Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

ben de alıyorum. Dayz gibi aptal bir şeye o parayı verdikten sonra soe nin oyununa vermezsem olmaz!

beni en çok heyecanlandıran kısmı binlerce insan tek serverda oynayacak olmam :P. Böyle çete gibi gezebiliriz :D

fiyat 20$ arkadaşlar. TL si kaça olur bilmiyorum. 30 olur diye hayalci tahminler okumuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Binlerce insan tek server dediğin herkes aynı mapte mi olacak?

ilk başta limit düşük olur heralde. Yapmak istedikleri oydu diye hatırlıyorum.

Birden fazla server olacak. Redditde "50 server ismi" için öneri isteyen bir konu vardı. Ya kısaca dayz deki gibi lobi mantığı olmayacak. Burada yüzlerce insan taılabileceğiz. Harita boyutu vs. vardı bir yerde.

edik: dayz haritasının 74 katı kadar mı neymiş.
gerçi şuan 10 da biri kadarı bile bitmemişmiş. neyse milletin ağzından konuşmayayım bahsi geçen yayınları ben izlemedim. isteyen reddit den araştırsın.

hardcore serverları için şu öneri iyiymiş. crosshair gereksiz olmuş :P

-Minimal to No HUD.

-No Hit Detections/Kill Notifiers

-No Ammo Count

-Realistic Health Pool(Shot in the heart or head = Confirmed Kill)

-No Center-Of-The-Screen crosshair/dot.

-No recovery from lethal wounds/ specific wounds.

-Medical attention based on wound. (Example Scenario: Get's sick; starts to lose HP, uses a bandage......................recovers HP ._.)

-Magazines/Clips that are not preloaded upon reloading your weapon.

Sosyal ağlarda paylaş

karatan said:

Bu tarz oyunları böyle ilginç kılan şey nedir? Videoları izliyorum ama bana aşırı anlamsız geliyor. Paper please şundan daha güzel görünüyor yeminle.

olay birşeyleri kaybetme heyecanı. Yani yeri gelir taş ile adam öldürürsün çok sağlam loot alırsın :P.

Kaybedecek değerli birşeyler olduğundada insanlar strateji geliştiriyor. Öyle bodoz bodoz oynamıyorlar.

Mesela atıyorum, bir yerde bir sniper var. Sizden birisini vurdu, dağılmak zorunda kaldınız. Vurulan adamın lootunu bile kurtarmaya çalışamıyorsunuz çünkü bir yerde sniper saklanmış. Onu bulmaya çalışıyorsunuz vs.. Sonra bi bakmışsın ceset zombi olmuş gidiyor lootla vs.. işte ilginçtir aslında...

Bakma sen dayz gibi az kişinin olduğu oyunları izlemişsin. Server kapasitesi düşük olduğundan başkalarıyla bile zar zor karşılaşıyorlar. işte bir umut h1z1 de bu olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

saatlerce sağda solda koşmak değil olay. O kadar film izledim sadece "im the legend" de gördüm yanlızlığı.

edik:
az kişiyle karşılaşma ile neredeyse hiç kimseyle karşılaşmayı karıştırmayalım :p . Elbette ne kadar az kişiyle karşılaşırsak o kadar iyi. Fakat insan yinede birileriyle karşılaşmak, kaçmak, saklanmak istiyor... Dayz de 4 nala koşturuyoruz birisini görene kadar.. Hiç öyle tüylerim diken diken olmuyordu. Şöyle korka korka oynamak istiyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

erkek adam base kurmaz! korsanlık yapar...

Logout olduğumuzda araba ne oluyor acaba? araba sahibi olmak kolay olmayacaktı sözde.. ee olduk diyelim, ne olacak şimdi? araba için ayrı bir hesap mı alacağız... Taşıma için kullanıp hemen logout mu :P Umarım arabayı bir yere bırakmamız gerekiyordur. Ne bileyim, tekerlekleri felan sökelimki, götüren olmasın :D.. arabayla çıkış yapabilme kötü olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...