Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple'ın Türkiye'deki İlk Mağazasının Açılışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok merak ediyorum ben neden orda kuyrukta değilim ?

gece kalkıp apıl mağazasının açılışını beklemem için ne olması lazım. düşünüyorum bulamıyorum.
Mesaj tarihi:
bi de şu havalanında topçu karşılamayı çözemedim zaten sdfs

düşünsene adam yıllık 4 milyon alacak. sen burdan kalkıp 40km yol yapıp belki göremeden geri gelicen.
Mesaj tarihi:
abi normal bi mediamarktta saturnde falan olmayıp da burada olan ne var biri açıklayabilir mi? "HACCİ BELKİ BELEŞ AYFAN ALIRUG" ümidiyle mi gelmiş o adanalılar mesela nedir
Mesaj tarihi:
wow beklerken en azından yapacak bir işi olmayan 20-21 yaşında bir üniversite öğrencisiydim.

Burada koskcoa adamlar hala Adana Osmaniye'den geldik diyor. Ulan sığır, Osmaniye Adana'dan ayrıldı il oldu.

Gece 9'dan beri bekleyen dingil ise bambaşka.
Mesaj tarihi:
wow bekelyenleri savuancağım hiç aklıma gelmezdi ama en azından onlar o gece satışa çıkacak bişeyi bekliyolardı. Bu mallar her yerde satılan iphone ipadi görmeye gittiler, ki zaten hepsinde iphone ipad vardır.
Mesaj tarihi:
tepki enteresan ya apple store ayfonu aypedi olan adam için bile ilgi çekici biryer bence.

DnR de wow sırasıyla aynı olmayabilir ama Mediamarkt açılışından da çok daha öte bir seviyede.

Ümraniye'de " HOLD DA LINEE , STAY WITH MEE " diye bağıran mediamarkt çalışanı gördükten sonra apfelstörengesuntheitgesun çok sıkıntı değil yani.
  • Yeni Oluştur...