barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 hiç biri bir bol dometesli menemen değil.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Esh said: Spring onion o, Yani turkiyede cok zor bulacagin bi sogan turu. Ama var. Atesten cekme olayi onemli evet 10 saniye tut 5 saniye cek gibi naaptın yahu, bildiğimiz taze soğan, her yerde var.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 yok ya taze soğan biraz daha etli ve kalın oluyor bu daha ince görünüyor.
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 O ekledigi Chive (Frenk Sogani). Cok kolay yetistiriliyor.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 valla baktım spring onion neymiş diye, bildiğimiz taze soğan gibi göründü.
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 akıllı olun, eti sucuğu falan et balıktan alın. sonra bana dua edersiniz.
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 fixmen said: O ekledigi Chive (Frenk Sogani). Cok kolay yetistiriliyor. http://www.bitkipet.net/image/cache/data/chive%20frenk%20so%C4%9Fan-400x400.JPG
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 haydari said: akıllı olun, eti sucuğu falan et balıktan alın. sonra bana dua edersiniz. ney
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Liebe said: Çırpma işlemi mi mükemmel? Doğru. Yerinde eleştri. Chives tohumu satılıyormuş internet üzerinden.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 balıktan sucuk mu yapmışlar ne yazdığını anlamadım
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Kötü birşey olduysa yapamamışsındır. Ne oldu? topaklandı mı? katılaştı mı? nasıl kötü oldu? Genelde aşırı pişirme kötü sonuç doğuruyor.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 iyi pişirdim aslında ama tadını beğenmedim, bir de yoğurt yerine süt koydum. o rezil etmiş olabilir
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 aşçı arkadaşıma sordum bunu, amatör eğlendirir dedi.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya buradaki bildiğimiz krema değil mi? bana öyle gibi göründü. süzme yoğurt mu krema mı?
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 yumurtaya bu kadar değer veren insanları gördükçe bayılıyorum..
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 yumurta ortadirek ve fakirin en doyurucu hızlı besini abey ben bunu yaptım bu arada yoğurtla oldu sürekli omlet omlet bayıyo insan güzel olabilir arada farklılık
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 menemen yaparım ekmeğe bana bana yerim ince ayrıntılara girmem üstüne bir çay demlerim tertemiz.
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 size bi tavsiye vereyim; kendi tarifim ama kesin yapılıyodur. soğan ve biberi kavurun, diriliğini kaybettiği zaman(öldürmeyin, sertlikleri gitsin azcık ilk etapta yeter) küp küp doğranmış suçucuğu ekleyin. Sucuklar da hafif renk değiştirip yağını bırakmaya başlayınca küp küp doğranmış ve kabuğu soyulmuş domatesleri ekleyin. Domatesler erimeden önce Kekik-Pul biber- Tuz- Karabiber ekleyin bi güzel çırpın malzemeleyi ve üstüne yumurtaları kırmaya başlayın. Sarısını dağıtmadan, beyazını bütün tencereye yayın ve üstüne rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Hemen üstüne de maydonozları ekleyin ve kapağını kapatıp kısık ateşte 5dk pişirin. afiyet olsun malzemeler 1 soğan (büyük) 3 sivri biber 2 domates (büyük) 3 yımırta kaşar peyniri maydanoz baharatlar sevgi
Öne çıkan mesajlar