Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 6.0 Patch Notes - Warlords of Draenor

Darksun

Öne çıkan mesajlar

nienna said:

S-H said:

Kalten said:

Hala initializingte takılan varsa önce dns i otomatik yapsın. Sonra başlat menüsüne cmd yazıp sırasıyla ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew komutlarını uygulasın. Bugün biz 5 arkadaş böyle hallettik hepimizde tek seferde çözüldü sorun

şunu yaptıktan sonra patchi indirdi mi ?

ben yaptım ama 6-7 saattir gördüğüm tek şey initializing.

300 küsür mb lik bir patch indirip girdim oyuna o işleri yaptıktan sonra evet.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

Kalten said:

Hala initializingte takılan varsa önce dns i otomatik yapsın. Sonra başlat menüsüne cmd yazıp sırasıyla ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew komutlarını uygulasın. Bugün biz 5 arkadaş böyle hallettik hepimizde tek seferde çözüldü sorun

Yok abi bunu yapsamda servera girerken kitleniyor oyun. DNS zaten otomatik. başka bir yolu olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen gaza gelip açmadım hesabı. Starter edition ile ortama baktım. Daha doğrusu çok bakamadım. Klasik blizz patch kanseri var her oyununda olduğu gibi

Mekanları çok görmedim ama karakterlerin grafik kalitesi öyle ahım şahım değişmemiş gibi geldi bana. Ek paket tanıtımlarında öyle bir lanse ettiler ki epey beklenti içerisine girdim. Biraz hayal kırıklığına uğradım.

Çok kötü iken vasat olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun ne hissedarlıkla ne fanboylukla nede başka birşeyle alakası var. Betasında oynamıştım biraz. Eğer değiştirmedilerse tekrar (:P) bazı ırklar gerçekten mükemmel olmuş. Ha oynayacak mıyım? Hayır asdgdsa. Ama yiğidi öldür hakkını yeme şimdi. Özellikle dwarf ve undead modellerine bayıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yapmışlar öyle ya ZG yapıyorum her allahın günü mount alabilmek için. 3 karakterim felan kesebiliyordu, dün girdim boss a ana karakterle 2 kere vurur vurmaz öldü. Baktım tüm karakterle güle oynaya dağıtıyor ortalığı. Millet firelands 25 hc felan sololuyor ahaha iyice coşmuş ortalık.

Normal (eski flex) ve Heroic (eski normal) garrosh kestik, bayağı kolaydı , hatta bossların bazıları bayağı hızlı indi. Heirloom 2h axe ve staff aldım missss gibi %100 şansla oh. Hunter ı götürüp bow alacağım şimdi :P Yaşasın %100 drop şansı haha.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...