akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 email degisebilen varmı ? Ben degişmek icin gerekenleri yapıyorum : bir adım kaldı , hesabınıza gelen maile bakın diyor ama bir onay maili gelmiyor . Spamdada hic bir sey yok . gizli soru cevaplarınıda veriyorum ama. Acaba hic mailini degisebilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 @akirafes abi ya oyunu sayfalarca övdün şimdi satıyomusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 akirafes said: email degisebilen varmı ? Ben degişmek icin gerekenleri yapıyorum : bir adım kaldı , hesabınıza gelen maile bakın diyor ama bir onay maili gelmiyor . Spamdada hic bir sey yok . gizli soru cevaplarınıda veriyorum ama. Acaba hic mailini degisebilen varmı ? Mail değişikliği oluyor ama şifre resetlenmedi bende. Günlerce şifrenin değişmesini bekledik, ne eski şifre çalıştı ne eskisi. Reset de işe yaramadı :) Ticket açarak düzelttik en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 nasıl başardınız onu caps lock açık kalmış olmasın lol gmail'de bazen sorun oluyormuş birde sanırım trion maillerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 said: Closed Beta Event 1 (CBE1) will run from Thursday, July 17 (10:00 AM PDT) to Monday, July 21 (10:00 AM PDT). hadi gene iyisiniz fakirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 arenalar mı var oyunda pvp için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Yok, kafa goz ayni faction farkli faction kim kime dum duma. Sanki sonra gelecek birsey hatirliyorum ama salliyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Çok özledim oyunu ben, release olsa da adam akıllı girsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Ben de ayni durumdayim, baska oyunlarla oyalaniyorum. Release de 20 kisi toplanip milleti kese kese tarla ev spot u kapatmaya gideriz artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 reampage said: arenalar mı var oyunda pvp için ? 1v1 arena mevcut şuan oyunda 1.2 ile geldi, onun haricinde 5v5 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 http://eu.alienwarearena.com/giveaways/archeage-closed-beta-1-a-brighter-age-key-giveaway closed beta key giveaway. kaptım ben bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 http://forums.archeagegame.com/showthread.php?15861-ArcheAge-Closed-Beta-Code-Giveaways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Yetisemedikkkkk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Gece 3 de giveaway yapmış herifler Eu playerlar için. Patlar bu dfasafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 hala oynayan var mı patiden? varsa hangi guildde? guildsizlikten baydım ynaıma oynicak eleman ariom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ben başlıyorum client inince. birde bende beta keyi var fazladan pm atana vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Kapalı beta key'ini kaçırmışım ya, varsa bir tane alabilirsem ultra bonuslu hayır duası ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bu download niye bu kadar yavaş ya? 50 kb/s'lere düşüyor off şuradaki olayı uyguladım düzeldi gibi http://forums.archeagegame.com/showthread.php?6453-Archeage-Download-Speed-Fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Fazla keyi olan varsa itinayla kabul edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 yav evet çıksa artık bir an evvel oyunda yerimizi yurdumuzu bilsek/kursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 key varsa bende alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ARCHEUM FOUNDER alanlar beta ya direk giremiyormu şimdi, anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Archeum founderlar istese evinize bile girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 BURALARIN SAHİBİ ONLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar