bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ben ark'ta bir ömüre yetecek kadar raptor yumrukladım ya. içimde kalmadı hiç. bugün gelse önüme yumruk atmam yani. öyle bir doygunluk oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ama bana atmak istersin değil mi sonuçta beni homofobik ilan ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 raptorlar homofobikmiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 hep aynı dinazorlar sıktı ama 3. filmde bi sürü değişik dinzoro vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ben henüz izlemedim filmi ondan emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 homofobiden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 güvenlikten geçerken öttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 -Deno- said: ama bana atmak istersin değil mi sonuçta beni homofobik ilan ettin ben ne atacam ya hahahaha blue'ya fısırdarım, benim raptor bacıma biseksüel dedi diye, gerisi kendiliğinden gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ilk filmi izlemeyeni Remakelere almasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=z7y_i4D-mdw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Fazla fazla helalinden 5 puan.. Bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Jurassic park serisini mumla aratan film . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Terminator Genisys'in izlediği yola çok benzeyen bir taktik var JW'de, ilk 2 filme saygı duruşu ve oralara bol bol atıf sahneler, 3. filmi yok sayıyor. Fena değil, ben 7 veririm. Bazı sahnelern çok oldu da bittiye getirilmesi ve sahne kopuklukları ciddi puan kırığı sebepleri. Diyaloglar da zaman zaman zayıf kalmış. Bunların haricinde taş gibi film. Yine ilk 2 filmin asıl dinozorunun bu filmde sahneyi devralması da güzeldi. 3. filmde biraz ezilmişti zira. Bryce Dallas Howard da fena hatun Hayatımın logosu ya, bu logo ve Milliyet'in Dinozorlar dergi serisi = çocukluğum. Epeydir fişekleyici bir şey bekliyordum; Steam libraryde Telltale Games'in Jurassic Park'ı bekliyordu, sanırım bunun üzerine ilk 3 filmi tekrar izleyip oyuna nihayet başlama zamanım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 T-Rex sahneye çıkınca gözlerim doldu hühühü, ama resmen kötü bi film. 5.2 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 terminator gensys gibi verdiğim paraya acıyacağım bir film olacaktı fakat evde izledim, o zaman vaktime yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 AscAnsio said: Bryce Dallas Howard da fena hatun <3 Gerçekten de öyle, değil mi? http://www.bmagonline.com/wp-content/uploads/2015/06/Screen-Shot-2015-06-22-at-1.34.00-pm.png DEĞİL http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/05/14/article-2144283-13164862000005DC-631_634x722.jpg http://beautygirlsmom.com/wp-content/uploads/2012/05/Bryce-Dallas-Howard.jpg http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--x2HDsiLy--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/17mmu6cn4ysxzjpg.jpg Estetik sen nelere kadirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 kadının hamileykende öyle gözükmesini mi bekliyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=n2PrW9IbbiU 2.26'dan itibaren izleyince, Blue Raptor tam atağa geçerken serinin 2. filmi The Lost World'un ana teması çalıyor birkaç saniyeliğine, şimdi tekrar izlerken farkettim. Tüyler diken diken be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 filmi ciddi ciddi KORSUB izlediniz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Bana diyorsanız IMAX 3D olarak sinemada izledim, bu sahnesini de özellikle beğendiğim için YouTube'da arattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yok nete düştükten sonra topiklerde hareketlilik artıyor bir süre. yine sık mesaj görünce dedim bakayım, sonra baktım korsub düşmüş hakikaten. sen değilsen bile izleyenler var abi, interstelları 15" laptopundan izleyip görseller çok da abartı değil diyen falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 dandik filmi 15'' monitorde izleyince biraz daha dandik oluyor; ama film her halükarda dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 goldbären said: filmi ciddi ciddi KORSUB izlediniz yani? Sanki olağanüstü bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Film kesinlikle olağanüstü değil ama çocukluğunun içinden Jurassic Park ve The Lost World geçen herkesin de salondan keyifli ayrıldığına eminim. En son baktığımda IMDb notu 7.4'tü, tam o not civarını hakediyor diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 filmin nostalji dışında elle tutulur yanı yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar