BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi.. adam raptor tameliyor.. daha ne olsun.. komodo ejderi bile bu kadar kolay ehlileştirilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 raptor tame etmek baya kolay ya. suratına yumruk atıp bayıltacaksın. baygınlaştığında ölmeye yakın noktaya kadar yumruklamaya devam edeceksin. bu süreçte ayılırsa besleyeceksin çiğ et ile. kendine geldiğinde tame olmuş oluyor. baygınken yumruklama tamamen keyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 dinazorların burnuna yumruk atınca bayılıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ne kadar sık ve güçlü vurduğuna bağlı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi mesela senle ben aynı anda vursak bir raptor iner mi ben 5 6 senedir body ile uğraşıyorum onu da hesaba kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yumruklarımızı narkotik bir şeylere batırır yumruklarsak evine şohben bile takarız gibime geliyor. benim str eksiğini alchemy ile kapatırız. yanlız kim binecek 2 kişi bayıltırsak. kavga çıkar, birbirimize narkotik yumruklarla vurursak biz de bayılırız, ilk raptor ayılacağı için ikimizi yer, raptor kazanmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bütün dergiler ve maket vardı elimde hey gidi günler hey http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/38197/dinozorlar-dergisi-3d-gozluk-hediyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bingildak said: yumruklarımızı narkotik bir şeylere batırır yumruklarsak evine şohben bile takarız gibime geliyor. benim str eksiğini alchemy ile kapatırız. yanlız kim binecek 2 kişi bayıltırsak. kavga çıkar, birbirimize narkotik yumruklarla vurursak biz de bayılırız, ilk raptor ayılacağı için ikimizi yer, raptor kazanmış olur. hatalısın abi. raptor'ın evinde şohben olmaz. ben binmesem de olur ayrıca, tek derdim yumruklamak raptor'ları. bi onları, bi de steoragadfösactly var onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bir de kim diyordu jurassic park ta senesine göre cgi çok iyidi diye :D http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/153451/jurassic-park-raptor-tasarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Bıngıldak filme de hype yapıyo Ark'a yaptığı gibi. Filmi zaten trailerda seyrettik gibi. Para verip gitme veya gitmeme arasındayım. Ama Ark gazına gidicem gibi. dfsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Raptor whisperer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bu kadar ince detaylara çalışılmış bir proje hak ediyor ya http://www.jurassicworld.com/?redirect=off siteye gel abi şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Edriel said: Bir de kim diyordu jurassic park ta senesine göre cgi çok iyidi diye :D http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/153451/jurassic-park-raptor-tasarimi Bu sahne CGI mesela. Trexin ağacı kırdığı. (1.06) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ya bisuru dinazor <3 gorceniz iste hala cgi bilmemne ne bik bik ettiniz he. Sadece dinazor gorsem yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 gerçekleri açıklamıştık çok önce :P sabonis said: jurassic park 1'de zaten toplam 13 dakka falan dinazor görüyoruz. bunların 9'u mu ne maket, 4'ü falan cgi. cgi'lar da zaetn öle çılgın hareket mareket etmiyor, brontosaurus falan mesela cgi, veya trex'in koşuşu falan, onu da çok kısıtlı görüyoruz. yeni jurassic park'taki gibi her bir hareketini inciğini cinciğini uzun uzuun göstermiyorlar.. ha tabii ki 1993 yılına göre inanılmazdı yine de jurassic park cgi'ı. o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ben çok eğlendim ya. 2015 çok Iyi film yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 izlemeyen bakmasin 10/10 sinema denemiydi. Imax inanilmazdi fakat abi dinolar varken mantik aramaya karsi olsam da kadin topuklu ayakkabi ile trex outrun etti ya hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 3 günde 200 milyon dolar yapmış film. Avengers, furious 7 filan geçmiş. jurassic world 2-3 diye gider artık kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 filmden az önce geldim cok cok iyidi. tatil sebebiyle çanakkalede dandik 3d'de izledim ama ımax akmıştır resmen cok keyif aldım film boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 İlk yarı fena değildi, gerilimin ortasında kestiler nefes aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bingildak said: bu kadar ince detaylara çalışılmış bir proje hak ediyor ya http://www.jurassicworld.com/?redirect=off siteye gel abi şaka gibi oha be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 at lasttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bingildak said: izlemeyen bakmasin 10/10 sinema denemiydi. Imax inanilmazdi fakat abi dinolar varken mantik aramaya karsi olsam da kadin topuklu ayakkabi ile trex outrun etti ya hahahha o t-rex de bi saçmalık vardı ya, topal mıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 millet niye beğenmedi bu filmi anlamadım. çok eğlendim ben. chris pratt beni biraz düşündürmüştü, fazla cıvık bi karakter geliyor diye bekledim de beklediğim gibi çıkmadı. eleman işini iyi yapmış. trextir veliciraptor tur bunların bu kadar iyileştirilmesi, kahraman edilmesi, insancıllaştırılması fikri hoşuma gitmedi. tamam t-rex başgan gelince oooo! dedik sinemada keza raptor trexe yardıma gelirken de gazı aldık ama biz onları kötü olduğu için seviyorduk. aynısını godzilla'da da yaptılar. gıcık olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar