Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Aruzyon said: Flameoffear said: Bak şimdi sana 100 numara bir fikir veriyorum. Bunu ciddiyetle düşün. Taşın. Street magic tarzı street psychic youtube videoları çek. 3-5 taş kız hiç tanımıyormuş gibi yolda sokakta çevir filan. Gerisini seyret. Genjutsu kas diyorsun fakat göz yanıltmacaları yapanlar şaşırtıcı olsa da hayatta ciddiye alınmak konusunda ayrı bir yolda oluyorlar. Biraz Filozof Savaşçı modundayım benim chara ters gibi sanki bu öneri ama emin değilim şeffaf yazılı düşünüyorum şuan ;D Mühim olan para kazanmak. Amaca giden yol yani. Sağlam bir kurguyla aksın paralar. Garanti veriyorum 6 ayı bulmaz 1 milyor abone.
masa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 15 temmuz şehitleri güzel fikir. 15 temmuz şehitlerinin ruhuyla iletişime geçsin. Şehitlerde akpye oy verin demiş olsunlar. Basın, röportaj için birbirini ezer.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 masa said: 15 temmuz şehitleri güzel fikir. 15 temmuz şehitlerinin ruhuyla iletişime geçsin. Şehitlerde akpye oy verin demiş olsunlar. Basın, röportaj için birbirini ezer. haha güzel lan
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 ben yedim sen yiyemedin derken bir topic daha noyan'a kurban gitmiş taharet musluğu falan oralara gelir mi acaba konu !remindmewhentaharet
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Saeros said: ben yedim sen yiyemedin derken bir topic daha noyan'a kurban gitmiş taharet musluğu falan oralara gelir mi acaba konu !remindmewhentaharet Tamam Kişisel'e kişisel bir konu ile gelicem buradan konuyu hemen geri bağlıyorum. Tinderda lokasyon olarak Tokyo seçiliyken oradan eşleştiğim bir kızla muhabbet koyulaştı skype , instagram v.s. her yerden ekleştik ve bende çoğumuzun merak ettiği soruyu sordum : - Geçen gün bir japon yetişkin filmi izledimde çok tuhaftı. Sen de sevişirken "kimoçii kimoçiiii" diyerek zevkten ağlıyor musun ? - hahahahahha evet!
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Saeros said: ben yedim sen yiyemedin derken bir topic daha noyan'a kurban gitmiş taharet musluğu falan oralara gelir mi acaba konu !remindmewhentaharet slm sen nasıl yıkıyorsun
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 http://www.iflscience.com/technology/a-tinder-users-data-request-reveals-a-800page-report-about-herself/ Baya her şeyinizi kaydediyomuş Tinder. Sadece Facebook'tan data alıp işte hobileriniz fotolarınız falan diye kopyalamıyor, facebook login yaptığınız andan itibaren Facebook ve Instagram'a koyduğunuz (ama Tinder'a eklemediğiniz ve hatta sonradan koyduğunuz yerden sildiğiniz sildiğiniz) fotolarınızı, detaylı şekilde coğrafi hareketinizi, Facebook aktivitelerinizi, likeladığınız postları falan da topluyormuş. Hani programın kendi içinde beğendiğiniz fotolara göre beğeni profili çıkartması normal de diğer kısım bayağı leş duruyor.
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 onları yapmayan varmı şimdi, yüklenen her uygulama çalışmak için her izni istiyo, 100 kişiden 90-95'i de allow diyip kullanıyo indirdiği programı. sonra adamlar rehberden resimlere herşeye erişimi alıp kendi serverlarında en yüksek rakamı verecek şirket için topluyo. Hani uygulama bedavaymış ama reklamdan para kazanıyolarmış, devede kulak gibi bişey o adamların reklamdan kazandıkları. Asıl para firmalara satılan datalarda.
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 https://www.facebook.com/settings?tab=applications kısmından yine de silin siz
µh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 whatsapptan biriyle konusuyorsun ilk defa, facebookta onerilenlerde cikiyor aninda. bokunu cikardilar iyice ozellikle whatsappla ve iain kotusu silemiyorsun da. evde ustalik is olunca bile adam watsaptan at foto bakayim abi diyor herifler, heryerde millet whatsapp grubu uzerinsen organize oluyor falan
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Whatsapp Facebook yine ortak aynı üreticinin. Tinder third party olarak takip edip logluyor. Ve kendisini aktif olarak kulkanmadığınız tamamem bağımsız Facebook kullanım datanızı takip ediyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Ajan olmaya gerek yok. En basidinden yarın öbür gün büyük bir şirkete iş başvurusu sırasında ellerinde sizin siyasi görüşünüzden cinsel tercihinize yöneliminize (doğru tanımı kullanalım), alkol tüketiminizden sağlık durumunza (senin bünye zayıf şimdi bi hafta rapor falan alırsın yılda) hatta yaşam tarzınızdan mayolu bikinili pozlarınıza kadar her şeyin olma şansı doğuyor. Ha, bu konuda çok transparan olmayı tercih edip ne olacak diyenler de var, öte yandan belli kurumlarda ya da belli ülkelerde fişleme açısından ideal veri tabanı. İş başvurusu çok ufak örnek.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 iş başvurusu örneğini yazarken kendi kendini imha etmişsin
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 bazı iş görüşmelerinde facebooktan ekleyen var işe almadan önce oradan bilgi alıp ona göre değerlendirme falan
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Hah işte, facebook'tan eklemeye kalkanı reddedebilirsin, tercih sende. Ama öteki türlü adam parayı bastırıp aldı mı o datayı bilemiyorsun.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 kredi kartı bilgilerini çalmadıktan sonra bana koymaz kartı calınca da bişi olmaz da ugrasırsın işte
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Sana koymaz ama yaptığı iş itibariyle koyabilecek çok kişi var. Bana da pek koymaz mesela iş hayatı olarak, ama yine de sevmem haddi olmadan bi uygulamanın böyle bilgilerimi stoklamasını. Zaten konu "kullanmayın" değil de "ne kadar detaylı bilgi sömürdüğünü bilin, ona göre yapın kullanıp kullanmama tercihinizi" daha çok. Yani izinlerin getirdiği şey masumca "e tamam işte profil oluşturmak için resmimi doğumgünümü alıyo, bi de lokasyona bakıyo" değil.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Onu kapattılar sadece facebook girişi var sanırsam artık.
Öne çıkan mesajlar