KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ya da buluşmaya. ki buluşmaya ok dedikten sonra telini aldığım çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 abi ilk önce telefonu alırım sonra nerede oturuyorsa yada iş yeri neredeyse ona göre plan yapıyorum.Direk gel yemek yiyelim değil de şöyle birşey yapıyorum.Mesela kızın iş çıkış saatine yakın mesaj çekiyorum senin yakınından geçiyorum gel bira ısmarlıyım tarzında.Hemen atlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 yok bazıları cidden sadece sohbet için oradalar. işte iltifat duymak veya tatmin etmek için kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 match olunca direk sevişmeye geçilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ben sabah match ediyorum, öğlen sevişiyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 ginaly said: Llama said: karamürselidelihamdi said: Llama said: yahu bence sorun sizde ben her gün bir kızla eşleşiyorum..ya hafta da 1 eslesme geliyor fakat konusmuyorlar hacı. abi merak uyandırın kendinizden ben misal bazılarına hadi bira içek diyorum direk hiç selam demeden ya da benimle evlensene çok güzelsin yahu diyorum ya da ne yaptında tindere düştün diyorum derken sohbet gelişiyor şu doğru ya, "burda insanlar hep kot pantelon" diye lafa girip akşamına kütürdetmiş arkadaş var. senin bi istatistikli kızlı 4s kurallı bi topakın vardı efso. o nerde? biraz alakasız oldu da gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Curunir said: bu ara dikkatimi çeken instagramda başörtülü makyajlı bacıların takipçi kasması ve öyle böyle bir popülasyona sahipler ki değişik bir ülkeyiz aga bu benim de dikkatimi çekti hatta biraz bakındım bunlar gitmiş kendi piyasasını yapmışlar kıyafet şal sponsorluğu falan alıyorlar heralde. manyak gibi takipçileri var. boydan fotoğraf koymuş aşağısı "şunu nerden aldın" yorumuyla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 stormeagle said: yok bazıları cidden sadece sohbet için oradalar. işte iltifat duymak veya tatmin etmek için kendilerini şunu direk ağzından duyduğum kız bir arkadaşım var. "güzel oluyo millet akıyo sen de egonu tatmin ediyosun işte" falan diyor. yalnız şöyle de bi gerçek var ki, bunu diyen kız da harbi akıyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Haklılar. Ortama bir resim ile fake profil açıp 3-4 gün tinderda takılmak lazım. Nasıl match geliyor, gelen matchlerde erkekler ne yazıyor bakmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Lord_Argos said: Bi takım elbiseli fotoğraf koydum, Ard arda 18 like, 3 super like aldım, demekki herkes bu anı bekliyomuş xD şunu mu koydun kanka :D https://s23.postimg.org/uncokn0iz/lord+argos+paticik.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 valla başıma gelmesini istemezdim lan çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 HAHAHHAHAHAHAHHAHAH ASUYGDKUYASAGKSYDUAYSGUYGZUYAGVSUYDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 ABİ ASKDJAKASDKX ANOTHER EPIC MOMENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 eli siyah yüzü beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 sen beyaz görmemişsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 imam sert vurmuş, resmen gelişine ayağına oturmuş ~ ben listeye "best kubat damages" diye bir ek alan yapayım en iyisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 imamizer said: Lord_Argos said: Bi takım elbiseli fotoğraf koydum, Ard arda 18 like, 3 super like aldım, demekki herkes bu anı bekliyomuş xD şunu mu koydun kanka :D https://s23.postimg.org/uncokn0iz/lord+argos+paticik.png abiii aahahahahaha adamın üstüne freni tutmayan tır sürdü resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 KillJoy said: senin bi istatistikli kızlı 4s kurallı bi topakın vardı efso. o nerde? biraz alakasız oldu da gerçi bende yok, varsa favlayan yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 imamizer said: Lord_Argos said: Bi takım elbiseli fotoğraf koydum, Ard arda 18 like, 3 super like aldım, demekki herkes bu anı bekliyomuş xD şunu mu koydun kanka :D https://s23.postimg.org/uncokn0iz/lord+argos+paticik.png LAAAN AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Buna da kim debuff bıraktıysa herkes criti gömüyor ilk fırsatta ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 İmam nası bir adamsın yaa Hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 o kapının önünde hep resim var https://forum.paticik.com/read.php?8,7676795,page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 qwrrsdghtxtykxrykcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 imamizer said: Lord_Argos said: Bi takım elbiseli fotoğraf koydum, Ard arda 18 like, 3 super like aldım, demekki herkes bu anı bekliyomuş xD şunu mu koydun kanka :D https://s23.postimg.org/uncokn0iz/lord+argos+paticik.png yeter vurmayin oldu artik ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Yeter lan vurmayin adam xp vermiyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar