progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 FesTivaL said: Human Male... Benim adam gitmiş yerine başka biri gelmiş yahu .. Böyle devam etmek zorunda mıyız? options'da karakteri eskisi gibi görme seçeneği olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 dili değiştirdim değişen tek şey initializing yerine iniciando yazması oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 nienna said: S-H said: Kalten said: Hala initializingte takılan varsa önce dns i otomatik yapsın. Sonra başlat menüsüne cmd yazıp sırasıyla ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew komutlarını uygulasın. Bugün biz 5 arkadaş böyle hallettik hepimizde tek seferde çözüldü sorun şunu yaptıktan sonra patchi indirdi mi ? ben yaptım ama 6-7 saattir gördüğüm tek şey initializing. 300 küsür mb lik bir patch indirip girdim oyuna o işleri yaptıktan sonra evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 FesTivaL said: Human Male... Benim adam gitmiş yerine başka biri gelmiş yahu .. Böyle devam etmek zorunda mıyız? Git berbere değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 balance druide nolmuş abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 O değilde orc female gollum gibi koşuyor :( Human female de neredeyse hiç değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 S-H said: Kalten said: Hala initializingte takılan varsa önce dns i otomatik yapsın. Sonra başlat menüsüne cmd yazıp sırasıyla ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew komutlarını uygulasın. Bugün biz 5 arkadaş böyle hallettik hepimizde tek seferde çözüldü sorun Yok abi bunu yapsamda servera girerken kitleniyor oyun. DNS zaten otomatik. başka bir yolu olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Sabahtan beri sorun yoktu, 2 saat önce çıktım bi bölüm dizi izledim, yarım saattir böyle kalıyo, şimdilik bi çözüm yok gibi, off of http://i.imgur.com/lXVLDBT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… scorch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 JrStorMesT said: Sabahtan beri sorun yoktu, 2 saat önce çıktım bi bölüm dizi izledim, yarım saattir böyle kalıyo, şimdilik bi çözüm yok gibi, off of http://i.imgur.com/lXVLDBT.jpg aynı durum, inceliyoruz demiş blizz. pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Warlord's Deathwheel'u nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lunatari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 direk mount journaline eklendi. kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Hemen gaza gelip açmadım hesabı. Starter edition ile ortama baktım. Daha doğrusu çok bakamadım. Klasik blizz patch kanseri var her oyununda olduğu gibi Mekanları çok görmedim ama karakterlerin grafik kalitesi öyle ahım şahım değişmemiş gibi geldi bana. Ek paket tanıtımlarında öyle bir lanse ettiler ki epey beklenti içerisine girdim. Biraz hayal kırıklığına uğradım. Çok kötü iken vasat olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 lunatari said: balance druide nolmuş abi? Ayvayı yedi, kontrol sende değil artık sürekli değişiyor bizde bir balance druid bıraktı direk bu ne diye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kontrol sende değil derken balance için sun/moon dengesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lunatari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ben de bırakıcam heralde. sdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 souldarkorn said: Mekanları çok görmedim ama karakterlerin grafik kalitesi öyle ahım şahım değişmemiş gibi geldi bana Bu mu değişmemiş abi? Bizim insanımız vallahi çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 muhtemelen full plate set armorla en uzak kamera açısından bakmıştır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Blizzard hissedarları gelmiş. Kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yazuach Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bunun ne hissedarlıkla ne fanboylukla nede başka birşeyle alakası var. Betasında oynamıştım biraz. Eğer değiştirmedilerse tekrar (:P) bazı ırklar gerçekten mükemmel olmuş. Ha oynayacak mıyım? Hayır asdgdsa. Ama yiğidi öldür hakkını yeme şimdi. Özellikle dwarf ve undead modellerine bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ne yapmışlar öyle ya ZG yapıyorum her allahın günü mount alabilmek için. 3 karakterim felan kesebiliyordu, dün girdim boss a ana karakterle 2 kere vurur vurmaz öldü. Baktım tüm karakterle güle oynaya dağıtıyor ortalığı. Millet firelands 25 hc felan sololuyor ahaha iyice coşmuş ortalık. Normal (eski flex) ve Heroic (eski normal) garrosh kestik, bayağı kolaydı , hatta bossların bazıları bayağı hızlı indi. Heirloom 2h axe ve staff aldım missss gibi %100 şansla oh. Hunter ı götürüp bow alacağım şimdi :P Yaşasın %100 drop şansı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 %100 çok iyi olmus, biz de hc soo temizledik baya kolay geldi patchten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Şu 1 ay bayağı geyik geçecek herhalde :) Hafta sonu DS sololamaya çalışacağım bakalım, ulduar da sololanabilecek hale geldi thorim i düzelttiler, resetlenmiyor. Mimi mount u deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Wasteland bitmeden açmak istemiyorum ama haftasonu dayanamayabilirim =/ 80-90 kasması nasıl şu anda? 70lerde bi druidim var wodda oynamayı düşündüğüm, 90 hakkını ona kullanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben de 90 hakkımı neye kullanacağımız bilemedim ya, monk dışında herşey 90 zaten ama çükübikler başka server'a çağırdılar diye karakterleri getirmedim wod'da ne oynamak istediğimi de bilemiyorum. ud rogue mu bassam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 boşu boşuna boost unuzu yiyeceğinize karşı taraftan karakter açın bare, onların garrisonu questleri felan denersiniz mis mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sonraki 24.sayfa (Toplam 50 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Sabahtan beri sorun yoktu, 2 saat önce çıktım bi bölüm dizi izledim, yarım saattir böyle kalıyo, şimdilik bi çözüm yok gibi, off of http://i.imgur.com/lXVLDBT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 JrStorMesT said: Sabahtan beri sorun yoktu, 2 saat önce çıktım bi bölüm dizi izledim, yarım saattir böyle kalıyo, şimdilik bi çözüm yok gibi, off of http://i.imgur.com/lXVLDBT.jpg aynı durum, inceliyoruz demiş blizz. pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Warlord's Deathwheel'u nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 direk mount journaline eklendi. kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Hemen gaza gelip açmadım hesabı. Starter edition ile ortama baktım. Daha doğrusu çok bakamadım. Klasik blizz patch kanseri var her oyununda olduğu gibi Mekanları çok görmedim ama karakterlerin grafik kalitesi öyle ahım şahım değişmemiş gibi geldi bana. Ek paket tanıtımlarında öyle bir lanse ettiler ki epey beklenti içerisine girdim. Biraz hayal kırıklığına uğradım. Çok kötü iken vasat olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 lunatari said: balance druide nolmuş abi? Ayvayı yedi, kontrol sende değil artık sürekli değişiyor bizde bir balance druid bıraktı direk bu ne diye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kontrol sende değil derken balance için sun/moon dengesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ben de bırakıcam heralde. sdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 souldarkorn said: Mekanları çok görmedim ama karakterlerin grafik kalitesi öyle ahım şahım değişmemiş gibi geldi bana Bu mu değişmemiş abi? Bizim insanımız vallahi çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 muhtemelen full plate set armorla en uzak kamera açısından bakmıştır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Blizzard hissedarları gelmiş. Kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bunun ne hissedarlıkla ne fanboylukla nede başka birşeyle alakası var. Betasında oynamıştım biraz. Eğer değiştirmedilerse tekrar (:P) bazı ırklar gerçekten mükemmel olmuş. Ha oynayacak mıyım? Hayır asdgdsa. Ama yiğidi öldür hakkını yeme şimdi. Özellikle dwarf ve undead modellerine bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ne yapmışlar öyle ya ZG yapıyorum her allahın günü mount alabilmek için. 3 karakterim felan kesebiliyordu, dün girdim boss a ana karakterle 2 kere vurur vurmaz öldü. Baktım tüm karakterle güle oynaya dağıtıyor ortalığı. Millet firelands 25 hc felan sololuyor ahaha iyice coşmuş ortalık. Normal (eski flex) ve Heroic (eski normal) garrosh kestik, bayağı kolaydı , hatta bossların bazıları bayağı hızlı indi. Heirloom 2h axe ve staff aldım missss gibi %100 şansla oh. Hunter ı götürüp bow alacağım şimdi :P Yaşasın %100 drop şansı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 %100 çok iyi olmus, biz de hc soo temizledik baya kolay geldi patchten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Şu 1 ay bayağı geyik geçecek herhalde :) Hafta sonu DS sololamaya çalışacağım bakalım, ulduar da sololanabilecek hale geldi thorim i düzelttiler, resetlenmiyor. Mimi mount u deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Wasteland bitmeden açmak istemiyorum ama haftasonu dayanamayabilirim =/ 80-90 kasması nasıl şu anda? 70lerde bi druidim var wodda oynamayı düşündüğüm, 90 hakkını ona kullanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben de 90 hakkımı neye kullanacağımız bilemedim ya, monk dışında herşey 90 zaten ama çükübikler başka server'a çağırdılar diye karakterleri getirmedim wod'da ne oynamak istediğimi de bilemiyorum. ud rogue mu bassam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 boşu boşuna boost unuzu yiyeceğinize karşı taraftan karakter açın bare, onların garrisonu questleri felan denersiniz mis mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar