Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jurassic World (2015)

progamer

Öne çıkan mesajlar

yumruklarımızı narkotik bir şeylere batırır yumruklarsak evine şohben bile takarız gibime geliyor. benim str eksiğini alchemy ile kapatırız. yanlız kim binecek 2 kişi bayıltırsak. kavga çıkar, birbirimize narkotik yumruklarla vurursak biz de bayılırız, ilk raptor ayılacağı için ikimizi yer, raptor kazanmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yumruklarımızı narkotik bir şeylere batırır yumruklarsak evine şohben bile takarız gibime geliyor. benim str eksiğini alchemy ile kapatırız. yanlız kim binecek 2 kişi bayıltırsak. kavga çıkar, birbirimize narkotik yumruklarla vurursak biz de bayılırız, ilk raptor ayılacağı için ikimizi yer, raptor kazanmış olur.

hatalısın abi.

raptor'ın evinde şohben olmaz. ben binmesem de olur ayrıca, tek derdim yumruklamak raptor'ları. bi onları, bi de steoragadfösactly var onu.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekleri açıklamıştık çok önce :P

sabonis said:

jurassic park 1'de zaten toplam 13 dakka falan dinazor görüyoruz. bunların 9'u mu ne maket, 4'ü falan cgi. cgi'lar da zaetn öle çılgın hareket mareket etmiyor, brontosaurus falan mesela cgi, veya trex'in koşuşu falan, onu da çok kısıtlı görüyoruz.

yeni jurassic park'taki gibi her bir hareketini inciğini cinciğini uzun uzuun göstermiyorlar.. ha tabii ki 1993 yılına göre inanılmazdı yine de jurassic park cgi'ı. o ayrı konu.
Sosyal ağlarda paylaş

millet niye beğenmedi bu filmi anlamadım. çok eğlendim ben.

chris pratt beni biraz düşündürmüştü, fazla cıvık bi karakter geliyor diye bekledim de beklediğim gibi çıkmadı. eleman işini iyi yapmış.

trextir veliciraptor tur bunların bu kadar iyileştirilmesi, kahraman edilmesi, insancıllaştırılması fikri hoşuma gitmedi. tamam t-rex başgan gelince oooo! dedik sinemada keza raptor trexe yardıma gelirken de gazı aldık ama biz onları kötü olduğu için seviyorduk. aynısını godzilla'da da yaptılar. gıcık olmuştum.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...