Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 pirince yatır sonra saç kurutma makinesi
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Lord_Argos said: Beyler benim fake gps yanlislikla Buenos Aires'e gitmis geri istanbula getirdim cikis yaptim telefonu kapatip actim herseyi denedim ama tinderda hala arjantinli hatunlar karsima cikiyor nasil duzelir? bi bildigi var demek ki GPS'in, bence sen oraya git
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Lord_Argos said: Beyler benim fake gps yanlislikla Buenos Aires'e gitmis geri istanbula getirdim cikis yaptim telefonu kapatip actim herseyi denedim ama tinderda hala arjantinli hatunlar karsima cikiyor nasil duzelir? jr. Argos buenos aires'e gitmiş bile bence senden gizli. o yüzden değişmiyordur gelen hatun infosu.
abebebikila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 4 gün önce yükledim tinder'ı, denk gelen hatunlarla yaptığım sohbetleri buraya koymaya utanırım, bu hatun milleti insanı yoldan çıkarır resmen çığır açtı hayatımda.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 1-2 ay içinde yazıyım ben bu hikayeyi kişisel vs. gerçek olduğundan sakat bi olay henüz erkenken arda bey vakası makası olur. gerek yok.
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 @reampage tinder abi bu, fazla baglanmayın. aaa adam postu silmişsdfsdf
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 duruyo bende de. 0,01 btc fidye isterim
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Kizin sapik erkek arkadasi patide takiliyor olabilir yakalanmiyim gibi bir cikarima vardi direk ahahah Forumdaki erkeklerin imajina gel :D
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 rampage, kadınlar yeni ayrıldıysa sevgilisinden hayatında drama olmasını çok seviyorlar. skor olarak bak geç. başkasını bul, uzak dur bu kızdan çok net. sevgilimden ayrılalı 3-4 ay oldu ilişki istemiyorum diyen kızlarıda gördü bu gözler.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 drama okumak istiyorum.. mesaj kutuma beklerim.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 0.001 btc karşılığında neden olmasın
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 reampage kardeşim sakın kız bi daha yazma. o zaten yine gelicek sana. sende o ara yeni skorların peşine düş. sakın aşık olayım falan deme. çok sıkıntı çekersin aman.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Laurelin said: Kizin sapik erkek arkadasi patide takiliyor olabilir yakalanmiyim gibi bir cikarima vardi direk ahahah Forumdaki erkeklerin imajina gel :D Bu tarz işler gelir benim başıma o açıdan tırstım, birde böyle hikayeleri belirsizlik bitmeden anlattığın zaman mutlu sonla bitmiyor ya. İlk 2-3 gün baya endorfin komasında gezdimde, sonra normale dönmeye başladım, artık ne olucaksa olucak zaten benden çıktı. Yazmaktan etmekten çekinmem hatta anlatıcak hikaye olarak bitsin istiyorum bir şekilde.
Grego Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 üstümü çıkarttım bekliyorum, bana da atın
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Ne oldu bilmiyorum ama ben de istiyorum.
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Ne guzel dram donucekti burada, sonra mizrakli gif ler paylasilacakti. En son grandmaster fencer Cengiz e kadar gidicekti olay. Niye kaldirdin ki simdi :(
Grego Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 paylaş işte, illa mezarcılık yaptırmayın bana
Öne çıkan mesajlar