Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabonis said:

Arkadaş bilmem kaç aydır plus üye diye gold vermişler hediye. 3 kız like etmiş 30 erkek like etmiş. Acaba ben biraz şey miyim diyor ahaha

Kinsey'i izlesin
Mesaj tarihi:
Tipsizsindir hocam
Ben almanyaya geldim tık yok
Tipsizlik universal bisiymis, ben sadece turkiye sinirlarinda cirkin oldugumu sanıyordum
Megersem world wide cirkinmisim
Mesaj tarihi:
senko said:

Tipsizsindir hocam
Ben almanyaya geldim tık yok
Tipsizlik universal bisiymis, ben sadece turkiye sinirlarinda cirkin oldugumu sanıyordum
Megersem world wide cirkinmisim

:( Belki glitchtir
Mesaj tarihi:
tipsiz oldugunuzu dusunuyorsaniz yakisikli bir arkadasinizin fotosunu koyun oyle deneyin...

tinder emek isidir, ben 9 bilemedin 8/10um ekmek cikmasi icin istanbuldaki kizlari tukettiydim kac hesap uzerinden.

genclik her seyi armut pis agzima dus bekliyor, bakiyorum aciyor 3 like atiyor abi kiz cikmiyor diyor, bizim hayatimiz orda gecti diliganlilar.

hayir bi de sola falan atiyorlar bazen ya.... gozlerime inanamiyorum sen kimsin lan kizi mundar ediyorsun diye telefonu elinden alasim geliyor. ben yanlislikla sola atsam gozlerimden bir yas suzuluyor, bir cocugun tek top dondurmasini yere dusurdugundeki aciyi yasiyorum.

neyse bunun anafikri => bileginize kuvvet.
Mesaj tarihi:
Grego said:

abi uğraşmayın, burada hazır toplanmış set yapmış vatandaş. sıradan layk
http://instagram.com/trbaddiies

ne linki bu, anlamadım ben.
Mesaj tarihi:
sardalya said:

tipsiz oldugunuzu dusunuyorsaniz yakisikli bir arkadasinizin fotosunu koyun oyle deneyin...

tinder emek isidir, ben 9 bilemedin 8/10um ekmek cikmasi icin istanbuldaki kizlari tukettiydim kac hesap uzerinden.

genclik her seyi armut pis agzima dus bekliyor, bakiyorum aciyor 3 like atiyor abi kiz cikmiyor diyor, bizim hayatimiz orda gecti diliganlilar.

hayir bi de sola falan atiyorlar bazen ya.... gozlerime inanamiyorum sen kimsin lan kizi mundar ediyorsun diye telefonu elinden alasim geliyor. ben yanlislikla sola atsam gozlerimden bir yas suzuluyor, bir cocugun tek top dondurmasini yere dusurdugundeki aciyi yasiyorum.

neyse bunun anafikri => bileginize kuvvet.

yanlış anlama, kişisel saldırı olarak görme lütfen ama anlattıklarına bakılırsa 9/10 veya 8/10 değilsin.
çünkü ben gerçekten 9/10 adamın tinder'ını gördüm
kız tinder'ı gibiydi, kimi sağa çekse eşleşiyordu adam
ama bunu hakedicek kadar da yakışıklıydı.

hani benim zaten beklentim yok, genetik olarak kötü yaratılışlı olduğum için, biraz da geyiğine yazıyorum buraya kimse eşleşmedi vs diye, zaten beklemiyorum eşleşmesini. Ama 9/10 8/10 olan adam hakketen emek sarfetmeden matchliyor tinderda, senin 6/10 olup kendini 8/10 olarak görüyor olman muhtemel.
Mesaj tarihi:
o arkadas tinder goldlu falan miydi? yoksa normal mi?

ben hic onlara para vermedim ama sifir ihtimal veriyorum normalde oyle bir match potansiyeli olacagina.

ha belki unique bir tipin varsa artabilir, cok cool fotolar falan benimkiler lalettayin genelde
  • Yeni Oluştur...