Law Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 İki sezonda gayet güzel. Ama sanki sezon 2 daha ağır basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 abi tek basina yeter 2. sezona. saka bir yana ikiside guzel kendince. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIyMDA1NjQ1M15BMl5BanBnXkFtZTgwOTEyMjY5MDE@._V1__SX1368_SY1167_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 abi aynen ilk sezonda şu adam oldugu sürece hiç bi sezon geçemez onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 O karakter başlı başına bir dizi olacak kadar eğlenceli, sorun karakter bazı yerlerde doğa ötesi güçleri avrmış gibi bir algı yaratıyor, çok çok iyi bir kiralık katil, gerçek olamayacak kadar iyi. Fargo ruhuna aykırı biraz yani hani genelde böyle abuk subuk tesadüfler ve planlanamayan, öngörülemeyen olaylar silsilesi ile gelişiyor ya hadiseler, bizim kiralık katil o realiteyi bozuyor gibiydi. Bu yüzden 2.sezon şimdilik daha iyi. "BENCE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Law said: O karakter başlı başına bir dizi olacak kadar eğlenceli, aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 İki sezon da gayet iyi. True Detective ne hikaye olarak ne kadro olarak ısınamamıştı mesela 2. sezon. 3-4 bölüm izleyip bıraktım. Fargo'da bozmadılar ama 1. sevip 2. sevemedim diyen az çıkar Alttaki abinin yeri dolmuyor tabi, o ayrı. O noktada katılıyorum. said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIyMDA1NjQ1M15BMl5BanBnXkFtZTgwOTEyMjY5MDE@._V1__SX1368_SY1167_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Law said: O karakter başlı başına bir dizi olacak kadar eğlenceli, sorun karakter bazı yerlerde doğa ötesi güçleri avrmış gibi bir algı yaratıyor, çok çok iyi bir kiralık katil, gerçek olamayacak kadar iyi. Fargo ruhuna aykırı biraz yani hani genelde böyle abuk subuk tesadüfler ve planlanamayan, öngörülemeyen olaylar silsilesi ile gelişiyor ya hadiseler, bizim kiralık katil o realiteyi bozuyor gibiydi. Bu yüzden 2.sezon şimdilik daha iyi. "BENCE" katılıyorum. lorne malvo fargo için fazla kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 baya güzel bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 benim ikinci sezonla ilgili en begenmedigim olay, daha ilk bolumden en iyi karakteri oldurmeleri(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Gene iyi gene iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 başıma bişey gelmeyecekse bunun da true detectivein de 2. sezonu gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Ron swanson'ından kendimi alamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 çok güzel yerde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 dizi cok iyi gidiyor, salı gunleri keyif gunum oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bi dizi hiç mi bozmaz ya epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 spoiler / diziden kopuş nedenim yav şu 6. bölümde adamı evin içinde bağlayıp dışarıya ateş edecek şekilde silahlar kuruyor ya. ne kadar zorlama bişiydi o öyle.gelen polisler evi dışardan tarıyor içerde belki rehin alınmış bi aile var demeden.içeriye giriyorlar adama 50 mermi sıkıyorlar. bi de eleman niye o kadar zahmete giriyor normalde kamera ve tanıklar önünde adam sürükleyip bagaja atan milleti kafasından bıçaklayan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 muazzam bir bölüm undertaker diye heyecanlandırdılar ama gelmesiyle gitmesi bir oldu abinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Cok guzel bolumdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Sezonun en iyi dizisi en net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 xunn said: Sezonun en iyi dizisi en net. gercekten de oyle undertaker bekletiyi yukseltip sonra sikip atması cok hos oldu sdfşlkjhşlsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 7. yi şimdi izledim. Gaza gelip izlediğim en iyi dizi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 muazzamlik timsali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Her bölüm bir öncekinden daha iyi oluyor. Valla bu sezon çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 En iyi bölümüydü. Adamların oturup pacing ve atmosfer dersi vermesi lazım. Mizahı da çok ayarındaydı bugün. İzlemediyseniz kacırıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 abi nasıl bi dizidir ağzım açık izledim, hasiktir diye de bitirdim. çok iyi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar