Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jurassic World (2015)

progamer

Öne çıkan mesajlar

wilson fisk başkan oynuyormuş ya. sakallı makallı görünce tanıyamadım bi an lan. cebelleştim kimdi bu kimdi bu diye.

gölde yüzdükten sonra kibrit çakmaları baya başarılıydı bu arada.

film genel olarak çıtır çerez dinazorlu aksiyon filmi. öle muhteşem başyapıt falan kafasında gitmeyin. alakası yok. benim beklentim zaten buydu yani. ona rağmen meeeh diye ayrıldım. 7/10
Sosyal ağlarda paylaş

çok beğendim filmi. Jurassic Park 2-3 ten çok çok daha iyi olmuş. İlk filme yaklaşmış bence. Baya bi sevmeyen var gibi duruyor nette ama bence olmuş baya.

Sonda ki T-Rex başkan ve Raptor tag team çok iyiydi ya. Raptor'un T-Rex'in üstünden Indominus'a atlaması filan 10/10 direk sdf

ölen raptorlara da üzüldüm bildiğin. hatta Blue dişi deyince en son sahnede T-Rex değilde raptor yavursu filan göstercek diye beklediydim.

Eğitimli raptor muhabbeti de öyle trailerdan daha köpek gibi olmalarını beklediydi insanlar ama filmdeki halleri iyiydi yani bence.

Orman motorla gitme sahnesi de trailerda göstermeseler daha bi etkileyici olurdu. Yine de beğendim.

Bi beğenmediğim kötü adam. Böyle çok kötü adam olmuş. Direk ben kötüyüm demeseydi, biraz daha değişik olsaydı filan. Dinozorları ordu için kullanmakda çok malca sdf Direk filmde olmasa koymazmış çok bence.

Bide karı ayağındaki topukluları bi çıkarmadı ya. T-rex'ten bile öyle kaçtı sdf

ergen gencin kızlarla kesişmesi olmasa da olurmuş. küçük çocuk iyiydi ama.

müziklerde güzeldi ama sonda T-Rex bağırdıkça müziğin sesini açtılar bi duyamadık düzgün kükremesini.

bi de 3 günde 500 milyon dolar yaparak rekor kırmış film.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi güzel fena değilde..
Artık şu filmin ortasında zaman zaman espriler.. aşk sahneleri falan. Yapmayın ulan artık şunu. Çocuklarda izleyecek işte gişe yapalım diye salak salak abes zamanlarda o klişeleşmiş birbirlerine laf atmalı espriler falan. Ulan götünden dinozor kosuyo suya atlayıp sudan çıkıyosun.. kardeşine dönüp.. hihihieihe.. atladın.. atladın.. hehehehe falan.hakikaten bsg yani.
bu kadar itici bu kadar bayağı olunamaz yani. 7.7 almış şu film suan imdb'de hak ettigi not MAKSİMUM 7.0 falandır. Şöyle bir konuya bir devam senaryosu bir film yaparsın, milleti gerip üst sınırlarda bırakır 2-3 yardıra yardıra gidersin. Yakın çekim CGI olmayan anlarda dinozorlar resmen ben sert plastiğim diye bağırıyo böle.. veya cgi varsada bildigin çocuk parklarındaki sert plastik oyuncaklar gibi basmıs geçmişler. O diplodocusların ölmüş oldugu ve yanlarına gidip egilip dokundukları sahne falan.. yeni boyanış kaporta gibi parlıyo lan orda dinozor hahaahha..
Sonuç olarak barzo barzo 10/10.. HARİKAYDI.. falan triplerine gerek yok.. EH bir film olmuş işte. Çok daha iyi çok daha müthiş birşey yapılabilirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi yogunluktan ancak vakit buldum.

Buyuk hayal kirikligi olucakti ama son 10 dk reyzin sahneye cikmasi toparladi.
Ending de iyiydi kukremesi bile o yillari animsatti
Ehh devam filmi gelsin bol bol yeni tur gorelim.

Bi de Sam Neil gozler fena aradi ya. En azindan ufak sahnelerle yer verilse cok guzel olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Jurassic Park'ı kült yapan şeyler; robot üstü modelleme, kostüm aşmışlığı vs. gibi zamanına göre aşırı yüksek teknoloji olsa da, filmin ardından tüm dünyada yarattığı dinozor çılgınlığıydı. Cipsler, oyuncaklar, dergiler, maketler vb. Belki Star Wars'ın tahtını sallayabilecek bir merchandise'ı vardı 90'ların ilk yarısında.

Ama ardından gelen silik 2. film ve berbat 3. filmden sonra Sharknado kıvamına gelecekken, adamlar 15 yılda iyi çalışmış ve iyi bir film ve CGI şovun yanı sıra merchandise gelirleri yaratmaya çalışmışlar cidden. Film müthiş veya boktan olsun farketmez, yine bir dinozor akımı geliyor.

Filmi izlemedim henüz ama Jurassic Park'ı izleyip orgazm olduktan sonra çocukken, en çok merak ettiğim şey bu felaketler olmasa da Park açılsa nasıl bir ortam olacağıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

İyi güzel fena değilde..
Artık şu filmin ortasında zaman zaman espriler.. aşk sahneleri falan. Yapmayın ulan artık şunu. Çocuklarda izleyecek işte gişe yapalım diye salak salak abes zamanlarda o klişeleşmiş birbirlerine laf atmalı espriler falan. Ulan götünden dinozor kosuyo suya atlayıp sudan çıkıyosun.. kardeşine dönüp.. hihihieihe.. atladın.. atladın.. hehehehe falan.hakikaten bsg yani.
bu kadar itici bu kadar bayağı olunamaz yani. 7.7 almış şu film suan imdb'de hak ettigi not MAKSİMUM 7.0 falandır. Şöyle bir konuya bir devam senaryosu bir film yaparsın, milleti gerip üst sınırlarda bırakır 2-3 yardıra yardıra gidersin. Yakın çekim CGI olmayan anlarda dinozorlar resmen ben sert plastiğim diye bağırıyo böle.. veya cgi varsada bildigin çocuk parklarındaki sert plastik oyuncaklar gibi basmıs geçmişler. O diplodocusların ölmüş oldugu ve yanlarına gidip egilip dokundukları sahne falan.. yeni boyanış kaporta gibi parlıyo lan orda dinozor hahaahha..
Sonuç olarak barzo barzo 10/10.. HARİKAYDI.. falan triplerine gerek yok.. EH bir film olmuş işte. Çok daha iyi çok daha müthiş birşey yapılabilirdi.

0,7 puan için yaptığın tatavaya bak ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç öyle siritan bi cgi yok. Gayet dinazor izlemeye gittim. Ve yillik dinazor kotami doldurdum diyebilirim. O kadar da iyi bi filmdi. Saglam emek var filmde ve verilen her kurusu hakediyo. Filmi izlerken sürekli bi açık falan mi ariyosunuz onu da anlamadim ya neyse. Belki dunya capinda film elestirmeni olmak gibi hayalleri vardir arkadaslarin, varsin konussunlar "sert plastik lel" vs vs seklinde. Yikmayalim hayallerini.

Fantastik ve bilim kurgu seviyosaniz gidin izleyin ve sevdiklerinize de izlettirin. Bu yilin en guzel fantastik filmi budur.

4 raptorun alfaya katilmasi filmdeki en sürpriz yerdi. O yuzlerdeki "aha simdi tezegi avucla yedik" bakisi...

Bide o cocuklari yine Spielberg koydurmustur. Adamin 3 filminden ikisinde başroller hep velet.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...