Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o 1$ hedesini oyun içi de açabilmek mümkün (öyle demişlerdi)

Birde ne olursa olsun biraz alışılmışın dışında bir oyun olması gerekiyor. Çünkü karakterleri bir şekilde değerli yapmaları gerekiyorki insanlar hile açamasın. Her ne kadar hilecileri buluyor bile olsalar.. oyuncular için caydırıcı bir unsur gerekiyor.

Oyun paralıymış bedavaymış bunlar önemsiz... 100$ lık oyunlarda bile su gibi hileler açılıyor bu yüzden karakterler değerli olmalı. Bu değer öyle şey olmalıki, hileye teşfik etmemeli (işte bf kafası olmamalı.. silahları açmak için hile kullanıp, silahları bitirince normal oynayan insan müsvettesi yapmasın oyun).
Mesaj tarihi:
Densiz, o konuda sana katılmıyorum. Oyun tasarımını yaparken modları ve ödeme yöntemini hilecilere göre yapmak doğru değil. Karakterleri değerli yapsınlar ama hileciler için değil. Onlar için uygun yazılımlarla uğraşsınlar.

Geliştiricinin bir tanesi Planetside 2'deki durumun iyi olduğunu, H1Z1'de çok sıkıntı yaşamayacaklarını söylüyordu videoda.

Oyun içinden bilet kazanma ise epeyi zor/kısıtlı olur diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
planetside'da bi rahatsızlık hissetmedim ama şöyle ki, ps2 massive combat oyunu ve 10 sn sonra respawn var. karambolde bişeylere ölebiliyorsun ve NASI ÖLDÜM YAEAA demeden oyuna devam ediyorsun. kaybettiğin bişey de yok. o yüzden belki de hile var ama biz farketmiyoruz.

h1z1'de anlaşılacak bakalım.
Mesaj tarihi:
twitch.tv Q&A izlemiştim ben, orada dediklerine göre karakterlerde minor gelişmeler olacak skill bazında. Çok öyle aman aman etkilemeyecek ama karakterinize bağlılık ve yaşamaya çalışmanız için bir sebep olması için karakteriniz gelişecek diyordu eleman.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ps2'de çok nadir de rastlansa hile vardı, gereğini yaptılar mı yapmadılar mı bilmiyorum. herhalde yapıyorlardı ki nadirdi.

bunu almam da bedava halini illa denerim. buyursun gelsin.
Mesaj tarihi:
Mosquito said:

aslında bu oyunlarda da en çok early accesde zevk almıştım sonrası rezaletti. özellikle warzde, early accessde deli gibi eğlenmiştim.

aynen. geçen tekrar girelim dedik arkadaşlarla 1 hafta sardı sonra baydık. dayz'e hiç girişmedik iyi yapmışız.
Mesaj tarihi:
keşke ev kurma işleri yerine craft biraz daha detaylı olsa. Hani bir yere bağlanmak yerine, hareket halinde olsak çok güzel olurdu :P.

15 ine az kaldı zaten. Bekleyelim...

http://www.youtube.com/watch?v=6CiMqcilEtI
Mesaj tarihi:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/1091/view/news/read/33479/H1Z1-TheHiveLeader-to-Live-Stream-Tomorrow-.html

Live stream var yarın. Baya güzel olacak TheHiveLeader var çok eğlenceli adam.
Mesaj tarihi:
O gameplayi izlemenize gerek yok. Soe açıklama yaptı. güncel sürümü değil oyunun ordaki hali. Eski streamlerini izleyin onun yerine. Daha dün live stream vardı oyunla ilgili. O videodaki haline göre çok çok daha iyi durumda şuan oyun.
  • Yeni Oluştur...