Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bu konuda "VAHŞİ KAPİTALİZM YÜZÜNDEN BANLANDI" falan diye sağda solda gördüğü ekonomi/politika kitaplarındaki ifadeleri ard arda sıralayarak konuyu saptıran biri olmadığına göre henüz yeni hesap açmamış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Madcat said: adam benim andactan fotomu bulup, playstation konusunda marxizmden bahsediyordu, ilginc adamdi rahmetli, cok tanimadim sizin kadar. olm sen ne diyosun. BaaL in telefon kılıfı bişeyi sattığı adamların kekoluğundan bahsediyoduk biji biji topiğinde 128 sayfa oldu anasını satıyım. sırf bıyığın bijiliğinden. 5 dakka gülüp geçilicek konu 4 cilt oldu anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 o da iyiydi aynen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bıyık, napolyon ve ninja mi aynı kişiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi bıyık bi kişi değil bi ekol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ninja da ne guzel trollenmistik ya baya iyiydi yani en basarili adamdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Kaede said: esas sorunun "bıyık neden bu kadar geç banlandı?" olması lazım Çok güzel tespit, darısı mc-loving' in başına. Nedenko bıraktı, sonra Fizban bıraktı, sonra bi admin daha bıraktı şu an nikini hatırlayamadım kusura bakmasın, Nefr kırk yılda bir uğruyor, Zegna da maçtan maça. Dynamick de ghost modda arada gelip banlayıp gidiyor sanırım. Şöyle Aquila gibi, Cons gibi veya Arcane Axedice Blackice vs gibi eskilerden ama hala çokça aktif olan 2 admin eklense keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 kemikil olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 black-ice olursa eğer forumun adı yavercik.com a döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 chp kadın kolları adsfasdASADSASASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ShadowFax said: Bıyık, napolyon ve ninja mi aynı kişiydi? bıyık çipetpet değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ülkücü çapulcu bir çaşıt olduğu için atılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Theridone said: benim dusundugum cogu seyi o soyluyordu, farki oydu. bazi konularda anlasamasak da iyiydi. soylemlerinin coguna katiliyordum. sadece direkt soyluyordu, sorun buydu. linc edildi tabii her farkli gibi. niye kanka teceyi dize getirdi yazmaya korkuyor musun xaxaxaxaxaxaxaxabiji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hadi ordan degisik. Theridone said: benim dusundugum cogu seyi o soyluyordu, farki oydu. bazi konularda anlasamasak da iyiydi. soylemlerinin coguna katiliyordum. sadece direkt soyluyordu, sorun buydu. linc edildi tabii her farkli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Asteroth said: Zaten trollüğün fıtratında var arada doğru şeyler söyleyip, arada flame war başlatacak sataşmalar yapmak. Bu doğru. Asteroth said: Gelir yine canı sıkılınca. Bu da doğru. Adam 2 fikir belirtip 3 yem attı, zup zup yuttu herkes. Pekeke teceye diz çöktürdü diyince gaza gelip osman pamukoğlu pasteliyorsanız zaten bıyık kazanmıştır. Forumdan galip olarak atıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 galip benim abi. göbek adım galip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 AHAH GALİP DİYE İSİM Mİ OLUR SALAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 galip gel muçmuç qweqwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 VİKTORYUS DİYİNCE DONUNU İNDİRDİYDİN NOLDU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Kötü kelimeler ve imallar kullandığım için sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 hiç yakışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 axedice said: Asteroth said: Zaten trollüğün fıtratında var arada doğru şeyler söyleyip, arada flame war başlatacak sataşmalar yapmak. Bu doğru. Asteroth said: Gelir yine canı sıkılınca. Bu da doğru. Adam 2 fikir belirtip 3 yem attı, zup zup yuttu herkes. Pekeke teceye diz çöktürdü diyince gaza gelip osman pamukoğlu pasteliyorsanız zaten bıyık kazanmıştır. Forumdan galip olarak atıldı. onuda kendisi koydu zaten http://forum.paticik.com/read.php?62,7594049,page=25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Sanki başka bi yerde de biz koymuştuk. Neyse koymuş olabiliriz, olmayabiliriz de, önemli olan adamın fikirleriyle trollerini ayırt edip gaza gelmemekti. O kazandı biz kaybettik. Ayrıca kürtlerin diğer etnik kimliklere göre daha saldırgan/mafyatik olduğunu idda edip tartışabileceğimiz kadar kürt direnişinin silah zoruyla devletten tonla imtiyaz aldığını, cemevlerine takır takır kurşun sıkan aynı devletin diyarbakırda artık bunları yapamadığını / zor yaptığını, ve bu kazanımların hiç birinin bizim demokratik aydınlanmamız sonucu gerçekleşmediğini de tartışmak gerekiyor. Ha bıyık bunu mu yapıyordu, arada iki tane mesaj verip sonra milleti gaza getirecek mesajlar atıp hohahaohoa nasıl da sinirleriniyor kerizler diye ekran başında şampanya falan patlatıyordu büyük ihtimal. O yüzden diyorum kazandı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 KAZANMADI LAN KAZANMADI KAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADIKAZANMADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 axedice said: nasıl da sinirleriniyor kerizler diye ekran başında şampanya falan patlatıyordu iste herkesi boyle cehape turkiyesi gibi fisleyip, otekilestiriyosunuz. icinizdeki engelleyemediginiz kemalist zihniyetle paticigi de tek parti donemine ceviriyorsunuz. derdi simdi burda olsaydi RIP BIYIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar