knox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 baya patates gozukuyor film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=XT7Gm32klzs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 cgi dinolar 1993 filminden daha dandik duruyor ya. insan 20 yıl sonra daha güzel bişey yapmaz mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bana kötü görünmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 3 raptor orda canlı bırakır mı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 goldbären said: cgi dinolar 1993 filminden daha dandik duruyor ya. insan 20 yıl sonra daha güzel bişey yapmaz mı ya. dinozor diye bişey yok aslında olm inanmayın böyle şeylere. olsa kuranda yazardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 dinazorlara fısıldayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Silphatos said: 3 raptor orda canlı bırakır mı la Aynen tek raptor tmm ama kalabalik olunca sonucta trex e bile dalan yaratiklar DNA si oynanmis olanlar kesin bunlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 cgi bana da iyi gözükmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 jurassic park 1'de zaten toplam 13 dakka falan dinazor görüyoruz. bunların 9'u mu ne maket, 4'ü falan cgi. cgi'lar da zaetn öle çılgın hareket mareket etmiyor, brontosaurus falan mesela cgi, veya trex'in koşuşu falan, onu da çok kısıtlı görüyoruz. yeni jurassic park'taki gibi her bir hareketini inciğini cinciğini uzun uzuun göstermiyorlar.. ha tabii ki 1993 yılına göre inanılmazdı yine de jurassic park cgi'ı. o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 cgi mgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ctesi imax gidiyorum, hayırlı ark üzerine güzel gidecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 amerikada şey muhabbeti vardı bizde de olur mu acaba, warcraft'ın ilk teaseri jurassic world filminden önce reklamlarda gösterilecek diye çıkarsa birileri cepten fln çeksin, sırf onu izlemek icin şu filme para vermiim sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 o sahneyi bir yerden okusam dalga geçerdim ama chris pratt'i görünce inandım, mümkün :P sonradan yardıma da geliyorlarsa tam 90'ların filmi formülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 raptor tame mi edilir diyen arkadaşları ark'a bekliyoruz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bingildak said: ctesi imax gidiyorum, hayırlı ark üzerine güzel gidecek :) Ark nasıl abi değer mi dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 optimizasyonu patlak abi, eğer pc kaldıracaksa ve düşük fps rahatsız etmeyecekse her türlü değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Optimizasyon halledilir ya. Steam summer salede indirime girerse patlatayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 17% indirimle çıktı 40 tl e düşüyor, 10 gündür top seller 500k'dan fazla sattı bir haftada sanmıyorum ek indirim geleceğini. serverlar ağzına kadar dolu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 34 sayfayı tek tek okudum alacağın olsun. Oyun başlığından devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=_mRWedgSZs0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 İstinye Park IMAX akar, Jurassic için değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=XT7Gm32klzs abi.. AHAHAHAHAHAHAHA SİKTİR YAAAAA AHAHAHAHAHAHAHA adam GM TAMER çıktı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 oo gelmiş. haftasonu akar. gidip beğenmeyenler biraz bekleyin hemen bok atmayın bari de hevesimiz kırılmasın bair sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 dinazor var mı filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar