Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Merak ediyorum, özellikle benim gibi smartphone kullanmayan insanlar nedir argümanlarınız. Benim şöyle gidiyor: 1. Pahalı. Laptopu okula götürmeyince üstümde 20 euro oluyo, pek bi sorumluluğum olmuyor parasal olarak kaybedicek vs. 2. Data paketleri pahalı, gene laptop gibi wireless aramam gerekiyor. 3. Her gün şarj etmen gerekiyor, 2 haftada bir telefon şarj ediyorum şuan, eve geliyorum montu çıkarıyorum, sabah çıkarken tekrar alıyorum, monta built in oldu telefon resmen lol. 4. Laptopum var, ssd'si var ve mobile workstation olduğu için ufak, çat açılıyor. 5. Whatsapp sahibi olmamak bir mutluluk, dışardaysam bıbıbı diye kimse ulaşamıyor bana, önemliyse arıyorlar, built-in filter gibi bişey. Evde yoksam eve gelmemi bekliyor insanlar, e-maillerime gün içerisinde uğraşıp okuyup oturup cevap yazma gibi bir beklentisi yok kimsenin benden, eve geliyorum 9 da atılıyor o e-mailler ahah. 6. Bir grup insanla bir yerdeyken yanımdakini kitleyebiliyorum telefonu masaya koyunca anlıyorlar, yapacak bişeyim yok kitleyebilirim, insanın yapacak bir şeyinin olması ve sıkılabilmesi, haliyle çevresiyle uğraşması iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Anketi değiştirelim Sevgilim var Sevgilim yok olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 sdfhd, feysten konuşuyok biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 1- ucuzuda her işini görüyor. 300 tl ye alacağın operatör telefonları yeterli 2- aylık sınırsız paketler var. ara ara açıyolar yeni üye alımına. hız düşük ama online müzik dinlemek youtube izlemek foruma face e girmeye yeterli 3- standart gece yatarken şarja koyup sabah alacaksın şarzdan. ertesi geceye kadar fazla fazla yetiyor 4- ufak laptop cepte taşıma gibi kolay değil 5- whatsap yükleme 6- boş kalırsam elime alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 geçmemin sebebi 1- fotoğraf, video 2- wireless/datapack üzerinden beleş konuşma 3- maps 4- stream içeren mp3 player 5- uzun konuşmayı sevmediğimden 2 text ile konuşmaya gerek bırakmama 6- laptopsız multimedia alışverişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 nokia 5800 kullanıyorum smartphone sayılır mı? bi dönemin iphone killerı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 cep telefonundan alışveriş yapanlara çok şaşırıyorum ya istatistiklere bakıyorum da rakamlar deli gibi artıyor çük kadar ekranda neyi görüp beğenip de o ufacık kutucuklara nasıl kredi kartı giriyorlar hiç anlamıyorum, ben bankacılık işlemi yapana kadar anam ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 smartphone ile teamviewer yapabildiğin için tum argumanlar cop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 erasmus'ta ipod touch'la google drive'da short essay yazıyordum ben her hafta dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 SeaGle said: Anketi değiştirelim Sevgilim var Sevgilim yok olsun. Mal said: 6- boş kalırsam elime alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Internet, e-book, rdp client, eposta, htc sense ile blinkfeed tek kelimeyle muazzam zaten. Bir de arada video falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Akıllı telefonun birçok avantajı var. Almak istemiyorsanız almazsınız bu kadar basit yani ama kalkıp kötülemeye çalışmak gerçekten gereksiz ve saçma. En basitinden gezi parkı olayları sırasında insanların fotoğrafları anında çekip twitter'a yükledikleri ve diğer insanlara haberleri, durumları ilettiği gerçeği bile akıllı telefonların bir avantajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Akıllı tel bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Murray said: Akıllı telefonun birçok avantajı var. Almak istemiyorsanız almazsınız bu kadar basit yani ama kalkıp kötülemeye çalışmak gerçekten gereksiz ve saçma. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 maps - whats app - foto - insta fact check - sıkıntı giderici 100mb'lik data planı alsan whatsapp'e yetiyor zaten. masaya yine çıkarıp vurabilirsin telefonu. whats app yüklemek zorunda da değilsin, sevmiyorum falan dersin. zaten akıllı telefona özellikle yukarıdakilere ihtiyacın varsa alıyorsun, yoksa ne alıcan. akıllı telefonların tek sıkıntısı pil ve dayanıklılık ama yapabildiklerini oranalara vurunca gayet normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ben bile bu kadar asosyal değilim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 izninle başlığı kitliyorum. http://3.bp.blogspot.com/-igDtH0MQqlY/UpsCv0tv51I/AAAAAAAABGk/-NmVoxcG3W8/s1600/sontuslular.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 paticiğe giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Flassh said: nokia 5800 kullanıyorum smartphone sayılır mı? Deli misin ELBETTE sayılır. Sanırım akıllı telefon denen İLK birkaç cihazdan biriydi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Chemical said: Merak ediyorum, özellikle benim gibi smartphone kullanmayan insanlar nedir argümanlarınız. Benim şöyle gidiyor: 1. Pahalı. Laptopu okula götürmeyince üstümde 20 euro oluyo, pek bi sorumluluğum olmuyor parasal olarak kaybedicek vs. 2. Data paketleri pahalı, gene laptop gibi wireless aramam gerekiyor. 3. Her gün şarj etmen gerekiyor, 2 haftada bir telefon şarj ediyorum şuan, eve geliyorum montu çıkarıyorum, sabah çıkarken tekrar alıyorum, monta built in oldu telefon resmen lol. 4. Laptopum var, ssd'si var ve mobile workstation olduğu için ufak, çat açılıyor. 5. Whatsapp sahibi olmamak bir mutluluk, dışardaysam bıbıbı diye kimse ulaşamıyor bana, önemliyse arıyorlar, built-in filter gibi bişey. Evde yoksam eve gelmemi bekliyor insanlar, e-maillerime gün içerisinde uğraşıp okuyup oturup cevap yazma gibi bir beklentisi yok kimsenin benden, eve geliyorum 9 da atılıyor o e-mailler ahah. 6. Bir grup insanla bir yerdeyken yanımdakini kitleyebiliyorum telefonu masaya koyunca anlıyorlar, yapacak bişeyim yok kitleyebilirim, insanın yapacak bir şeyinin olması ve sıkılabilmesi, haliyle çevresiyle uğraşması iyi bence.alma akıllı telefon faln cok dogru yapıyorsun ben aldım pişmanım simdi askere gitcem donusunde eger akıllı telefonların sarjı hala 1 gün gidiyor olursa ben de eskiye donus yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 500mb internet alıyorsun 7 8 lira ortalama açıyorsun tethering akşam eve dönerken oynuyorsun serviste otobüste heartstone. yanındaki de daha fazla para verip yavuklusuyla konuşuyor. toplamda benden çok para harcamış oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 akıllı telefonum var, çünkü içinde akıl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ben holınddayım 1gb paket 20 euro olarak ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Senin aklını çeleyim ben, su terazisi var akıllı telefonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 500 dakika, 2000 sms (20-30 tane atıyorum belki) ve 2 GB 3G ardından sınırsız 196 kbps 28 TL bende. sen 1GB'ye 20€ diyorsun. Avea bir kere böyle bir kapmanya yapmıştı 35 TL'ye, hemen atlamıştım üzerine, sonra da %20 indirim yaptılar bana kontrata devam sözü verince. Hayatım boyunca bırakmam artık bunu sınırsız 3G çıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar