Densiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 o 1$ hedesini oyun içi de açabilmek mümkün (öyle demişlerdi) Birde ne olursa olsun biraz alışılmışın dışında bir oyun olması gerekiyor. Çünkü karakterleri bir şekilde değerli yapmaları gerekiyorki insanlar hile açamasın. Her ne kadar hilecileri buluyor bile olsalar.. oyuncular için caydırıcı bir unsur gerekiyor. Oyun paralıymış bedavaymış bunlar önemsiz... 100$ lık oyunlarda bile su gibi hileler açılıyor bu yüzden karakterler değerli olmalı. Bu değer öyle şey olmalıki, hileye teşfik etmemeli (işte bf kafası olmamalı.. silahları açmak için hile kullanıp, silahları bitirince normal oynayan insan müsvettesi yapmasın oyun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Densiz, o konuda sana katılmıyorum. Oyun tasarımını yaparken modları ve ödeme yöntemini hilecilere göre yapmak doğru değil. Karakterleri değerli yapsınlar ama hileciler için değil. Onlar için uygun yazılımlarla uğraşsınlar. Geliştiricinin bir tanesi Planetside 2'deki durumun iyi olduğunu, H1Z1'de çok sıkıntı yaşamayacaklarını söylüyordu videoda. Oyun içinden bilet kazanma ise epeyi zor/kısıtlı olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 planetside'da bi rahatsızlık hissetmedim ama şöyle ki, ps2 massive combat oyunu ve 10 sn sonra respawn var. karambolde bişeylere ölebiliyorsun ve NASI ÖLDÜM YAEAA demeden oyuna devam ediyorsun. kaybettiğin bişey de yok. o yüzden belki de hile var ama biz farketmiyoruz. h1z1'de anlaşılacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Persistent karakter getirmedikleri sürece bir yere kadar bağlayabiliyor abi oyunlar, housingin vs. yanı sıra karakterlerin de gelişebiliyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 aynen ya, uo gibi skill base bişiler olmalı levelsız fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 twitch.tv Q&A izlemiştim ben, orada dediklerine göre karakterlerde minor gelişmeler olacak skill bazında. Çok öyle aman aman etkilemeyecek ama karakterinize bağlılık ve yaşamaya çalışmanız için bir sebep olması için karakteriniz gelişecek diyordu eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Karakter ne kadar degerlenirse hile de bi o kadar artar ve bi o kadar sinir bozucu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 15/01/15 te steam early accesse geliyor. 10gün kaldı. var mı direk alacak kimse bunu? warz ve dayz'den sonra yoğurdu üfleyerek yiyesi gelio insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ps2'de çok nadir de rastlansa hile vardı, gereğini yaptılar mı yapmadılar mı bilmiyorum. herhalde yapıyorlardı ki nadirdi. bunu almam da bedava halini illa denerim. buyursun gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 early access muhabbetine alacaz biz bunu 2-3 kisi. Steam de sanirim satis a cikmadi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Max 15 TL olursa alınır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 aslında bu oyunlarda da en çok early accesde zevk almıştım sonrası rezaletti. özellikle warzde, early accessde deli gibi eğlenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ben alacağım sanırım ya bakalım göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mosquito said: aslında bu oyunlarda da en çok early accesde zevk almıştım sonrası rezaletti. özellikle warzde, early accessde deli gibi eğlenmiştim. aynen. geçen tekrar girelim dedik arkadaşlarla 1 hafta sardı sonra baydık. dayz'e hiç girişmedik iyi yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 keşke ev kurma işleri yerine craft biraz daha detaylı olsa. Hani bir yere bağlanmak yerine, hareket halinde olsak çok güzel olurdu :P. 15 ine az kaldı zaten. Bekleyelim... http://www.youtube.com/watch?v=6CiMqcilEtI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 GokTuRK said: ben alacağım sanırım ya bakalım göreceğiz Akillanmadin kanka hala..ben olsam biraz beklerim gerci sen dayz de de deli gibi eglendiydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 cop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bi oyunu göreydik yav. alpha sı bile çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/1091/view/news/read/33479/H1Z1-TheHiveLeader-to-Live-Stream-Tomorrow-.html Live stream var yarın. Baya güzel olacak TheHiveLeader var çok eğlenceli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 http://www.twitch.tv/h1z1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Oha araç var dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 oyunun fiyatı nedir veya ne olacak onceki sayfalara bakmadım kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 20$ verip oynayabileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 12dk gameplay http://www.ign.com/videos/2015/01/07/12-minutes-of-gameplay-from-h1z1-ces-2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 O gameplayi izlemenize gerek yok. Soe açıklama yaptı. güncel sürümü değil oyunun ordaki hali. Eski streamlerini izleyin onun yerine. Daha dün live stream vardı oyunla ilgili. O videodaki haline göre çok çok daha iyi durumda şuan oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar