MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bölümü izlemedin galiba haci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Hayır izlemedim. Umarım bunları birleştirmek gibi bi hataya düşmezler. Dizi zaten yeterince kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 İzlemediysen napiyon olm burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 La dur daha kaç saati oldu dizinin. Eve gidelim akşam izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 tommen kuşu kalkmıyo hemen uyudu olaydan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kitabı okumadım bu bölüme kadarda pek niyetlenmedim okumaya, ama bu bölümle izlediğim kadarına olan oldu deyip kitaplara başlayasım geldi. Bölümü beyendim ama diziyi izleyerek yanlış yaptığımıda fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 beğenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 axedice said: La dur daha kaç saati oldu dizinin. Eve gidelim akşam izleriz okey galiba ruheşimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kardeş ruheşimsin ayağına "enerji dönüşümü" planların yok dimi benlen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 okey yakışıklılığından etkilenmedim size gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Belliydi bu bölümün durağan geçeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 4 şehrin alınmasını çok ucuz geçiştirmişler gene. barristan başgan olmasa çok sönük geçiyor doğu sekansları. barristan paşa'yı dinlemeyerek acemiliğini belli etti danaryos. tywin başgan'ın dediği gibi o da wise değil. brienne ile jamie'nin sahneleri en iyi kısımdı bölümdeki, power armor mk2 ve +15 vanq verdi, yanında da podracer. en çok onların maceralarını merak ediyorum şimdi ama quest'leri çoktan tamamlanmış olduğu için boşa gidecek gibi. iyi ya tommen edepli çocuğa benziyor, marcıri atlayacak üstüne diye bekledim ama neyse. danaryos işgal ederse tommen'e patlamaz umarım faturalar. yalnız leetfingah yapmış işi bak sen, adam tam planful çaotik çıktı. süper babane de işin içindeydi ama anlaşılan. kolye de çekof'un mitralyözü çıktı. yalnız ne ara geldi o pislik deri yüzücü aralarına anlamadım, craster'ın mekanındaki herifi yüzsün bari. bran da tam bir angut çıktı bu bölüm. sonda husky walkers çıktı ama herhalde oraya gitmiş bütçe ehu. onları kim nasıl durdurabilecek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Sam said: 4 yalnız ne ara geldi o pislik deri yüzücü aralarına anlamadım, craster'ın mekanındaki herifi yüzsün bari. Boltonların mekanı olan kale, Dreadfort, baya yakın duvara, Winterfell'den flm kuzeyde. Öyle bi bölümde atlamış gelmiş işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 sondaki yansımadan bir an tyvin çıkacak sandım lan sdfs öyle bişi olsa ne bomba olurdu dimi dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Sen fazla cesur ve guzel izlemissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi kitapları okuyun ya. şu dizinin hiçbir alakası yok.. sanırım ben de kitaptan okumadıgım bolumunden spoiler yedim diziden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ya ben en son 7. kitabı mı okumuştum, ejderhaların dansı işte, arkadaş çıkmadı mı daha devamı ne oldu bitmedi bu? çevrilmedi mi? ingilizcesini mi alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kitaptan spoiler istiyorum ben neler olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kardeş o 5. kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 7 mi? daha 5 kitap olmadı mı? bizimkiler birinci kitaptan sonrasını kısım I ve II diye ayırıyorlar ondan bahsediyorsan öyle 9 kitap oluyor... o zaman bile ejderhaların dansı VIII. ve IX. kitaplar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 incdarkness said: kitaptan spoiler istiyorum ben neler olucak? sezon finalini söyleyebilirim istersen? %100 eminim ki o okuduğum bölüm 4. sezon final bölümü olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 konuyu değiştirip kitap diziye nasıl yansıdı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 totemic said: incdarkness said: kitaptan spoiler istiyorum ben neler olucak? sezon finalini söyleyebilirim istersen? %100 eminim ki o okuduğum bölüm 4. sezon final bölümü olacak... i am in yolla ozelden <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bu serinin finali belli ya mance ryder ve kargalar birlik olur. duvar arkası kenetlenme olur. kalisi işgale geldiğinde whitewalker egemenliği görür. sonra dünyayı kurtarmak için dragonlarını whitewalkerlara salar. 7 krallık kolkola savaşır. kalisi son savaşta şehit olur. duvar yıkılır kardeşlik türküleri söylenir. kral da tommen kalır herhalde sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar