Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smartphone sahibi olan/olmayan patiler.

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Merak ediyorum, özellikle benim gibi smartphone kullanmayan insanlar nedir argümanlarınız.

Benim şöyle gidiyor:
1. Pahalı. Laptopu okula götürmeyince üstümde 20 euro oluyo, pek bi sorumluluğum olmuyor parasal olarak kaybedicek vs.
2. Data paketleri pahalı, gene laptop gibi wireless aramam gerekiyor.
3. Her gün şarj etmen gerekiyor, 2 haftada bir telefon şarj ediyorum şuan, eve geliyorum montu çıkarıyorum, sabah çıkarken tekrar alıyorum, monta built in oldu telefon resmen lol.
4. Laptopum var, ssd'si var ve mobile workstation olduğu için ufak, çat açılıyor.
5. Whatsapp sahibi olmamak bir mutluluk, dışardaysam bıbıbı diye kimse ulaşamıyor bana, önemliyse arıyorlar, built-in filter gibi bişey. Evde yoksam eve gelmemi bekliyor insanlar, e-maillerime gün içerisinde uğraşıp okuyup oturup cevap yazma gibi bir beklentisi yok kimsenin benden, eve geliyorum 9 da atılıyor o e-mailler ahah.
6. Bir grup insanla bir yerdeyken yanımdakini kitleyebiliyorum telefonu masaya koyunca anlıyorlar, yapacak bişeyim yok kitleyebilirim, insanın yapacak bir şeyinin olması ve sıkılabilmesi, haliyle çevresiyle uğraşması iyi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

1- ucuzuda her işini görüyor. 300 tl ye alacağın operatör telefonları yeterli

2- aylık sınırsız paketler var. ara ara açıyolar yeni üye alımına. hız düşük ama online müzik dinlemek youtube izlemek foruma face e girmeye yeterli

3- standart gece yatarken şarja koyup sabah alacaksın şarzdan. ertesi geceye kadar fazla fazla yetiyor

4- ufak laptop cepte taşıma gibi kolay değil

5- whatsap yükleme

6- boş kalırsam elime alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Akıllı telefonun birçok avantajı var. Almak istemiyorsanız almazsınız bu kadar basit yani ama kalkıp kötülemeye çalışmak gerçekten gereksiz ve saçma.

En basitinden gezi parkı olayları sırasında insanların fotoğrafları anında çekip twitter'a yükledikleri ve diğer insanlara haberleri, durumları ilettiği gerçeği bile akıllı telefonların bir avantajı.
Sosyal ağlarda paylaş

maps - whats app - foto - insta fact check - sıkıntı giderici

100mb'lik data planı alsan whatsapp'e yetiyor zaten. masaya yine çıkarıp vurabilirsin telefonu. whats app yüklemek zorunda da değilsin, sevmiyorum falan dersin. zaten akıllı telefona özellikle yukarıdakilere ihtiyacın varsa alıyorsun, yoksa ne alıcan.

akıllı telefonların tek sıkıntısı pil ve dayanıklılık ama yapabildiklerini oranalara vurunca gayet normal yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

Merak ediyorum, özellikle benim gibi smartphone kullanmayan insanlar nedir argümanlarınız.

Benim şöyle gidiyor:
1. Pahalı. Laptopu okula götürmeyince üstümde 20 euro oluyo, pek bi sorumluluğum olmuyor parasal olarak kaybedicek vs.
2. Data paketleri pahalı, gene laptop gibi wireless aramam gerekiyor.
3. Her gün şarj etmen gerekiyor, 2 haftada bir telefon şarj ediyorum şuan, eve geliyorum montu çıkarıyorum, sabah çıkarken tekrar alıyorum, monta built in oldu telefon resmen lol.
4. Laptopum var, ssd'si var ve mobile workstation olduğu için ufak, çat açılıyor.
5. Whatsapp sahibi olmamak bir mutluluk, dışardaysam bıbıbı diye kimse ulaşamıyor bana, önemliyse arıyorlar, built-in filter gibi bişey. Evde yoksam eve gelmemi bekliyor insanlar, e-maillerime gün içerisinde uğraşıp okuyup oturup cevap yazma gibi bir beklentisi yok kimsenin benden, eve geliyorum 9 da atılıyor o e-mailler ahah.
6. Bir grup insanla bir yerdeyken yanımdakini kitleyebiliyorum telefonu masaya koyunca anlıyorlar, yapacak bişeyim yok kitleyebilirim, insanın yapacak bir şeyinin olması ve sıkılabilmesi, haliyle çevresiyle uğraşması iyi bence.
alma akıllı telefon faln cok dogru yapıyorsun ben aldım pişmanım simdi askere gitcem donusunde eger akıllı telefonların sarjı hala 1 gün gidiyor olursa ben de eskiye donus yapacam
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
500 dakika, 2000 sms (20-30 tane atıyorum belki) ve 2 GB 3G ardından sınırsız 196 kbps 28 TL bende. sen 1GB'ye 20€ diyorsun.

Avea bir kere böyle bir kapmanya yapmıştı 35 TL'ye, hemen atlamıştım üzerine, sonra da %20 indirim yaptılar bana kontrata devam sözü verince. Hayatım boyunca bırakmam artık bunu sınırsız 3G çıkmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...