Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 alt+enter mıydı neydi pencere moduna geç sıra beklerken. Bide attıkdan sonra dönüp aynı serverdaki aynı karaktere girersen sıraya almaz sanırım (eğer senin sıran geldi ve girme sırasında attıysa) genelde öyle atıyormuşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 steame girince ilk olumsuz yorum ramsesin ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Işıklandırma bugı olan var mı? Her şey ya siyah ya beyaz bende şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Sonraki patch de düzelecek o sorunu yaşayanlar. Oyundaki kaliteyi vs. değiştir, ini dosyasındaki ayarları kurcala yedek alıp.. Yada netde bi araştır öyle bir sorun var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Maul'da karakter açtım, fps + pvp only server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hs only değilmiş orası :P Zombilerinde esprisi olsun :D (zombileri zorlaştırıp, akıllandırıp, sayısını arttıracaklarmış. öncelikli hedefleri buymuş) Asgard da bi açıp tadına bakayım bende. cidden ya.. first person only işe heyecan katıyormuş. mis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hs olanlarda recipe wipe var galiba hep gelin işte benim servera yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 tarifler silinince ne oluyorki? Silah imalatına mı gireceğiz sanki hııı gerçi açayım orada bir karakter.. Asgard da silah vs. buldum, mermi buldum... Karaktere girmeye korkuyorum şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 medium eu serverlarda sira cikiyor vanalari kismislar mi acaba eu serverlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 göstergeler bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Maul serverında açıyorum o zaman ben de. Orasını seçmiş olalım. PvP First Person Only server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Mauldayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bende açtım bi tane maulda ts serverı var mı ya bu arada oyuna giren ts'e de girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ben de açayım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 girdim oyuna böğürtlen yedim zombi okladım böğürtlen yedim zombi okladım böğürtlen yedim zombi okladım bö 10/10 legolas with a böğürtlen twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 first person gerilim direk ya.. Normal moddaki gibi laylaylom oynanmıyor. Yani şu ayak sesleri düzeltildiği veya sessiz yürüme gibi şeyler geldiği zaman ne olur bilemiyorum :P. Üstümü dizdikten sonra boş binada bile gerilmeye başladım. Şu zombileri söyledikleri gibi akıllandırıp çoğalttıklarında eğlenceli olur. Banamı öyle geldi emin olamadım ama fps only de insanlar biraz daha korkuyor ve uzak duruyor birbirinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 fps only beni de kasdı baya. insanlara farkedilmeden yaklaşmak da zorlaştı baya. 2 kere tam üstümü düzmüşken öldüm 2v1 yakalanıp, birinde de daha nerden geldiğini bile anlayamadım 4-5 ok geldi kaçamadım nası olduysa. yalnız arkama bakamıorum fps modda iken o gıcık bişi bende mi problem var anlamadım sizde de öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kafayı 90 derece çevirebiliyorsun. Yan yan koşup, kafayıda çevirirsen arkayı görürsün :D. Ya fps only biraz daha zor tamam ama düz moduda çok bayık ki. Gerilim bile yok deathmatch gibi.. Fps only oynamaya başladığımda hissettim yani bunu.. Mekanı süzüp gitmeler vs.. cidden kameradan oynamak öldürüyormuş tüm atmosferi. edik: Eğer Fps Only sarmazsa => solo gereksiz zor oluyor olabilir, yanınıza adam bulun 1 dene. Bir de öyle deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 zaugnayla oynadık biraz da, epey bi ilerlemeler kaydettik, sonra başka bi squada denk geldik, bi wipe'landık, geri geldik falan hahah epey aksiyon döndü. oyunda kürekle toprağa stash kazabiliyosun o olay çok hoşuma gitti. base building falan zaten mevcut. cins cins yeni itemlar buldum, onlarla yeni recipe'lar discover ettim felan. Wooden Bow edindim mesela, yayı gerdiğin zaman karakter yavaşlamıyor ve daha az eğimli gidiyor ok. epik imbalasyon (tu) m1911 + kurşunlar buldum, zaugnayla buluşmaya çalışırken önüme 2 tane eleman çıktı, yaylarını çekip sıkmaya başladılar, silahı çektim yapıştılar sümük gibin. Oraya yakın bi bölgede bi ev buldum adamın biri kurmuş, nasıl kırarım diye uğraşırken evin sahibi geldi GET THE FUCK OUT OF MY HOUSE! diye bağırdı, ok sıktı bi tane, çektim dabancayı dış dış o da yapıştı sümük gibi. Olum eğlenceli lan. Tamam WarZ'de de benzer şeyler yaşamıştık felan fişmekan da, bilmiyorum bundan daha bi eğlendim ben. Vuruş hissiyatı falan başarılı, pvp'sinden zevk alıyorum, melee'si bile güzel. Ve yani daha alphanın başında baya bi content var oyunda, türlü türlü recipe'lar var discoverlanmayı bekleyen, base building var, trapler var. var oğlu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 evi diktim stashi çaktım, yeteri kadar azimlersek köy bile kurarız beyler evi kurduktan yarım saat sonra kapısını kırıp içindekileri aldılar gerçi ama o kısmına odaklanmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ya bu arada sahiden, takılabileceğimiz bir TS olsa güzel akarız bence; 2 kişiyle bile baya eğlendik, sayı artıkça yardırabiliriz. bu mesajı yazdıktan 3 saat sonra qq'lamaya başlarsam şaşırmayın da ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 nerdesiniz olm nereye kuruyosunuz köyü? amele lazım mı asdf ts açın girelim hangi serverdasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 günlerdir streamleri izliyorum, izlerken bile acayip eğlendim ama alıp oynamak için biraz oturmasını bekleyeceğim. DayZ de cok izledim bişey sorucam. DayZ'de daha cok bir adamı yakalayınca türlü işkenceler yapıyordu insanlar, işte soyun arkanı dön 100 adım yürü, sonra şu gazoz açacagını kıçına sokarak kendini öldür tarzı. Bunda direk yakalayınca vuruyor insanlar sdafa Oyun motoru ve interactionlar mı izin vermiyor buna nedir bunun olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 server: maul ya /respawn komutu var en kötü şartlar için; öldüreceklerinden %100 eminsen işkenceden kaçabilrsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hala 1 saat bekliyor musunuz oyuna girmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar