Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEPREEEEEEEEEM

Kaede

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

timer mı var abi? kesin bilgi varsa paylaşır mısın?

abi timer olayını çözsem peygamber ilan ederdim kendimi de. şu ayeti paylaşayım oradan çıkarım yapabilirsin.

firaun

“İsrail oğullarını denizden geçirdik, Firavun ve askerleri haksızca ve düşmanca onları takip ettiler. Firavun boğulmayla yüz yüze gelince dedi ki, “İsrail oğullarının inandığından başka tanrı olmadığına inandım, artık ben ona teslim olanlardanım.” “Şimdi mi? Az öncesine kadar baş kaldırmış ve bozgunculardandın. Bugün senin cesedini bir tepeye atacağız ki, senden sonrakiler için belge olsun. İnsanların çoğu belgelerimizden gerçekten habersizdir.” (Yunus 10/90-92)

Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Şuna sinir oldum, EGEDE oldu deprem amk EGEDE!
Herkesin konuştuğu İstanbul'u tetikler mi?
Ulen İZMİR BALIKESİR KENT DEĞİL Mİ?
Bu nasıl bencil salak bir ruh halidir? İzmir'in amk bize bişe olmasın zihniyeti mi? Biz de fay hattı üstünde yaşıyoruz yıllardır?
Ha sadece İzmirmiş oke.

Hocam haklısın Allah korusun böyle şeylerden bütün dünyayı, ama nüfusun 3te 1i tek şehirde ve bütün ekonomi bu ve bunun komşusu illerde olunca haliyle daha çok insanı ilgilendiriyor İstanbul. Zaten İstda büyük deprem olsa veya tek bir nuke atılsa bütün ülke Afrikaya dönecek, bu arada geçmiş olsun hissedenlere ve yaralananlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

ben idmandaydım lan kulağımda da kulaklık son ses müzik eşliğinde yardırıyodum baktım arkamda 2 tane adam el kol bişiler diyo anlamadım indirdim kulaklığın birini ali lan deprem oldu deprem diyolar, napıyım amk dedim devam ettim ahahaha korkup çıkanlar oldu salonda farketmedim bile
izmir bu arada

FAYI VERİN FAYI KALDIRÇAM
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

ben idmandaydım lan kulağımda da kulaklık son ses müzik eşliğinde yardırıyodum baktım arkamda 2 tane adam el kol bişiler diyo anlamadım indirdim kulaklığın birini ali lan deprem oldu deprem diyolar, napıyım amk dedim devam ettim ahahaha korkup çıkanlar oldu salonda farketmedim bile
izmir bu arada

abi böyle düşünsene salon yıkılıyo tavan düşüyü tutuyosun böyle IPPSS!!! TIPSSS!!! iki shoulder press yapıyorsun tavanla. vay amk manyak olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...