Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Wolfenstein preorderimdan doom4 beta gelcekti ama nasil ve ne zaman acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kisaadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Silphatos said: Wolfenstein preorderimdan doom4 beta gelcekti ama nasil ve ne zaman acaba vuuuu Silphatos da buralardaymış. Üstelik yetkili bi abi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 sen kimsin lan uzun adam gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben silahları pek beğenmedim ya. nerde o doom1-2'deki silahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 e aynı sılahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yanlış söylemişim aslında. tasarımları çok standart geldi, bi de neblim bitane elektrik fışkırtan silah vardı o yok hep üzülüyorum ona sdf plasma gun olabilir o elektrik dediğim de tasarımı tırt ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Quake ile karıştırıyor olmayasın? http://i.imgur.com/pNfdJEr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Abi gore level ne kadar iyiymis mk. Tam stres atmalik , stres yaratmalik oyun olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 http://www.freakygaming.com/gallery/action_games/doom/plasma_rifle.jpg http://www.wireheadstudios.org/album/album38/doompgun_shots_001.sized.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 elektrik değil o, plazma. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 shaft sadece quakede lan nubcide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 cahil hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 DEDİK YA LAN YUKARDA PLASMA DİYE -.- küçükken elektrik atıyor sanardık 5 yaşında plazma mı biliyosun hıaaamın tasarımlarına bok atıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Xenocide said: 5 yaşında plazma mı biliyosun hıaaamın doom ciktiginda orta okuldaydim ben. ben 5 yasindayken horace goes skiing ile frogger vardi. ulan yaslanmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 closed alpha http://doom.com/en-us/alpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 wolf preorderım vardı, Steam hesabına otomatik gelcekmiş gg IF I PURCHASED THE GAME DIGITALLY ON STEAM, WILL I STILL GET ACCESS TO THE DOOM BETA? If you purchased Wolfenstein: The New Order on or before May 26th, 2014, your invitation to the DOOM beta is associated with your Steam user account. You will not receive a code. Other digital retailers’ processes and/or participation may have varied. Please contact your preferred digital retailer directly for additional information. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 PS4 YOUR CLOSED ALPHA CODE: T6KP-P2NQ-ABDC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 yeni videosuna denk geldim. çok muhteşem olmuş ya. https://www.youtube.com/watch?v=ljpBwguIqos heleo map/mod editor e bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 e3 vidyosu değil mi bu 3 ay önceki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 aynen o altında 15 Haz 2015 tarihinde yayınlandı DOOM 4 GAMEPLAY 18 Minutes Singleplayer, Multiplayer & Co-op 60FPS 1080p E3 2015 yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 yeni video demek istemedim ben ya. yeni denk geldim yani videosuna. şoyle bi hızlıca baktım sayfalara gameplay kesitleri fln var da üşendim map editoru anlatan kısım var mı videoalrda diye bakmaya. yapıştırıp geçtim işte görmeyen olduysa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 e öyle deseydin ya, biz de yeni videosu çıktı sandık heyecanlandık, kursağımızda kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=JTfe7V-_3r0 ps: multi çöp said: -have Strafe jumping? -No, it has no way to accelerate. There's no strafejumping, no sprint and no boost for the double jump. It's just a regular walkspeed comparable to quakelive with no way to speed up. Also the reason for this is that doom is made as a singleplayer game, the multiplayer is not made to be competitive. At least thats what Syncerror and sponge said at Quakecon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Neden QUAKE bozması gözüküyor acaba asfafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 konsolda oynanmış videolar koyuyorlar izlemesi ne kadar sinir bozucu ya. bot gibi freelook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar