Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 airdrop kalsın bence. http://www.youtube.com/watch?v=iRzw3hGCf94 sdklf ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 negatif yorumların ve eksilerin neredeyse hepsi airdrop hedesi yüzünden. o kadar takılmayın steamdeki eksilere. Ben bile laf olsun, oyuncuları dinlesinler diye - verdim.. Maksat eksiler daha yüksek olsun. Ağlayanlara refund bile veriyor adamlar daha ne bok yesin bu soe bilmiyorum. https://twitter.com/j_smedley/status/556142754254704641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 adamlar kesinlike p2w olmayacak diyip onu p2w yapmış, ondan sonra refund edince "bunu bile yapıyorlar" demek hahaha bu zihniyet olduktan sonra az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 vay arkadaş ne emmeye ne gömmeye geliyorsunuz. Her türlü nefret, her türlü negatif... edik: tekrar ediyorum herifler daha ne halt etsin, beğenmeyene refund bile yapıyorlar... Anladığım kadarıyla senin oynadığın aldığın her oyunda iade işlemi vardı. Benim aldıklarımda yoktu o yüzden bunu yazdım. Bunun bu kadar sıradan birşey olduğunu bilmiyordum. Böyle tepki gösterdiğine göre öyle olmalı. ayrıca pislik atacaksan bana sıçratmazsan sevinirim. Sonuçta ne bu oyun olmazsa sen para kazanacaksın, nede olursa ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 olm bi sakin lan. Daha alpha day-1 'dayız. belki adamlar kapışmalar olsun, millet silahlansın diye airdrop lootunu böyle yaptılar. Benim de hoşuma gitmiyor da ilk günden WARZ DEN BETER SCAM demek de baya haksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 abi air drop ile silahı oyunu savunanlarda sevmiyorki zaten. Olay dediğin gibi ilk günden haksızlık. işte ne güzel refund var diyoruz, adamlar daha ne yapsın diyoruz. Bu seferde suçlu biz oluyoruz. Birbirimizi kıracağımıza alın, birbirimizin kafasını kıralım sonra refund edersiniz :P http://www.youtube.com/watch?v=u926Idbfmnc&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Esh said: DAYZ YE 45$ VERDI BU INSANLAR. Release'de 20 dolara aldım ben, fiyatı artmıştır normal. Daha çok artar söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 30 dolardı ya ilk gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bi yerden yolmalari lazimdi... yoksa kozmetik islerle pcde bu oyunu ayakta tutamazlar. Oyun iyi ya. Dropu almaya calisan adamlari genklemek cok zevkli asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bende aldım biraz önce 15tl'ye, bir dürüm/ayran az yerim bu ay bitti gitti işte. yalnız çok yavaş iniyor ya, 4gb 3 saat dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ttnetin varsa roketle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=UFrPyUBVPIw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Mosquito said: bende aldım biraz önce 15tl'ye, bir dürüm/ayran az yerim bu ay bitti gitti işte. yalnız çok yavaş iniyor ya, 4gb 3 saat dio. 15 tl ye nasıl oluyor? enpara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 evt en para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 DayZ walking simulator'du bu da post makinesi simulatoru olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 http://www.reddit.com/r/h1z1/comments/2sopo9/update_about_airdrops_and_my_personal_apology/ Air dropla alakalı açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Seems legit. gördüğüm kadarıyla dropların arasında AK veya colt felan yok. Pistol ve shotgun var. 700 metre iyi bir mesafe ve min. player req. 120. Mesela şu haliyle, para vererek silah sahibi olmaktan ziyade para vererek contested area yaratmak gibi oluyor. Ha tabi şöyle bir şey var. 25 kişilik squad oluşturursun, çembere alırsın alanı, kimse yanına gelemez ama 25 kişilik squad kurabilecek kapasitedeysen zaten airdrop'a çok ihtiyacın kalmaz. Pek de p2w gelmedi şu hali bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Serverlar kac kisilik bir de map buyuklugu nedir? Dayz origins mapinde bile 50yi gecince olay deathmatche donuyodu cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 harita boyutu ile ilgili şurada birşeyler konuşulmuş : http://www.reddit.com/r/h1z1/comments/24rxqp/map_size/ 8x8 miş sanırım şuan. Şunu söyleyebilirim ama serverlar kalabalık. Bir serverda 200-300 kişi var diyenler oluyor. Ya zaten herkes başladığı gibi üstündeki t-shirt ü parçalayıp, yay ve ok yapmasını öğrenip onları yaptığından... 30 adımdan fazla yaklaşan yok :P Bu arada oyuna ilk girdiğinizde okunuzdu yayınızdı çantanızdı yapmak için: http://www.reddit.com/r/h1z1/comments/2sq5js/you_find_yourself_respawning_a_lot_me_too_this_is/ şu balta tarifini gören olursa yazarsa iyi olur. Bazı şeyler balta olmadan kırılmıyormuymuş ne.. içerisinde birşeyler oluyormuş sanırım. Birde mermileri craft edebiliyor muyuz? yani silah buluyoruz mal mal mermi aranmıyor.. gerçi spawn oranları yükseltilecekti ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Vay yazı çok iyi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 /location veya /loc ayrıca oyun klasöründeki user dosyasında "autorun" diye aratıp altdaki = equal zımbırtısını L ile değiştirin (veya ne istiyorsanız) var buluşmak isterseniz birileriyle. Birde netde, oyuncuların yol kenarlarındaki haritaları birleştirerek yaptığı bir harita var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 İlk tecrübem; EU serverı buldum join'ledim, 350 kişilik queue'ye soktu, 3 saat dedi. Early Access alpha'ya para verip queue'ye girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 sıra işi rezillik ya.. pazartesi mi salı mı ne düzelecekmiş eu server sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 p.tesi yapsa ne olur yapmasa ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar