Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EVGA Vatan'a geliyor

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Nessaftw said:

Evga rma sisteminden bihaber şekilde yapmışsın o yorumu. Daha önce başka bir konuda bilgi vermiştim ama madem lafı geçti tekrar değineyim.

Evga ve Corsair başka firmalara benzemez rma konusunda hele Türkiye'deki 3-4 haftada sorun çözemeyen, sizi oyalayan ve ürün değişimi yapamayan firmalara hiç benzemez.

Ticket açtıktan sonra max 1 gün içerisinde ups call tag gelir size ve cebinizden para çıkmadan gönderimini sağlatırlar. 3-5 gün sonra da yeni ürün sizde olur.

Ya da express rma yaptırırsınız. Kredi kartınızla aynı üründen çekilir önce size yeni ürün gönderilir. Yenisini aldıktan sonra siz sorun yaşadığınız ürünü Ups ile onlara geri gönderirsiniz. Ürün onlara ulaşınca da kredi kartınızdan çekilen tutar iade edilir. Sonuç bekleme olmaksızın en mükemmel şekilde RMA.

Kupon var elbette. Evga üzerinden paketin içerisinde yer alan seri numarasıyla kayıt yaptırınca alıyorsunuz bunları. Watch Dogs ve Rise of the Triad birlikte geliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

çoğu şeyi piyasada en ucuza satıyorlar, kullanılmış/iade ürünleri geri paketleyip sıfır gibi satıyorlar, etik metik yok, kullanıcı dostu değiller inventus, sanalmarketim vs gibi ama ucuz etin yahnisi gayet. bu ülkede pc componentlerine adam gibi indirim yapan mağaza, site mi var ki amazon, newegg tier? adamlar 4770k'ı 270$'a alıyor. vatandaki herşey %30 indirimine kanıp, OMO BONON FOYOTONO SOSORMOSLOR QQ diye yazanlara ayar oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

verginin ayarının kaçtığı, ithalatın saçma gümrük kuralları yüzünden çok zor olduğu bir ülkede yatalım kalkalım dua edelim bu fiyatlara bile alabildiğimize.

vatan olmasa o inventus iki katına satar kartlarını. eskiden işin kaymağını çok yedi bu third party sellerlar. tntler, vodoolar, celeronlar'ı 3-4 katına sattılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...