barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 hiç biri bir bol dometesli menemen değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Esh said: Spring onion o, Yani turkiyede cok zor bulacagin bi sogan turu. Ama var. Atesten cekme olayi onemli evet 10 saniye tut 5 saniye cek gibi naaptın yahu, bildiğimiz taze soğan, her yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 yok ya taze soğan biraz daha etli ve kalın oluyor bu daha ince görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 taze sarımsak olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 O ekledigi Chive (Frenk Sogani). Cok kolay yetistiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 valla baktım spring onion neymiş diye, bildiğimiz taze soğan gibi göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 tutorials a taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 akıllı olun, eti sucuğu falan et balıktan alın. sonra bana dua edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 fixmen said: O ekledigi Chive (Frenk Sogani). Cok kolay yetistiriliyor. http://www.bitkipet.net/image/cache/data/chive%20frenk%20so%C4%9Fan-400x400.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Çırpma işlemi mi mükemmel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 haydari said: akıllı olun, eti sucuğu falan et balıktan alın. sonra bana dua edersiniz. ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Test edildi onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Liebe said: Çırpma işlemi mi mükemmel? Doğru. Yerinde eleştri. Chives tohumu satılıyormuş internet üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 balıktan sucuk mu yapmışlar ne yazdığını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 denedim çok kötü bir şey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Kötü birşey olduysa yapamamışsındır. Ne oldu? topaklandı mı? katılaştı mı? nasıl kötü oldu? Genelde aşırı pişirme kötü sonuç doğuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 iyi pişirdim aslında ama tadını beğenmedim, bir de yoğurt yerine süt koydum. o rezil etmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 sütten patlamıştır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 aşçı arkadaşıma sordum bunu, amatör eğlendirir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya buradaki bildiğimiz krema değil mi? bana öyle gibi göründü. süzme yoğurt mu krema mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 yumurtaya bu kadar değer veren insanları gördükçe bayılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 yumurtaya laf etme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 yumurta ortadirek ve fakirin en doyurucu hızlı besini abey ben bunu yaptım bu arada yoğurtla oldu sürekli omlet omlet bayıyo insan güzel olabilir arada farklılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 menemen yaparım ekmeğe bana bana yerim ince ayrıntılara girmem üstüne bir çay demlerim tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 size bi tavsiye vereyim; kendi tarifim ama kesin yapılıyodur. soğan ve biberi kavurun, diriliğini kaybettiği zaman(öldürmeyin, sertlikleri gitsin azcık ilk etapta yeter) küp küp doğranmış suçucuğu ekleyin. Sucuklar da hafif renk değiştirip yağını bırakmaya başlayınca küp küp doğranmış ve kabuğu soyulmuş domatesleri ekleyin. Domatesler erimeden önce Kekik-Pul biber- Tuz- Karabiber ekleyin bi güzel çırpın malzemeleyi ve üstüne yumurtaları kırmaya başlayın. Sarısını dağıtmadan, beyazını bütün tencereye yayın ve üstüne rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Hemen üstüne de maydonozları ekleyin ve kapağını kapatıp kısık ateşte 5dk pişirin. afiyet olsun malzemeler 1 soğan (büyük) 3 sivri biber 2 domates (büyük) 3 yımırta kaşar peyniri maydanoz baharatlar sevgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar