26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ati bi ekran kartı alın, hl2 cabası :) yazın bilgisayar almıştım. sağolsunlar hl2'mide bugün yolladılar. kısa zamanda elime ulaşır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: SilphatosIce_, 16 Kasım 2004 12:46 tarihinde demiş ki: Nereden sipariş ediyoruz arkadaşlar? http://www.gameloaded.co.uk ya da http://www.ukgames.com sen seç :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Collector's Edition daha çıkmamış her halde, dandik paketi alsam mı Gameloaded'dan? Bu arada şimi baktım da, şu UK Games sanki daha bir derli toplu gibi gözüküyor. [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 16 Kasım 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: BOccOB, 16 Kasım 2004 12:22 tarihinde demiş ki: sam bi oynayıversin o da dile getirsin yorumunu sonra bu iki yorumu sentezleyip ortaya tarafsız bişiler çıkaralım bakalım, ne zaman oynayabileceğim bilmiyorum doğrusu. en azından lath o vakte kadar strateji rehberi bile çıkarır bu hırsla.. :-p ama gamespot'un 9.2 verdiği bir oyuna 10 vereceğime pek ihtimal vermiyorum, adamların yazdığı neyse benim fikrim denk oluyor aşağı yukarı.. ekleme: ha bu arada başlığın düzeltilmesi doğru olacaktır, eski usenet başlıkları gibi olmuş.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 16 Kasım 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Pre-load'dan sonraki update cok mu uzun suruyor ona gore bekliycem de :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Yahu beyler! Milenyumun oyunu çıkıyor ama kimse oyunu bırakıpta şuraya 2-3 screenshot koymuyor. :P Oyun çok süperde kopamadığınız için mi yazamıyorsunuz yoksa?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ****** ******* ********** Oyunu çıktığından beri oynuyorum, Chapter 6'ya geldim. Şunu rahatlıkla diyebilirimki piyasada, HL2'den daha iyi bir oyun yok. Son noktadır bu. Gamespot "yenilik yok" demiş. Ben hiçbir oyunda böyle bir oynanabilirlik, böyle bir eğlence, bu kadar güzel karakter animasyonları görmedim. HL2 gelmiş geçmiş en iyi FPS oyunudur.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj BlackRose tarafından 16 Kasım 2004 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 64MBG-Force 2 li bir p3-667 de çalışır mı? ;) Ne bileyim.Half-Life çok rezil sistemlerde bile çalışıyordu da...ümitlendim bir an. Böhühaürr..[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Fazla ümitlenme %99 hayal kırıklığı yaşarsın :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 oha gamestop 9.2 verdiyse allah belalarını versin diyorum tek kelimeyle illahi para ve reklam ile beslemeleri mi lazım objektif bi puan için[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 böhü biz ne zaman oynayacaz :([signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ben valla siparişimi verdim, gelir bir iki güne kutum. oyoy dayanamıyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 @Blackrose: Dediğin siteler oyunu DVD formatında getiriyor sanırım. Filmlerde olduğu gibi oyunlarda da uyuşmazlık gibi bir şey söz konusu olur mu (bölge kodu vs)? Bir de sanırım bu sitelerde oyunun sadece Counter Source içeren versiyonu var. Half Life 1 Source falan da olan versiyonu box olarak satılmıyor mu? (Silver edition'dan bahsediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 O üst seviyeler daha satılmıyormuş, zaten baya pahalı. Ben Collector's Edition almaktan vazgeçtim, en dandik kutuyu aldım işte :). O bölge sorunları falan çıkaracağını zannetmiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 dvd mi cd mi bakmadım ama bu iki site de ingiliz sitesi olduğu için dvd kodu olarak aynı bölgedeyiz zaten pc oyunlarında bölge kodunun bir önemi yok diye biliyorum, yani filmlerde bölge kodu belki soru olabilir, ama dediğim gibi zaten ingiltere ile aynı bölge koduna dahiliz Türkiye olarak, öyle bir durum olsaydı bile problem olmazdı ps2 oyunlarında PAL/NTSC farkı olduğu için nereden aldığınız önemli belki ama pc oyunlarında öyle bir farklılık olmadığını biliyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Gelir de kaç ay sonra gelir düşünemiyorum :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 3-4 hafta sonra gelir Megavizyon'a[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 iki sitedede dvdlisi satılıyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya gideriz bi yerden alırız parayı basıp öle kapıya getircekler felan yok ben hl² mi raflardan almak istiom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 oynayanlara soruyorum: DEĞERMİ BU PARA H A L F - L İ F E 2 ye[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 oyunun adı ne zamandan beri: "H A L F - L I F E 2" oldu ya, nedense bugünlerde herkes aynı şekilde söylüyor. Acaba birşey mi kaçırdım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 huahuah harbi herkes öyle yazmıs heralde Topicde ismin dikkat çekmesi içindir.[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 kopa cekmeye calismak sadece pc de 4-5 gb yer israfi olacak :((([signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 6 saatten fazla zamandır oynuyoruz (aralıksız) henüz 4. chapterdayız. toplam 14 chapter var. daha işimiz var yani. harbi harbi best game ever. inanılmaz zevkli, atmosferler, yaratıklar, tuzaklar hepsi çok zekice düşünülmüş. özellikle alyx'li bölümleri film izler gibi oynuyosunuz. geçişler çok başarılı. hiç bi zaman oyun baymıyo. çok sürükleyici, monotonluk yok. gravity gun fikrini kim bulduysa harbi helal olsun... bug bulmak da imkansız gibi... hiç bi sorun çıkmadı henüz karşımıza. oynanması gereken bi oyun. ama dikkat başka oyunlardan zevk almamaya başlicaksınız. şu ana kadar tek bi kusur bile görmedim. ilerde de göreceğimi sanmıyoırum, hatta sadece daha eğlenceli olacağa benziyo. korsanı çıkmicak büyük ihtimalle zaten. orjinalini alın, oynayın. her kuruşuna değer. (şu ana kadar) 10/10 [Bu mesaj mayfer tarafından 16 Kasım 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Beyler Half life 2 yi boxed olarak bile alsanız . İnternetten register etmeden , update yapmadan single-player oynayamıyorsunuz... ne zamandır boyle bir sey olacak acaba diye merak ediyordum ve sonunda olmuş işte Yakın zamanda artık hiç bir oyunu internet bağlantısı olmadan oynayamayacağız. Update'i çekmek zorunda olan dial-uplar için kotu ... bayagı kotu bir haber.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar