ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 dağın tepesine biri ev koymuş, raidleyelim bir de sabah zombi avına çıktım 120 shotgun shell düştü; toplamda 300 tane shotgun shellimiz var ama shotgun yok şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Xenocide said: /loc yaz chate, x - y kordinatlarına göre buluşun ortalarda biyerlerde. çok uzaklarda çıkarsanız /respawn var şaga mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 its fucking alpha biatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bana baya beta bir davranış gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 o senin biatchlığın -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 o komut komik ama olmasıda iyi olmuş. Açıkacsı ilk başlardaki o curcunaya bir de harita öğrenme eklense millet sıkılırdı büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 varolan evleri falan neden onarıp yaşayamıyonuz la içinde? süpermarketi şatoya döndürseniz falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Densiz said: o komut komik ama olmasıda iyi olmuş. Açıkacsı ilk başlardaki o curcunaya bir de harita öğrenme eklense millet sıkılırdı büyük ihtimal. betalar sıkılırdı. warz'de kaybolan insanlar tanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Vingthor said: bana baya beta bir davranış gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 lootlar inanılmaz çok artmış durumda, azaltırlar yakında ama spawn olma problemini çözmüşler anladığım kadarıyla, ama ayarı kaçmış onlarca mermi silah dolu heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ZaugnaKhaldun said: dağın tepesine biri ev koymuş, raidleyelim bizim yerin arka tarafında aynen bizim yaptığımız gibi var bir tane yakın baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 dün 1 saat arkadaşla birbirimiz bulmaya çalıştık. 9 10 kere server değiştirdik sayısız respawn yaptık ama hep farklı yerlerde doğduk. En son yaklaşır gibi olduk birbirimize o arada serverlar kapandı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Curunir said: ZaugnaKhaldun said: dağın tepesine biri ev koymuş, raidleyelim bizim yerin arka tarafında aynen bizim yaptığımız gibi var bir tane yakın baya bişe sorucam böyle yerlerin kapısında pass code soruyor. bunun dışında girme yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yıkıp girebilirsin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Kapıya furnace koyun üstüne çıkıp zıplayın. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 dün elemanın biri geldi crafting öğretti baya. yalnız su ve yemek bulma sıkıntısı yaşıyorum. bulduğum blueberryleri yiyince azalmıyor açlığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Furnace / camp fire yanmiyor, o kadar cok denedim ki bow drill ve lighter ile, feci buglanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Farklı serverda oynayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 furnace ve campfire yanıyor. bug falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Aiko said: dün elemanın biri geldi crafting öğretti baya. yalnız su ve yemek bulma sıkıntısı yaşıyorum. bulduğum blueberryleri yiyince azalmıyor açlığım. baseleri gezip tavşan tuzaklarından etleri çal, su şişeleri de bol aslında. göl möl bir yerden fulleyip, gölün yanına campfire kurup temizle iç stokla profit. o kadar zor değil aslında yemek & su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 lootları düzeltmeleri lazım ya silah olayının boku çıkmış durumda, ilk girdiğin küçük kasabadan full silahlı çıkıosun. deli gibi scrap metal zart zurt çıkıo, her yere furnace koymuş elemanlar evlere girilmio, kapıların önüne her yere furnace koyuyorlar. kırılmıo bide meret. protip: ev ya da metal gate yıkmak için en iyi silah mızrakmış. yaklaşık 100 vuruşta metal gate patlatıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bu loot işi söyledikleri şeylerle ters düşüyor zaten. Umarım wipe ile birlikte düzeltirler bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bir ara toplanalım şu bizim base in arkasında 3 yerleşim var oraları patlatalı adamlar kurulmuş hunting rifle la sağı solu avlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Patron çıldırdı, 2 karavan 3 arabadan 50 tane .308 ve 32 tane 45mm mühimmat düştü!!! scrap metali saymıyorum bile !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 casual olarak oynanır mı bu oyun? He derseniz geliyim yanınıza hazır enpara kartım da gelmişken hatta steam grubunuza geldim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar