arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ewan mcgregor iki karakter birden oynayacakmis (tu) said: Set in 2010, the third installment of Fargo centers on Emmit and his slightly younger brother Ray Stussy (Ewan McGregor). Emmit, the Parking Lot King of Minnesota, sees himself as an American success story, whereas Ray is more of a cautionary tale. Forever living in his more successful brother’s shadow, Ray is a balding and pot-bellied parole officer with a huge chip on his shoulder about the hand he’s been dealt – and he blames his brother. Their sibling rivalry follows a twisted path that begins with petty theft but soon leads to murder, mobsters and cut-throat competitive bridge. Carrie Coon stars as “Gloria Burgle,” the steady chief of the local police department. A newly divorced mother, Gloria is trying to understand the new world around her, where people connect more intimately with their phones than with the people around them. Mary Elizabeth Winstead stars as Ray’s girlfriend, Nikki Swango, a crafty and alluring recent parolee with a passion for competitive bridge. David Thewlis stars as V.M. Vargas, a mysterious loner and true capitalist whose bosses plan to partner with Emmit, whether The Parking Lot King likes it or not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=A8DWbdu6MgI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 burhan altıntop aman evan mcgregor asjhdgashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 F E L L A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 izlemeyin abi butun sezonu koymuslar trailera of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 iyi başladı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 kötü adam yine tam bir pislik (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 bu sezon bir tek bana mı meh geliyor? ilk iki sezonda da saf olan ama git gide kötüye evrilen karakterler üzerinden işleniyordu dizi. ama bunda o noktayı atlamışlar sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Abi niye 2 bolum cikmisken boyle yorumlar yapiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 şimdilik öyle bir karakter göremediğimden. bir de fargo'yu ilk iki sezonunda da etkileyici başlangıçlarıyla tanıdım. iki sezon da ilk bölümleriyle 'olmuş' dedirtmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 3. bölümün altyazısını bulamadım hala. Gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Ben ilk 2 bölümü bayağı beğendim ama stasi ajanı, bilimkurgu kitaplar vs. sonunda pek bir yere bağlanmayacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 4. bölüm güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Hasss gelmiş akşam hemen gömeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Bu herif çok karizma takılıyor ama ver elini milyarder yapayım seni çok ucuz kaçar. Adam sonunda tırt bir şey çıkacak sanki, ya da şeytanla anlaşma tarzı bir şeymiş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 dizi ne kadar kötü olmuş ya. kimsenin yorumlamamasından belli. hiçbir karakteri sevmiyorsun umrunda değil ne olmuş ne bitmiş. absürd felsefik skriptler falan da nasıl sırıtıyor anlatamam. zun gelsin yorumlasın ya ben üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 aynen bu sezon olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Yine bu sezon izlediğim tek dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Tüm sezonu post-truh üzerine kurulu diye izledim. Finalde açıkça göstermiş. Neredeyse schrödinger'in kedisine kaçmış, benim post-truth algım daha farklı. Yine de oldukça ilgimi çekti açıkçası. Senaryo zayıftı, kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 kötü. kimyası tutmayınca bütün o absürd laflar olaylar o kadar zoraki geliyor ki insana. post truth era! no trump! yok abi. işin içine politizasyon girince böyle oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Ilk iki sezondan sonra tirt geldi tabi normal abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 ilk iki sezon bence efsaneydi. üçüncü sezon vargas karakteri ve mary elizabeth ablamızın hatrına biraz izlenebilirdi. dördüncü sezon fragmanı yayınlanmış. chris rock ve jason schwartzman yürünecek galiba bu sezonda da. fragman ilgimi hiç çekmedi valla yalan yok. tek ilgimi çeken schwartzman'ın karakteri oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 İkinci sezon kadar iyi olabilse keşke ama pek ümitlendirmedi. Chris rock ultra patates, rolü çok ufaktır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 zenciler kazanır o kesin. 3. sezon bence dandikti çünkü alttan alttan trump kötüdür libtardlığı yapmaya çalışmışlardı, era of non-truth falan bikbik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar