Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

o 1$ hedesini oyun içi de açabilmek mümkün (öyle demişlerdi)

Birde ne olursa olsun biraz alışılmışın dışında bir oyun olması gerekiyor. Çünkü karakterleri bir şekilde değerli yapmaları gerekiyorki insanlar hile açamasın. Her ne kadar hilecileri buluyor bile olsalar.. oyuncular için caydırıcı bir unsur gerekiyor.

Oyun paralıymış bedavaymış bunlar önemsiz... 100$ lık oyunlarda bile su gibi hileler açılıyor bu yüzden karakterler değerli olmalı. Bu değer öyle şey olmalıki, hileye teşfik etmemeli (işte bf kafası olmamalı.. silahları açmak için hile kullanıp, silahları bitirince normal oynayan insan müsvettesi yapmasın oyun).
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz, o konuda sana katılmıyorum. Oyun tasarımını yaparken modları ve ödeme yöntemini hilecilere göre yapmak doğru değil. Karakterleri değerli yapsınlar ama hileciler için değil. Onlar için uygun yazılımlarla uğraşsınlar.

Geliştiricinin bir tanesi Planetside 2'deki durumun iyi olduğunu, H1Z1'de çok sıkıntı yaşamayacaklarını söylüyordu videoda.

Oyun içinden bilet kazanma ise epeyi zor/kısıtlı olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Mosquito said:

aslında bu oyunlarda da en çok early accesde zevk almıştım sonrası rezaletti. özellikle warzde, early accessde deli gibi eğlenmiştim.

aynen. geçen tekrar girelim dedik arkadaşlarla 1 hafta sardı sonra baydık. dayz'e hiç girişmedik iyi yapmışız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...