Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Beyler benim fake gps yanlislikla Buenos Aires'e gitmis geri istanbula getirdim cikis yaptim telefonu kapatip actim herseyi denedim ama tinderda hala arjantinli hatunlar karsima cikiyor nasil duzelir?

bi bildigi var demek ki GPS'in, bence sen oraya git
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Beyler benim fake gps yanlislikla Buenos Aires'e gitmis geri istanbula getirdim cikis yaptim telefonu kapatip actim herseyi denedim ama tinderda hala arjantinli hatunlar karsima cikiyor nasil duzelir?

jr. Argos buenos aires'e gitmiş bile bence senden gizli. o yüzden değişmiyordur gelen hatun infosu.
Mesaj tarihi:
rampage, kadınlar yeni ayrıldıysa sevgilisinden hayatında drama olmasını çok seviyorlar. skor olarak bak geç. başkasını bul, uzak dur bu kızdan çok net.
sevgilimden ayrılalı 3-4 ay oldu ilişki istemiyorum diyen kızlarıda gördü bu gözler.
Mesaj tarihi:
reampage kardeşim sakın kız bi daha yazma. o zaten yine gelicek sana. sende o ara yeni skorların peşine düş. sakın aşık olayım falan deme. çok sıkıntı çekersin aman.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

Kizin sapik erkek arkadasi patide takiliyor olabilir yakalanmiyim gibi bir cikarima vardi direk ahahah

Forumdaki erkeklerin imajina gel :D

Bu tarz işler gelir benim başıma o açıdan tırstım, birde böyle hikayeleri belirsizlik bitmeden anlattığın zaman mutlu sonla bitmiyor ya.

İlk 2-3 gün baya endorfin komasında gezdimde, sonra normale dönmeye başladım, artık ne olucaksa olucak zaten benden çıktı.

Yazmaktan etmekten çekinmem hatta anlatıcak hikaye olarak bitsin istiyorum bir şekilde.
  • Yeni Oluştur...