LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bence öyle biseyi göze alamazlar adamlar, interneti olmayan adam oyun almaz o zaman satışları bayagı düşer,bide abi nedir bu registration meyşin eskiden kurar oynardık biiz ya bide bumu çıktı ?[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Mathias, 16 Kasım 2004 17:04 tarihinde demiş ki: Half life 2 yi boxed olarak bile alsanız . İnternetten register etmeden , update yapmadan single-player oynayamıyorsunuz... e o zaman gördüğüm en saçma olay bu. ben burda üniversitenin öküz gibi blokları yüzünden steam'e bile bağlanamıyorum, hl2 nasıl oynuycam peki? yahu single oynuycaz single, herkesin elinde muhakkak internet bağlantısı mı olmak zorunda? eğer böyle birşey çıktıysa, umarım korsancılar bir crack bulur, orjinal almam o zaman, ben de gidip korsan alırım... ne yapalım adamlar istemiyor oyun oynamamızı.. said: LasT_SuRviVoR, 16 Kasım 2004 17:08 tarihinde demiş ki: bence öyle biseyi göze alamazlar adamlar, interneti olmayan adam oyun almaz o zaman satışları bayagı düşer[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 adamlar oynamanı istemiyor değil,emek verdikleri oyunun korsanının olmasını istemiyorlar.[signature][hline]shinsetsu desu..
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 iyide onlar zaten güvenlik koyarak cd keyinle neyinle multi oynamamızı engelliyorlar daha ne olsun yani ?[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: LathspeLL, 16 Kasım 2004 10:01 tarihinde demiş ki: çıkmış en iyi oyun bile denilen, Metal Gear Solid dir suana kadar çıkmış bu türdeki en iyi oyun ne half life'ı ..[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bende acikcasi orjinal dvd eldeyken yukliip sakin sakin single oynayamamaktan sikayetciyim... ayip ve gunah olarak goruyorum... hadi su anda bi sorun yok ama dielim bi gun net baglantisi olamayan bi bilgisayara oyunu 0dan yuklemeye kalktigimda single oyanayamayacaksam, boyle sistemin icine ediim ben acikcasi...
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Eternal, 16 Kasım 2004 17:29 tarihinde demiş ki: said: LathspeLL, 16 Kasım 2004 10:01 tarihinde demiş ki: çıkmış en iyi oyun bile denilen, Metal Gear Solid dir suana kadar çıkmış bu türdeki en iyi oyun ne half life'ı .. Metal Gear Solid yanına yaklaşamaz hl nin.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 mgs ye laf edenı yakarım zaten eski nickim Solidsnake di :)[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 mgs ne zamandan beri fps oldu da hl2 ile karşılaştırılıyor? allah allah:) msg için iyi veya kötü demiyorum, ama hl2 ile şimdi ne alakası var demeden edemiycem.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Azmodai, 16 Kasım 2004 18:13 tarihinde demiş ki: Yaptiklari normal. Interneti baglantisi olmayanlari arada kaynatmislar. Baglantin yoksa telefon aciyormussun onlarda sana yolluyormus bi cd falan ole bisiler duydum mesela adam hindistanda olsa amerikadan cd getirtip hindistandan telefonmu aççaK ?_[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Oyunun gereksinim kısmında "internet connection" bulunuyor, yani doğru o olay. Internet'i olmayana kız vermedikleri gibi HL de vermiyorlar :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ayrica Steam den de oyun alinabiliyor.Tr ye de geliyor galiba.http://www.steampowered.com/.
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 fps=first person shooter oluyor, mgs pek öyle değil galiba?[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 we'll also be installing both the CD and DVD versions of the game, as well as using Valve's Steam service. It's important to note that all versions of the game require online authentication to play the single-player game (even boxed copies), although we're not yet sure how simple or complicated this might be. We've already preloaded Half-Life 2 on one machine using Steam, which took about 15 hours over a DSL line, and we'll be doing the same when the game goes live to see how the servers hold up. diye bir yazı var . http://pc.gamespy.com/pc/half-life-2/566212p3.html bu sayfada yazıyor. Çok belli değil nasıl bir net gerektiği. Hadi hayırlısı
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 HL2 nin cd-rom sürümünü Türkiyeye getiren bir firma bilen varmı?[signature][hline]shinsetsu desu..
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Emule HalfLife2 linki[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Olamaz abi ya daha ilk günden :/. İnanmıyorum ben çalıştığına.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 16 Kasım 2004 20:46 tarihinde demiş ki: Emule HalfLife2 linki %80 fake[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya cd yı emule e falan vermelerı paylaşıma açmaları p2p de zor bişeymi? diil bence.. önemli olan oyunu aktive edip açmak.
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 siparişini verdim 10 günde gelecekmiş inşallah değer[signature][hline]shinsetsu desu..
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 10 güne kadar download biter be :D[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sabahtan beri oynuyoruz. %98'i hak eden bir oyun. çok çok başarılı. ama tabi insan 12 saat oynayınca beyni yamuluyo :) biraz aradan sonra devam edicez. bu gece bitmese de yarına biter inşallah. sonra reviewumu yaparım :)
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Biraz da bize bırakın kardeşim, çok oynadınız siz :hrr:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: mayfer, 16 Kasım 2004 22:25 tarihinde demiş ki: sabahtan beri oynuyoruz. %98'i hak eden bir oyun. çok çok başarılı. ama tabi insan 12 saat oynayınca beyni yamuluyo :) biraz aradan sonra devam edicez. bu gece bitmese de yarına biter inşallah. sonra reviewumu yaparım :) %2 nerden gitti ?[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 çok güzel oyun sürükleyici, doom 3 ile aynı kefeye konmayacak bir oyun kesinlikle. insanı düşünmeye itiyor çok ince düşünülmüş detaylar var oynanışta[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway
Öne çıkan mesajlar