Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

texture yüklemeleri bazen hiç gelmiyor işte o zaman belgelerimde archeage -> user -> shader -> cache dosyasını silmen gerekiyor.

birde ruslar directx 11'de bahsettiğim sorunların çözümünü bulmuş. (directx11'de max'ta textureların low res kalması + 2-3 dk'da bi periyodik olarak 1 sn'lik kitlenmeler) redditte falan bile bulamamıştım bi çözüm.

http://aa.mail.ru/forums/showthread.php?t=53034

şu daha belki birisinin işine yarar. fps yükseltmek için

http://aa.mail.ru/forums/showthread.php?t=23514

birde siz questleri overachieve yapıyor musunuz? gerek var mı yapmaya?
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

build bakmak icin en saglam site neresi

saglam bi bard buildi bulayim diyorum

Kendin deneye deneye en uygununu bul bence. OP buildler var ama yakında onları patlatacaklar. Daha dengeli olacak classlar o yüzden kendine en uygunu deneyerek bul bence. Ben melee caster deneye deneye 8-9 farklı class oynayıp sonra karar verebilmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

En sonunda biraz oynayabildim, herhalde gemi - dungeon falan göremeyeceğim gibi, ama onun dışında fena değil. Bir de şu trading olayını deneyebilsem beta bitmeden.. Şimdilik görevlerle geçiyor.

Para kaznmak için labor point sistemi güzel de, sadece işler için kullanılsaydı yeterdi sanki, kestiklerimizden düşen keseleri ve görevden aldıklarımızı açmak için de kullanılması biraz abartı olmuş. Yere tükürsek LP harcıyoruz, çantamda 200 kadar açılmamış para kesesi var.

LP kazanması da ilginç, sanki offline olunca da kazanıyorsun diye okuduğumu hatırlıyorum ama online olmak gerekiyormuş. Ben de dün gece bilgisayarı açık bıraktım dosya indirdiği için. Oyunu da kapamadım 10dk kendisi çıkartmadan birkaç tane biriksin diye, sabah baktığımda hala oyun açıktı. Boşuna değil etraf away insanlarla dolu. Sırf sunucuya zarar, tamam birşey yapmıyorlar ama yine de yük getirecek kadar away vardır.

Bir de pek kimse patron olmadan ev falan yapılmayacağını öğrenememiş, ben dahil, baya bir isyan vardı ona bugün. En azından beta için izin verilseydi bari, görevim var farm yap diye, yapamıyorum.

Profession da iyi değil, bilmiyorum ilerde daha mı kolay olacak, zırh yapmak için archeum dust bulamıyorum. Elimde dolu iron ingot var.

Bedava oyun ama, aylık ücretini ödemeden zevkli olmayacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

closed beta access için 50$ vermek gerekiyordu. bedavadan girebildiniz işte zaten yarın bitiyor başka key dağıtılmayacak diğer betalar için. sen şimdi ev atsan giderken onu silecek misin beta biterken? 2 tane server var zaten, parasını verip betaya girenlere alan kalmazdı.

patron status olunca offline iken de LP geliyor. aylık ücret veren adamın bi zahmet farkı olsun. LP sistemi güzel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

texture yüklemeleri bazen hiç gelmiyor işte o zaman belgelerimde archeage -> user -> shader -> cache dosyasını silmen gerekiyor.

birde ruslar directx 11'de bahsettiğim sorunların çözümünü bulmuş. (directx11'de max'ta textureların low res kalması + 2-3 dk'da bi periyodik olarak 1 sn'lik kitlenmeler) redditte falan bile bulamamıştım bi çözüm.

http://aa.mail.ru/forums/showthread.php?t=53034

şu daha belki birisinin işine yarar. fps yükseltmek için

http://aa.mail.ru/forums/showthread.php?t=23514

birde siz questleri overachieve yapıyor musunuz? gerek var mı yapmaya?

eve gidince bakarim oyun aciksa ya cok acayip geldi birde kamerayi bir anda cevirdiğimiz an fps delicesine düşüyor bende 80 iken bir anda 40 a iniyor yabancı forumda da ayni problemli olanlar varmiş kalabalik ve ağaclik alanlarda da deliriyor bende asus hd 7790 var 2gb 128 bit 6400 mhz hayirlisi yani ne diyim cok mu kötü abi bu oyun için Millet gtx 760 ile 50 fps diyor yabancı forumlarda şok oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...