Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akirafes said:

NErdeyse 2 haftadır yer arıyorum ciftlik evime.

Çiftlik evi mi... Hocam bu bildiğin köm yahu? Yok mu şöyle verandası falan olan az daha çaplı bişeler ^_-

Yuh adam köpekbalığını iti yapmış ya?

http://images.mmorpg.com/features/8543/images/AA%2001.jpg

Mesaj tarihi:
Oyunda craft edilen ağlar var (Kraliçe arı yakalamak için yapılan ağlar ile aynı yerde). Craft ettiğiniz ilgili ağın açıklamasında yazan bossların güçleri azaldığında üstlerine atıp belli bir şansla battle pet yapabiliyorsunuz kendinize. İleride mutlaka deneyeceğim...
Mesaj tarihi:
bingildak said:

yazan adam gerizekalı ve mmo cahili

yüklenecek bir tarafı yok, adam cahil. adasd

bütün yazıda en ufak bir argüman yok. questler her oyunda kendini tekrar ediyor ki zaten yazdık görevlerin öyle olduğunu. aynı şekilde pve basit, bunu da yazdık defalarca. craftın ve oyunun kendini tekrar ediyor olması her sandbox için geçerli, hatta her themepark için geçerli hatta çoğu oyun için geçerli. adam rusyada olduğu için p2w demiş, trion'da öyle bir durum yok. adam sana denizler, dağlar, patikalar yapmış sen mal gibi haritada çizilmiş yolu takip edip "yollar belli" diyorsan gerizekalısındır.

şu paragraf bile çok o adama.

(tu)
Mesaj tarihi:
bulabildiğim en izole yerlere 15 tane ağaç diktim çok merak ediyorum acaba yetişkinliği görecek mi o ağaçlar asdadsa

baya kastım o noktaları bulana kadar, bir playerın "ulan şurada biri bir şey ekmiş olabilir gidip bakıyım" deyip 10 dk boyunca gliderla kasa kasa ilerlemedikten sonra bulamayacakları yerler.

bakalım "nereye ekersen ek biri bulacaktır" miti doğru mu asdasd
Mesaj tarihi:
totemic said:

applev0dka said:

bu oyun free 2 play olacak dimi ?

lan cok ayrıntı var düşündükce zevkten cıldırıyorum

fakirler o ayrıntıların hiçbirini göremicek ama.. asdf

oyunun ödeme planı fiyatını falan hiç takip etmedim.

nasıl olacak sistem tam, betada alanların avantajı ne cıkınca alanlara göre.

aylık sub var mı
Mesaj tarihi:
4gün headstartta yapacağım şeyler direk;

4 karakterle de 4 tane small farm yeri kapatmak, sonra main ile large farma kasıcam.

small farm için hiç bi görevi yapmanıza gerke yok 15s birikene kadar human npcleri kesiosun ilk başlangıçtaki çanta düşüoruolar 3-5s verio her biri, (10-15dk fln edio bu zaten) direk quest givera koşuosun 2. haritadaki public farm yanında. o biraz daha uzun o yüzden at için 15s kasıoruz.

4 karaktere de bunu yapıp farm yeri bulmak 2-3 saat sürer max heralde
Mesaj tarihi:
abi ama ah'dan çilek fln alınmaz headstartta çok çok hapalı olacaktır. ekip, beklemek lzm. 4 small afarm için 4g para kasmak lzm sadece o zorlayabilir biraz ama 3 saatten daha kısa kesin.

small scarecowları large farm hatta farm evi alacakmış gibi dizersin abi aralıklı aralıklı ilerde dönüştürürsün.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...