Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 fnağğğtick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 fnatic'in era'yla bu kadar iyi oynamasına şaşırdım ancak bo3 ler başlayınca ig-dk-newbie-eg dörtlüsüne karşı nasıl performans gösterek acaba. Na'vi beklediğimden de kötü başladı arrow ayarında falan nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 teamliquid'de göremedim nerden izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 http://dota2lounge.com/ buradan seçip izliyorum ben maçları , fikstüre de buradan bakıyorum ; http://wiki.teamliquid.net/dota2/The_International/2014/Playoffs/Phase_Two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 navi.us , navi'nin intikamını alıyor fnaticten awjdba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 adicene cheese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 oyundan belese izleyebiliyorsunuz streamden cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 aynen oyundan izlemek zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bu takım flamalarını koymak için fan slot kaldırılmış son patchle, inventoryde durması yetiyor mu? item düşürme şansı için fln. çünkü navi maçı izliyorum 2dir, izlenen maç halen 0 yazıyor. kafam karıştı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 o kadar çok razor/sky/tide/doom picklendi ki herolardan sogudum ve asya takımları iğrenç dk hariç oyun mantıkları filan aşırı tiksinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Bu neylan adam cart curt ediyor herkes yatiyor sadasf http://i.imgur.com/P3PXn5x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 normal o, yeni ember item meta o şekilde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 sky tide smoke gankler çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 beyler compediumu açabilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Zealotone said: bu takım flamalarını koymak için fan slot kaldırılmış son patchle, inventoryde durması yetiyor mu? item düşürme şansı için fln. çünkü navi maçı izliyorum 2dir, izlenen maç halen 0 yazıyor. kafam karıştı 8-) flamalar uzun zamandır item düşürmeye yaramıyor. Hiç bir işe yaramıyor özetle. Na'vi us izliyosundur belki, ona dikkat et. Dün en çok liquid'in newbee ve dk'yı yenmesine şaşırdım, o maçları izleyemedim. Na'vi eu iyi topladı sonradan, narvi'ye de hakkaten helal olsun diyorum. En büyük hayal kırıklığım newbee şu ana kadar. C9 lider görünüyor ama sağı solu belli olmaz onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 NAvi us Navi eu ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 işte eski nar yani north american rejects "na'vi"ye katıldı. Na'vi us oldu adı. Takım aslında international'a katılmak için eski tüfeklerden kuruldu. Hepsinin geçmişinde yorumculuk yapmışlığı var, öyle söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=KTe7PsFoQY4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Ya bu xboct niye bu kadar useless ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 international da yine toparladi adamlar. 2 olurlar kesin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 navi c9 a karsı baya ikna edici bi galibiyet aldı valla toparlamıs duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Abi xboct oyun boyu 1 tane iyi chrono açtı c9 gg verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 c9 niye hep outpick kalıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 bu turnuvada dire radiant win oranları var mı bi yerde. ne zaman baksam radiant yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 yürü be alliance toparladık lan hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar