeteneği olma ihtimali düşük :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 M&B armagan abi'nin eşiyle yaptıgı bir oyun olarak başlamıştı, ve o sıfırdan motor yazmak falan zorundaydı. bu iki kardeşimiz unity'nin basitliginden faydalanıp çok şeyler başarabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ben de bu aralar unity ile uğraşıyorum. normalde zor olması gereken bir çok şeyi kolaylaştırmışlar ama bazı temel ve basit olması gereken şeyler de zor ve çok saçma şekilde çözülmesi gerekiyor. component-based olması da dezavantaj. sağlam bi yapı kurulamıyor. o yüzden kalabalık takım işi hiç değil. küçük ve bir arada olmak lazım. merge vs işleri lite versiyonda yok zaten amele gibi yan yana oturup copy paste ile birleştiriyoruz. pro alıp team lisansı alacağız. o zaman varmış merge işi sanırım. inş düzgündür. daha 3. haftadayım bilmediğim baya şeyleri vardır heralde. ama dediğim gibi modelci, game designer vs çok olsa dert değil ama developer tarafı küçük olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar