Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/184349/applein-turkiyedeki-ilk-magazasinin-acilisi?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info Ölelim biz ya sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=amx-JHhtsHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 çok merak ediyorum ben neden orda kuyrukta değilim ? gece kalkıp apıl mağazasının açılışını beklemem için ne olması lazım. düşünüyorum bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 salak olsan yeter aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bi de şu havalanında topçu karşılamayı çözemedim zaten sdfs düşünsene adam yıllık 4 milyon alacak. sen burdan kalkıp 40km yol yapıp belki göremeden geri gelicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 WOW OLSA BEKLERSİNİZ AMA !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 onu beklemek daha büyük salaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 işsiz tayfası yine ne yapacağını bilememiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Hayır videoyuda seyrettim karı filanda vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 abi normal bi mediamarktta saturnde falan olmayıp da burada olan ne var biri açıklayabilir mi? "HACCİ BELKİ BELEŞ AYFAN ALIRUG" ümidiyle mi gelmiş o adanalılar mesela nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 cami önündeki pilav kuyruğu daha kaliteli bu ne ya. ulan bizim insanımız kadar gereksiz bir ırk yok dünya üzerinde adanadan gelmiş ADANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Kuyruktakiler ankaraliymis abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ortamın iqsu ortam sıcaklığından daha düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ^ Seni sevdim delikanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 wow bekleyen insanlardan hiçbir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 cocuklar, insanlar her cografyada aptal, siz sadece kendinizinkini gordugunuz icin farkinda degilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Jaegerjaquez said: ortamın iqsu ortam sıcaklığından daha düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 aquila said: cocuklar, insanlar her cografyada aptal, siz sadece kendinizinkini gordugunuz icin farkinda degilsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=mJxzvWUP7QI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 wow beklerken en azından yapacak bir işi olmayan 20-21 yaşında bir üniversite öğrencisiydim. Burada koskcoa adamlar hala Adana Osmaniye'den geldik diyor. Ulan sığır, Osmaniye Adana'dan ayrıldı il oldu. Gece 9'dan beri bekleyen dingil ise bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 açılışta tşirt veriolarmış bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 wow bekelyenleri savuancağım hiç aklıma gelmezdi ama en azından onlar o gece satışa çıkacak bişeyi bekliyolardı. Bu mallar her yerde satılan iphone ipadi görmeye gittiler, ki zaten hepsinde iphone ipad vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi hani fakirsindir indirim vardır beklenir teknosa haftasonu bilmemneyinde bekleyen var siz applea şaşırıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 tepki enteresan ya apple store ayfonu aypedi olan adam için bile ilgi çekici biryer bence. DnR de wow sırasıyla aynı olmayabilir ama Mediamarkt açılışından da çok daha öte bir seviyede. Ümraniye'de " HOLD DA LINEE , STAY WITH MEE " diye bağıran mediamarkt çalışanı gördükten sonra apfelstörengesuntheitgesun çok sıkıntı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 düşündüm de hiç bi store çekici gelmiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar