Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Multi de hic cop gibi gozukmuyo da, competitive icin yeni bir quake yapip onu zorlarlar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 abi multinin bi olayı yok diyim o zaman, yani tactical shooterda degil, arena fpsde degil, bi tane daemon mekanigi koymuşlar onun evtrafında dönüyor herşey demişti alfada oynayan biri, direk konsol odaklı. e konsolda destiny götürüyor galiba potansiyel oyuncuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Editor said: Neden QUAKE bozması gözüküyor acaba asfafas aynı firma yaptığı için olmasın? sırf call of duty ve quake oynadıysan quake çakması gibi gelmiş olabilir de, kendine özgü bi tarzı var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=6A4-SVUHQYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Bone said: https://www.youtube.com/watch?v=6A4-SVUHQYI 50dk izledim kapayamadan la niye koydun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ne guzel yapmsı , baya full feature documentary. Tam döneminin oyunu işte. o zamanlar doom cıkıyomus, şimdi fallout 4 cıkıyo işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 adamın her vidya 1 saat ve baya detaylı. güzelmiş kanalı subladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Silphatos said: 50dk izledim kapayamadan la niye koydun bunu senin için koydum bebeğims adamın videoları genelde kısa kısa oluyor ama gittikçe kaliteyi yükseltiyor. bu doom şeysi ise arşiv niteliğinde hazırlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Bone said: Silphatos said: 50dk izledim kapayamadan la niye koydun bunu senin için koydum bebeğims adamın videoları genelde kısa kısa oluyor ama gittikçe kaliteyi yükseltiyor. bu doom şeysi ise arşiv niteliğinde hazırlanmış. guzel yapmis da yarisi gereksiz. yari sureye indirilebilir ve biraz daha ilginc konulardan (gerci o materyale oturdugu yerden ulasma imkani yoktur adamin) bahsederse daha guzel olurdu. bir de konu butunlugu korumaya calisirken aksine biraz corba olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 cok guzel bir kanalmis ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 (:P) http://teamcoco.com/doom?playlist=featured-videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=0dw6F-rQ3aw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ya super bowl'a denk gelmesi çok kötü olmuş, adamların ne dediği bile anlaşılmıyor transcript'e bakmam gerekti lol. muhabbet de "awww shieeeet" tier. oyunu gösterip konuşmadılar bile, id/bethesda olsam paramı geri isterdim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Doom releases in May, so the information drip feed is well underway. Today, Bethesda detailed both the game's Warpath multiplayer mode and Hack Modules. The latter are accrued by simply playing the game and, much like Titanfall's burn cards, are one time use items. These Hack Modules include Retribution, which shows the location and health bar of the last player who killed you; Scout shows all enemy locations for a matter of seconds upon respawn; Vital Signs displays enemies' health bars; Power Seeker indicates the location of nearby power-ups; and Resupply Timer displays how many seconds will elapse before a power-up will respawn. Meanwhile, the Warpath multiplayer mode is basically King of the Hill with a few twists. The capture point isn't fixed, but instead constantly moving along a "clearly marked path". On the opposite side of the capture point a demon rune follows the same path, so players need to decide whether they want to rush the capture point or wait back for the demon rune (for those unfamiliar, these turn the player into a demon for a limited period of time). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 ben bunu preorder yapcaktım hypelanıp, iyi ki yapmamışım varya oyun baya low lvl console fps olacak gibi duruyor ya. yazık günah of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 low level console fps olmayacak merak etme. gayet güzel bi oyun geliyor. bunu brutal doom vs doom 4 kıyaslaması üzerinden söylediysen, o zaman şunun da farkındasındır sanırım, doom 4 modlanabilecek. aynen brutal doom modu gibi doom'un hızını ve yaratıklarını arttıran bi mod yaparlar. daha fazla kan, daha hızlı aksiyon ve öldürecek daha fazla yaratık olur, doom 4: brutal doom adı altında oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 yok o video üzerinden söylemiyorum ama bu bi realite. bi kere şu press x for awesomeness finishing moveları kadar leş bişey yok oyun piyasasına giren. Doom 2'den beri süregelen elektrikli testere geleneği finishing move'a kurban gitmiş resmen. tanıtım videolarında konsoldan oynamaları. FPS oynuyorsunuz, pc master race'in klasiklerinden birini oynuyorsunuz, tanıtımını yaparken o iğrenç gamepadle yapıyorsunuz. hayret hakkaten hayret. çok büyük ihtimalle invisible wall'lar olacak, hoplayıp zıplayıp istediğimiz yerlere çıkamıcaz, oyunun sadece izin verdiği bölgelere "özel animasyonlu" tırmanmalar falan olacak, görünen o çünkü. bunların hepsi işte low level console fps marifetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bi ciksin da sonra yine konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Xenocide said: bi kere şu press x for awesomeness finishing moveları kadar leş bişey yok oyun piyasasına giren. Doom 2'den beri süregelen elektrikli testere geleneği finishing move'a kurban gitmiş resmen. "brutal doom yaptı biz de yapalım" demişler. keşke bu sırada biraz da oyun temposunu arttırsalarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=we3CauvJ7vA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 mod destegi olcakmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 snapmap getiriyorlar ama mod desteğini bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 closed beta kodu var elimde 1 tane artık pc açmadığım için deneme şansım olmayacak vereyim birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar