huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hayalimdeki son değildi hiç ama olsun. bence daha ihtişamlı birşeyler olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 tiLi said: ekşisözlük said: bi bitmedi amk yalandan millete dizi içinde evrim teorisini yedirme dangolozluğu --- spoiler --- -insan gözü renkler içinde neden en çok yeşilin tonlarını ayırt eder, gibi bir şeydi. -yırtıcılar yüzünden. -önceden maymunduk, değil mi? ve ormanda her şey yeşildir. --- spoiler --- yav he . bitin artık. ya ahaha gerizekalı. türkçe izliyo olmasına şaşırmadım ahahha ortamlarda bu diziyi evrimi göstermek için çekmişler diye anlatıyodur bide sktimini ışidcisi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 arcane said: şunu izlemek tarifsiz bir keyifti. çok özleyeceğim :( 2. sezon lutfen 1979 u anlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 huun said: hayalimdeki son değildi hiç ama olsun. bence daha ihtişamlı birşeyler olabilirdi. gerçek hikaye gerçek hikaye diye gözümüze soktukları için tahmin ediliyordu sonu da belki birazcık farklı olabilirdi hakikaten. finalle ilgili izlemediysen okuma lester ne kadar ruh hastası olsa da, onu bu psikolojiye doğru yönelten etkenleri düşününce bence hayatta kalması güzel olabilirdi. tabii gerçekten bu olay yaşanmışsa çok saçma bir talep oluyor bu da hfasfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gercek degil ama hikaye =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bu dizi de ki olayların cidden bu şekilde gerçekleştiğine inanmakta zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Bir ust mesaji okursan zorlanmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 http://abload.de/img/1401750763951fooq3.jpg ya o intro marketing icin yapilmis bisi gercek falan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ahahah abi. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 baskıcı açıp marketing için sahte para dağıtsam yakalamıyorlar mı. duygularımız ile oynanmamalı. yalanmış dediler. uyarlanmış dediler. kırıldım yar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 nasıl gerçek değil şakamı yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 since 1996 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 said: Ethan Coen revealed the truth behind the 'true story' in the introduction to Fargo's published screenplay, the closing sentence of which read: " aims to be both homey and exotic, and pretends to be true." The closest Fargo's plotline ever got to real life was in 2001, when an office worker from Tokyo named Takako Konishi was found dead in a snowy field outside of Detroit Lakes in Minnesota. Her death was ruled as a suicide, after Konishi was found to have suffered depression from being fired from her job and found to have overdosed on sedatives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ahmedinejad said: kanuni şeytan şeysi hiç aklıma gelmemişti. elemanı yoldan çıkarması, bildiğin başarılı ama kötü bir adama dönüştürmesi falan. muhtemelen dizinin sonunda fbi ve hatun polis enseleyecek lester'ı. malvo kaçacak bir şekilde. kaçarken de lester "senin yüzünden falan derse, "hepsini yapmayı sen seçtin ben hiç bir şey yapmadım" diye gülerek gider falan. bildiğin insanı kandıran şeytan hikayesi çıkar ortaya mecaz olarak olsa da. http://i.imgur.com/LG90YIG.jpg etki okları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ahmedinejad said: geçen bölüm o marketçi elemanla taşak geçmesi de var, aslında tanrıyla alay ediyor orada bir nevi. çantayı geri koydurması vs. bir de gökten balık yağıp oğlunun ölmesi var dsgsgh çantayı malvo geri koydurmadı ki? ben mi bir şeyler kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Harikaymış bu dizi. Finalde Malvo Ölürken bi ölmedi ya önce, aha dedim iblisin ta kendisi çıkıcak bu, yoksa zaten o çocuklara evleri hakkında öyle şeyler söylemezdi, insan diil herif, gerçek kötü, harika karakter (tu) Kanuni'nin işaret ettiği benzerlik yerli yerinde bence de: Prime evil ve zayıf insanın günah çukuruna cart diye düşmesi.. Bi de şu pls. Kanuni said: 2. sezon lutfen 1979 u anlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 billy bob oscarlık oynamış yalnız sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Bitirdim diziyi, süper bi mini diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Istari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 izlemeyi düşünüyorum da acaba dizi filmle paralel mi ilerliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 kitabi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ikinci sezon geliyor. http://www.deadline.com/2014/07/fargo-renewed-second-season-louie-season-five-fx/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Az önce bitti, izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 billi bap emmyyi almadı di mi abv akademi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 resmen ağzımın suyu aka aka izledim. breaking bad true dedective ve fargo gibi diziler gerçekten çıtayı yükseltiyo lan. csi:miami nin yada true blood ın senaristleri acaip uyuz oluyolardır bu dizileri yazanlara falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 14 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Fargo (2014) - FX × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ahmedinejad said: kanuni şeytan şeysi hiç aklıma gelmemişti. elemanı yoldan çıkarması, bildiğin başarılı ama kötü bir adama dönüştürmesi falan. muhtemelen dizinin sonunda fbi ve hatun polis enseleyecek lester'ı. malvo kaçacak bir şekilde. kaçarken de lester "senin yüzünden falan derse, "hepsini yapmayı sen seçtin ben hiç bir şey yapmadım" diye gülerek gider falan. bildiğin insanı kandıran şeytan hikayesi çıkar ortaya mecaz olarak olsa da. http://i.imgur.com/LG90YIG.jpg etki okları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ahmedinejad said: geçen bölüm o marketçi elemanla taşak geçmesi de var, aslında tanrıyla alay ediyor orada bir nevi. çantayı geri koydurması vs. bir de gökten balık yağıp oğlunun ölmesi var dsgsgh çantayı malvo geri koydurmadı ki? ben mi bir şeyler kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Harikaymış bu dizi. Finalde Malvo Ölürken bi ölmedi ya önce, aha dedim iblisin ta kendisi çıkıcak bu, yoksa zaten o çocuklara evleri hakkında öyle şeyler söylemezdi, insan diil herif, gerçek kötü, harika karakter (tu) Kanuni'nin işaret ettiği benzerlik yerli yerinde bence de: Prime evil ve zayıf insanın günah çukuruna cart diye düşmesi.. Bi de şu pls. Kanuni said: 2. sezon lutfen 1979 u anlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 billy bob oscarlık oynamış yalnız sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Bitirdim diziyi, süper bi mini diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 izlemeyi düşünüyorum da acaba dizi filmle paralel mi ilerliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 kitabi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ikinci sezon geliyor. http://www.deadline.com/2014/07/fargo-renewed-second-season-louie-season-five-fx/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Az önce bitti, izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 billi bap emmyyi almadı di mi abv akademi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 resmen ağzımın suyu aka aka izledim. breaking bad true dedective ve fargo gibi diziler gerçekten çıtayı yükseltiyo lan. csi:miami nin yada true blood ın senaristleri acaip uyuz oluyolardır bu dizileri yazanlara falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar