k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 bu telefon numarasının seninle bi alıp veremediği var galiba. arasan mı ki ? aquilasükrü.com ne ayrıca lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 telsim hatti bi de, fazla yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
05425232481 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 turkcelle taşıdım bahane arama lel ayrıca konumuz Game Of Thrones konuyu çarpıtma şükrüüü gardaşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 aquila said: ne? yahu ben de mi problem var, yoksa siz gercekten anlamli cumle kuramiyo musunuz. Kafan karışık şükrü. Çok mu sevdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 hic sevmedim lan ondan mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 son bölümdeki olayı adım adım güzel açıklamış. edit: daha önce verilmiş ama benim linkim daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 s04e02yi izlemeyen bakmasın lan https://i.chzbgr.com/maxW500/8147184128/h92BCF900.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 2 kere ingilizce 1 kere türkçe olarak verilmiş oldu böylece teşekkürler norak yılan gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 kitabi okumayan nah anlar o olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 fenris said: son bölümdeki olayı adım adım güzel açıklamış. edit: daha önce verilmiş ama benim linkim daha güzel. s04e02 iyi güzel kolyenin bir taşı eksik te, kadın zehirlemek istese cebinde taşıyabilir herhalde zehri, kadını soyup kontrol etmiyorlar ya düğün başlamadan önce. niye bu kadar kurmacalara girsin ki? suçun başkası üzerinde kalmasını da sağlamıyor o kadar uğraş. ama eğer sansaya verilen kolyenin taşının içine ilk başta zehri koyup sonra döktüyse, böylece taşın dibinde zehir kalıntıları bıraktıysa, sansadan taşı aldığı gibi masanın altına falan atabilir, sansanın suçlu gözükmesi için. joffrey'i de cebindeki zehir veya pastadaki zehir öldürür. bidahaki bölümde sansanın oturduğu yerlerin orda bulunursa taş bu şekildedir ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 pis spoiler var MELİH GÖKÇEK ÇIKTI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Remus said: ya her diziye de şu espri baydı artık ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Saeros said: Voys said: bence sansa yaptı. yere düşen bardağı alıp krala verdiği sırada zehiri koymuş olabilir içine? hatta kral ölünce bi anda gelip sansaya kaçalım dıye adam da işin içinde. o taraftan bi hamle bence bu abi sansa gerizekalısında öyle bi beyin gücü seziyor musun gerçekten aslında sansanın zekasını kullanması gereken hiç bir sahne görmedik? nereden bılıyoruz zekı olup olmadığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 hiç zekasını kullanmadığı için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ne olduğu belli bir şey için neden teori üretiyorsunuz ki, kitaptan farklı mı gelişecek olaylar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 oh be sonunda insanlık umudum yeşerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Belki kitabı okumadılar ve burada tahmin yürütüyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sapsallar yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 http://i.imgur.com/yqn7gRV.jpg http://i.imgur.com/bZjIVJw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 http://newsbusters.org/sites/default/files/main_photos/2012/July/Freeman%20705.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 tiLi said: axedice said: Dizi genel olarak kötü arkadaşlar. Çünkü kitapları okuyun. okuycak bir sürü kitap var abi. hazır güzel dizisi var, başka kitaplar okuyorum büyük kayıp, böyle kitaplar gelmez kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 jacabo said: spoilerinizi konuyu bölümü alayını silkeliyim yapmadığım birşey yapıp bütün mesajları şikayet edicem bir bok olmayacak gerci bolumun modları uyuyor manyakmısınız girmeyin konuya ?, ben girmedim mesela yeni bakıyorum, ayrıca belli olan birşey zaten seneler öncesinden önemli olan ne olduğu değil nasıl olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 şu "girmeyin abi o zaman" savunmasına da hastayım. komple kaldıralım spoiler ı o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bunu biliyormuydunuz adamlar harita yapmışlar http://www.arkitera.com/haber/20773?%3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar