bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 crimsonlarla münasebetin varsa tıklayıp girmezsin olur biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Lanet varmış, yorumlarda insanlar sövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 curse var evet, ben de hizli ilerliyim derken en iyi 2 elemani kaybedip kapattim NG'de crimson'a hic girmedim :( (orta zorluktayim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 curse nin tedavisini bulamadım hala nasıl nerden bulunuyor baronu kestim tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 En son bossu yani kontesi öldürmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 curse dlc mekanına girmeden de bulaşıyormuş, okudum okudum almaktan vazgeçtim. districtler ve ilgimi çekmeyen tek sınıf için değiyor hissi vermedi. ileride curse devredışı bırakma seçeneği gelirse alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Radiant zorlukta oynuyorum normale göre daha az grindmiş sadece ve dungeonlar daha kısa yoksa gerisi aynı. Şimdilik sardı ya, perma death olayı iyi olmuş aslından, gerile gerile ilerliyorum. Stage couch upgradeledim 16 herom var şimdilik. Antiquairon geldi bir tane arada salıyorum dungeona öldürmeden retreatleyip çekiyorum grupla iyi para geliyor. Ama maks 2 run yetiyor günde tam tadında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Rica etsem crimson courtu alan biri, crimson courtu enable etmeden bir oyun açıp, crimson courtla gelen hero ve binaların aktif olup olmadığına bakabilir mi ? Böyle birşey okudum biryerlde ama sağlamasını yapamıyorum. En azından curse ile uğraşmadan DLC nin diğer nimetlerinden faydalanırız. Bu arada oyun çoh iyi alın aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Evet, yeni oyun açarken seçenek olarak çıkıyor. Bu arada crimson curse'ü çok abartıyorsunuz. O kadar da zor değil. Crimson Court görevlerindeki dungeonların save edilmesi işi epey kolaylaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Abi şu quest seçerken bastıkça değişen kırmızı leke bir anlam ifade ediyor mu yahu? https://i.hizliresim.com/1gG7Zp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 666 kez basarsan değişik bir şekil çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Söylesenize olm. BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMİYORSA NİYE VAR??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 üst lvl fanaticleri öldürünce cure düşüyor lan!? bildiğin crimson curse den kurtuluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 combat esnasında mobların hangi skillere sahip olduğunu görebiliyoruz, ama sadece ismini. tam açıklamalarını görebilmek mümkün mü? damage modifierlerini, debuff vuruyorsa nasıl bir debuff vurduğunu vs.? bir de bu quirk ve curio'lara adam akıllı açıklama eklenmemesi olayı o kadar mantıksız ki, altta wiki açık olmadan oynanmıyor oyun. ilk defa böyle bir oyun oynuyorum. okuyup akılda tutmak istesen kentrilyon tane quirk ve curio çeşidi var. durumu düzelten modlar vardır diye umuyordum o da yokmuş, bulamadım, bulduklarım ya outdated ya da dlc istiyor. 15 sayfa döküman print ettim bir elimde onlar oynuyorum böyle bir dava mı var, sanki yüzlerce saat gameplay vaat eden bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 mob abilitylerinin tam aciklamalari wiki'de var. moblarin kendi sayfalarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 daha baronu öldüremedim :( nasil bir taktik izlediniz lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 taktik maktik yok. bezip, isyan etmenizi bekliyorum. sesinizi duyup yamalarlarsa satin alir rahat rahat oynarim. onceden oynadik da ne oldu. bakin Sam'e radiant oynadi, yuzu guluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Baronu öldürmek kolay, ilk denememde geçmiştim. Taktik olarak de pek söylenecek bir şey yok, belki bir tek podları yavaş yavaş açıp çıkan yaratıkları barondan önce öldürmek söylenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Radiant grind sevmeyen adam içim çok güzel yoksa zorluk aynı, sadece daha hızlı lvl atlıyor elemanlar. 120 li haftadayım, champion bossların 3-4 tanesini kestim, darkest dungeona hiç girmedim daha, toplam 57 saat gameplay olmuş. Ve combatta şimdiye kadar adam kaybetmedim, geri çekildiğim oldu tabi :). Bu oyunu tamamlarsam, ek paketi alıp normal akacağım birde. Collector beni baya korkutuyordu kaçıyordum başlarda, dün akşam iki armsman, okültist ve vestal ile championda güle oynaya collectorun ağzını kırınca sevindirik oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Law said: Rica etsem crimson courtu alan biri, crimson courtu enable etmeden bir oyun açıp, crimson courtla gelen hero ve binaların aktif olup olmadığına bakabilir mi ? Böyle birşey okudum biryerlde ama sağlamasını yapamıyorum. En azından curse ile uğraşmadan DLC nin diğer nimetlerinden faydalanırız. Bu arada oyun çoh iyi alın aldırın. gec oldu ama oyle.Sectiriyor neleri aktif edicegini. Benim baska bir sorum var yeni basladiginda direk crimson courtu aktif edebiliyorsun ama asiri zor olmuyor mu.Boyle oynayan var mi? Basta survive etmek icin denediginiz bisey varmi cunku reynauld ile dismas ile baslayip birde bunlari crimson curse ile ugrasmak cok sikinti olmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 shambler 30. haftada mis gibi stygian run'ımı silkdi ancestor's candle içindi hep :( bir de occultist healerla stygian yapılmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ya abi ben ilk kez bu tarz bi oyun oynuyorum daha oyunun başındaki tutorial fightta iki hero'da nanay oldu sdfasdfasdf bu böyle mi olmalıydı ben mi aşırı beceriksizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Cevap vermeye kıyamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ahahaha tamam baştan başlıyorum vurmayın :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Komutan said: Cevap vermeye kıyamıyorum :( ASDKHFGASFDSAFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar