ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Yabancılar direk veriyor zaten bişi yapmanıza gerek yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ren said: BabacumMostors said: tabii bunu benim gibi %76,2 niz atsa yapın, yoksa %100 insansanız işlemez http://www.youtube.com/watch?v=z6q43f0jfXA bende bi hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ren said: BabacumMostors said: tabii bunu benim gibi %76,2 niz atsa yapın, yoksa %100 insansanız işlemez http://www.youtube.com/watch?v=z6q43f0jfXA ahahaha trodur abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 llama'ya sor kızlarla ilgili herşeyi llama'ya sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Reklam etmesemde fena değil benim kızlarla aram bir gecede yatağa giden sırlarımı merak ediyorsanız bir pm kadar uzağım. öBtüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 önce yanaktan öp. istiyosa o da seni yanaktan öper. böyle öpe öpe dudaklar en son buluşuyo zaten. yatak muhabbetine nasıl gircem dersen, boyun tarafına çalışcan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Pmler yağıyor............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Saçından tut ve öp. Hakaretler et bayılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ren said: BabacumMostors said: tabii bunu benim gibi %76,2 niz atsa yapın, yoksa %100 insansanız işlemez http://www.youtube.com/watch?v=z6q43f0jfXA bunun sonu tecavüz heralde? devamı varsa pm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Devamı yok onun. Kadına şiddet temalı bir şeyin virali miydi, neydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Vingthor said: hep fırsatını bulup yabıştım. HİÇ terslenmedim şimdiye kadar. evet evet bi anda yapisiyosun. bende dur diyip ittiremedim seni şapır şuput sesleri duyunca ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 eheh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 öyle castin bibır gibi oğlanı öpersen olacağı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 devamı yok abi de internette hiç böyle azcık harcorea kaçan slap kiss gifi yok ya. içimde kaldı. böyle pron gibi değil de kavga ediyorlar mesela sonra bi an çocuk kıza hamle yapıyor, biraz öpüşüyorlar sonra kız durup bi şaplatıyor ama daha yankısı bitmeden tekrar devam.. hani internette herşey vardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ahaha çocuk ağlayarak öpüyor lan asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 çok iyi video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Yüzsüz olacaksın, ortama girdin 10 tane hatun var, en çok istediğinden en az istediğine göre sıralayıp sıradan yazacaksın, güldüğü anda beline hamle yapıyorsun vs. Aha bunu yaparsan Türkiye hariç her yerde 3. ya da 4. kızı götürürsün. Türkiye'de sıkıntı kızların vermemesi değil, genellikle yakınlarında erkek arkadaşları ya da meriçleri olması ya da "ben içmeden de güzelim" geyiği. O yüzden diyorum Türkiye olmaz diye. Bir de kızlar birbirlerini koruyor (eğer ava çıkmadılarsa), yani sadece eğlenmek isterken sarhoş oldularsa mesela senin götürdüğün yere gelecek bile olsalar görece ayık olan ya da o an olayı farkeden bir arkadaşları güzellikle ayırır sizi. Erasmus'ta falan ciddi ilişki büyük oranda yalan zaten (yazarın erasmusta tanıştığı kızla 3. yılı). O yüzden üstünde durma çok. Bir de şu yanı var tabii, faillarsan en fazla 2-3 ay sonra hayatından çıkmış olacak zaten, görmeyeceksin bir daha. O yüzden direk yaz, çiz, öp. Çok düşünme, düşünmek seks hayatı için iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 olm TRde sıkıntı ortamda 10 kız olamamsı, 2 tane oluyo o yüzden senin "3. ya da 4.yü götürürsün" teorisi patlıyo direk, 4 tane olsa tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 TÜKMÜKLE denmiş mi? denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 BabacumMostors said: elini tut sonra yanağını ısır, kalırsa senindir giderse hiç senin olmamıştır #howimetildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Böyle ciddi yorum yapanlar, Türkiye'deki tüm ortamlarda bulunup kızları yoklamışlar tadında yazınca komik oluyor be :( Nerden geliyor abi bu tümevarım? Swingerlar bile var lan bu memlekette!!1 (Fakirleri bile var lksdjf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 bahsettiğin kalabalıktan ne farkın var şimdi bu postla birader. aynı sürüye katıldın gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ilk hareket çıkartıp vurmak olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 aktiftablet said: olm TRde sıkıntı ortamda 10 kız olamamsı, 2 tane oluyo o yüzden senin "3. ya da 4.yü götürürsün" teorisi patlıyo direk, 4 tane olsa tamam. Kız var da boş erkeğe düşen boş kız sayısı saçma Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kermit said: Vingthor said: hep fırsatını bulup yabıştım. HİÇ terslenmedim şimdiye kadar. evet evet bi anda yapisiyosun. bende dur diyip ittiremedim seni şapır şuput sesleri duyunca ;) sen çok farklıydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar