Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 herkesin değişik para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 sabonis said: Arkadaş bilmem kaç aydır plus üye diye gold vermişler hediye. 3 kız like etmiş 30 erkek like etmiş. Acaba ben biraz şey miyim diyor ahaha Kinsey'i izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 bende fazla mi ucuz? gold cok kullanmadigim icin mi? 4 haftada bir fln giriyorum yoksa tipsizlikten mi? yas 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 35 tl plus için 53 tl gold için diyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 tam ne farkı var goldla plus'ın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 plusda günlük 5 super like bide sınırsız swipe goldda bunlara ek bide seni like edenleri görme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ben sisman sevmiyorum diye indirim yaptilr herhalde 103 lira kime cikariyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ben de şimdi gold aldım 1 aylık 60 kaat 103 yok öylle bi rakam bi de bu beğenenler varsa onları nerde görüyoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 chat kısmında oluyo varsa, orda gözüküyolar. yoksa kimse like atmamış sana demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 bana üstüne para teklif etti 50 oyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 yarım saatir bakıyom 1 allahın kulu beğenmemiş mi amq bu nası iş ya olm ben valla tipsiz değilim lan ben anlamadım bi iş bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Tipsizsindir hocam Ben almanyaya geldim tık yok Tipsizlik universal bisiymis, ben sadece turkiye sinirlarinda cirkin oldugumu sanıyordum Megersem world wide cirkinmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 yavrum destur..1 haftada universitedeki butun kizlardan dirsek yemis olamazsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 bir yaşam koçu olarak senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 senko said: Tipsizsindir hocam Ben almanyaya geldim tık yok Tipsizlik universal bisiymis, ben sadece turkiye sinirlarinda cirkin oldugumu sanıyordum Megersem world wide cirkinmisim :( Belki glitchtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Ahaha yok ya Fuckin genetics iste, yapcak pek bisi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 abi uğraşmayın, burada hazır toplanmış set yapmış vatandaş. sıradan layk http://instagram.com/trbaddiies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 tipsiz oldugunuzu dusunuyorsaniz yakisikli bir arkadasinizin fotosunu koyun oyle deneyin... tinder emek isidir, ben 9 bilemedin 8/10um ekmek cikmasi icin istanbuldaki kizlari tukettiydim kac hesap uzerinden. genclik her seyi armut pis agzima dus bekliyor, bakiyorum aciyor 3 like atiyor abi kiz cikmiyor diyor, bizim hayatimiz orda gecti diliganlilar. hayir bi de sola falan atiyorlar bazen ya.... gozlerime inanamiyorum sen kimsin lan kizi mundar ediyorsun diye telefonu elinden alasim geliyor. ben yanlislikla sola atsam gozlerimden bir yas suzuluyor, bir cocugun tek top dondurmasini yere dusurdugundeki aciyi yasiyorum. neyse bunun anafikri => bileginize kuvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Grego said: abi uğraşmayın, burada hazır toplanmış set yapmış vatandaş. sıradan layk http://instagram.com/trbaddiies ne linki bu, anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 sardalya said: tinder emek isidir şunu topiğin girişine asmak lzm. tinderdan düşmüyor diyenlere bunu söylemekten dilim damağım kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 9/10, 8/10 neye gore baz aliniyor mesela. 10/10 Brad Pitt mi benchmark. Ben 8'im, 9'um ne abi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 sen kendini puanlayamıyor musun abi ben mesela muhteşem bir altı buçuğum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 sardalya said: tipsiz oldugunuzu dusunuyorsaniz yakisikli bir arkadasinizin fotosunu koyun oyle deneyin... tinder emek isidir, ben 9 bilemedin 8/10um ekmek cikmasi icin istanbuldaki kizlari tukettiydim kac hesap uzerinden. genclik her seyi armut pis agzima dus bekliyor, bakiyorum aciyor 3 like atiyor abi kiz cikmiyor diyor, bizim hayatimiz orda gecti diliganlilar. hayir bi de sola falan atiyorlar bazen ya.... gozlerime inanamiyorum sen kimsin lan kizi mundar ediyorsun diye telefonu elinden alasim geliyor. ben yanlislikla sola atsam gozlerimden bir yas suzuluyor, bir cocugun tek top dondurmasini yere dusurdugundeki aciyi yasiyorum. neyse bunun anafikri => bileginize kuvvet. yanlış anlama, kişisel saldırı olarak görme lütfen ama anlattıklarına bakılırsa 9/10 veya 8/10 değilsin. çünkü ben gerçekten 9/10 adamın tinder'ını gördüm kız tinder'ı gibiydi, kimi sağa çekse eşleşiyordu adam ama bunu hakedicek kadar da yakışıklıydı. hani benim zaten beklentim yok, genetik olarak kötü yaratılışlı olduğum için, biraz da geyiğine yazıyorum buraya kimse eşleşmedi vs diye, zaten beklemiyorum eşleşmesini. Ama 9/10 8/10 olan adam hakketen emek sarfetmeden matchliyor tinderda, senin 6/10 olup kendini 8/10 olarak görüyor olman muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 9/10 ne abi allah mısınız ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 o arkadas tinder goldlu falan miydi? yoksa normal mi? ben hic onlara para vermedim ama sifir ihtimal veriyorum normalde oyle bir match potansiyeli olacagina. ha belki unique bir tipin varsa artabilir, cok cool fotolar falan benimkiler lalettayin genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar